Şimdi Ara

Eksoza delik açarak patlatma ????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş eksoz üzerinde bir yere delik açıp gaza basıp salınca eksoz patlıyormus . o delik nereye deliniyor . ve ayrıca dizellerdede olurmu ?

• Şu resimde gösterdiğim yere açarsan ufak bir ses belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 5 Haziran 2012; 19:18:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Şu resimde gösterdiğim yere açarsan ufak bir ses belki.

resim göremedim ustam
  • Gormemisin egzosu olmus tutmus krakerini sokmus.

Al egzosunu da git troll.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1cambaz2

Arkadaş eksoz üzerinde bir yere delik açıp gaza basıp salınca eksoz patlıyormus . o delik nereye deliniyor . ve ayrıca dizellerdede olurmu ?

Açık söyleyeyim, o deliğin egzosta delindiği araçlarda, farklı deliklere küfretmekteyim.. Ne anlıyorsunuz patlatmaktan egzostu? Ezik egolarınız hiçbir alanda öne çıkıp dikkat çekmenize izin vermezken, ancak böyle mi dikkat çektiğinizi sanıyorsunuz? Dikkat çekiliyor ama siz değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Orijinalden alıntı: 1cambaz2

Arkadaş eksoz üzerinde bir yere delik açıp gaza basıp salınca eksoz patlıyormus . o delik nereye deliniyor . ve ayrıca dizellerdede olurmu ?

Açık söyleyeyim, o deliğin egzosta delindiği araçlarda, farklı deliklere küfretmekteyim.. Ne anlıyorsunuz patlatmaktan egzostu? Ezik egolarınız hiçbir alanda öne çıkıp dikkat çekmenize izin vermezken, ancak böyle mi dikkat çektiğinizi sanıyorsunuz? Dikkat çekiliyor ama siz değil...

BENDE SEVMİYORUM Kİ . yapmıyacağımda saten. ama nasıl bir şey olduğunu mrk edıyorum .delik nereye açılıyor mrk ediyorum. ortalığa rahatsız vermekten ben de zevk almam !!!!!!!!!!!!!!!

• Yahu şu egzozu rahat bırakın yok misket sokayım yok delik açayım bir ırzına geçmediğiniz kaldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Eksoza delik açarak patlatma ????????

Resmi büyültüp bakabilirsin nerden delik açılacağını
  • sokaktan gecerken o patlayan eksoz yaslilarin ve bebeklerin odunu kopariyor,
    hangi insan eevladi bundan zevk alabilir ki
  • Evim tam anayolun tam kenarında, gecenin bir köründe egzosuna binbir değişiklik yapıp türlü türlü ses, patlama vs. yapanları saygıyla anar oldum bu aralar.
  • ATV'min egsozu düştüğü için susturucu vs hiçbirşey yok motordan çıkan ses direk çıkıyor gaz kesince benim egsozumdada patlama oluyor ama hiç hoş ses değil. Güzel bir egsoz çok daha mantıklı
  • Bencede yanlış ve amacı olmayan birşey niye böyle birşey yapılırki patlayınca ne oluyor yani araba daha hızlımı gidiyor yada daha azmı yakıyor?
  • bağıran araba hızlı gider, bu her zaman böyle olmuştur. bende delicem egzosu sonra vurcam kırbacı, vurcam kırbacı.
  • bir beş dakika rahat durun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.