Şimdi Ara

Elektrik elektronik mühendisliği okuyan veya olanlar bakabilir mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bölümü okuyan veya bilgisi olan var mı ?

Çalışma alanları çok geniş diye biliyorum.Bu bölümün mezunları neler yapabilir ?

Yazılımı pek sevmiyorum yazılıma bulaşmadan birşeyler yapılabilir mi ?

• +1 yazılım sevmiyorum akademisyen olamazsan mecbur mühendislik yapacağız up
  • mühendislik işi ilgi alaka işi şimdi senin ilgin alakan yoksa elektronik cihazlara devrelere yazılıma mekatronik sistemlere kesinlikle önermem zorla okur hiçbişey yapmadan bitirirsin yıllarca saçma paralarla iş yaptığını sanarsın kendine yazık edersin
  • weaweRz kullanıcısına yanıt
    Hocam hesaplamalar makineler ölçümler falan hoşuma gidiyor ama yazılım sıkıntı çünkü gözlerim çok çabuk yoruluyor yazılımla uğraşmak istemiyorum
  • Aynı şekilde benimde gözlerim sorunlu ve 3 saatten fazla oturunca feci ağrı yapıyor . Bilgisayarla bu kadar haşır neşirli olmadan iyi işler yapılamaz mı bu bölüm bilgisayar dan mı ibarettir
  • Elektrik kısmına kayabilirsiniz o zaman, elektronik kısmında yazılım olmadan zor.
  • Evet bende elektrik kısmını duyduğum için böyle bir soru sordum zaten . Özellikle okuyanlar yorum yaparlarsa veya bu konuda bilgili kişiler memnun olurum.
  • Uop
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmansil55

Aynı şekilde benimde gözlerim sorunlu ve 3 saatten fazla oturunca feci ağrı yapıyor . Bilgisayarla bu kadar haşır neşirli olmadan iyi işler yapılamaz mı bu bölüm bilgisayar dan mı ibarettir
    Ustam yazilimla ugrasmak istememe sebebin gozlerinse gozunu korumak icin gozlukler var kullanabilirsin
  • Bilgisayar başında oturmayı da sevmiyorum ki sosyal aktif bir insanım devamlı koşturmak istiyorum ne uygundur
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.