Çalışma alanları çok geniş diye biliyorum.Bu bölümün mezunları neler yapabilir ?
Yazılımı pek sevmiyorum yazılıma bulaşmadan birşeyler yapılabilir mi ?
+1 yazılım sevmiyorum akademisyen olamazsan mecbur mühendislik yapacağız up
mühendislik işi ilgi alaka işi şimdi senin ilgin alakan yoksa elektronik cihazlara devrelere yazılıma mekatronik sistemlere kesinlikle önermem zorla okur hiçbişey yapmadan bitirirsin yıllarca saçma paralarla iş yaptığını sanarsın kendine yazık edersin
weaweRz
kullanıcısına yanıt
Hocam hesaplamalar makineler ölçümler falan hoşuma gidiyor ama yazılım sıkıntı çünkü gözlerim çok çabuk yoruluyor yazılımla uğraşmak istemiyorum
Aynı şekilde benimde gözlerim sorunlu ve 3 saatten fazla oturunca feci ağrı yapıyor . Bilgisayarla bu kadar haşır neşirli olmadan iyi işler yapılamaz mı bu bölüm bilgisayar dan mı ibarettir
Elektrik kısmına kayabilirsiniz o zaman, elektronik kısmında yazılım olmadan zor.
Evet bende elektrik kısmını duyduğum için böyle bir soru sordum zaten . Özellikle okuyanlar yorum yaparlarsa veya bu konuda bilgili kişiler memnun olurum.
Uop
quote:
Orijinalden alıntı: kajmansil55
Aynı şekilde benimde gözlerim sorunlu ve 3 saatten fazla oturunca feci ağrı yapıyor . Bilgisayarla bu kadar haşır neşirli olmadan iyi işler yapılamaz mı bu bölüm bilgisayar dan mı ibarettir
Ustam yazilimla ugrasmak istememe sebebin gozlerinse gozunu korumak icin gozlukler var kullanabilirsin
Bilgisayar başında oturmayı da sevmiyorum ki sosyal aktif bir insanım devamlı koşturmak istiyorum ne uygundur
Up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme