Şimdi Ara

Ekspertiz Raporundaki Odb Arıza Tarama Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekspertiz Raporundaki Odb Arıza Tarama Hakkında

İlgilendiğim bir aracın ekspertiz raporunda ODB arıza taramasında bazı hatalar gözüküyor. Bazı hatalar olması normal midir yoksa ciddi bir şey olabilir mi? Teşekkürler bilgileriniz için?

• exper ne diyor açıklama yapmadı mı, ben olsam iyi bir skoda özel servisi bulur oradaki ustalara gösteririm

• Bazen akü değişiminden sonra böyle olabiliyor. Hata veren şeyler sorunsuz çalışıyorsa bence problem olmaz.

• Böyle teşhis mi yürütülür? Arkadaşın dediği gibi akü sökme takma sonrası yada akü zayıflama sonrası bu kodlar gelir. Sen cihazı bağlayınca tüm üniteleri bir silersin. Sonra arabayı çalıştırır akla hayale gelebilecek tüm donanımları bir açar kapatırsın, tekrar bağlar bakarsın.

Emlakçıların komisyonu gibi para alıyorlar eksper yapıyoruz diye. Ben müşteriye şu çıktıyı vermeye utanırım.

• Bu tip universal cihaz ile yapılan tarama yanıltıcı olabilir. Odis veya vcds ile yapılması lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fabrizo kullanıcısına yanıt

Hocam satıcının paylaştığı ekspertiz raporunda vardı. Merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olumlu-olumsuz bir şey söylemiyorlar ama yarın bir sorun çıkarsa biz raporda yazdık demek için yaptıkları bir ahlaksızlık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mini Onarım ve Tramer Kayıtları
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.