Şimdi Ara

Elektrik Faturasına Bakın - Resmen dolandırıyorlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selam, bugün elektrik faturamız geldi. Eşim bira sıkıntılı şekilde söyleyince herhalde 300 lira falan geldi sandım. Sonra bir baktım ki 2620 lira. Evet arkadaşlar enerjisaya bağlanmışız. Bende bilmiyordum aradım 15 dakika bekledikten sonra bağlandı kendini çok beğenmiş müşteri hizmetleri. Hanfendi dedim benim evim bu fabrikam deil ki fabrikamda yok bırak fabrikayıda 2620 lira maaş almıyorum. Neden böyle geldi dedim. Bana ben nerden bileyim demekki o kadar geliyormuş şansınıza dedi. Bu işler artık şansa kalmış galiba. Pekala dedim nasıl olacak itiraz edeceğim ben buna. Bana dediği cümleyi duyunca şok oldum. Önce ödeyin sonra itiraz edin dedi. Kardeşim dedim ben bunu ödeyecek gücüm yok. kimsede bana o kadar borç veremez. beni ilgilendirmiyor beyefendi dedi. Yani böyle bir müşteri hizmetlerinin olduğu bir firmadan ne bekleyebiliriz. faturadanda belli ne oldukları. 2620 lira elektrik faturası gelirmi benim neredeyse 2 senelik elektrik faturam bu ayrıca bunu kesinlikle ödeyemem.

Zaten ödemeyeceğim yarı itiraz dilekçemi yazacağım maaşımın bu kadar olduğunuda yazacağım gelsin evimi kontrol etsinler ben elektrikli soba bile yaksam bu kadar gelmez ki merkezi ısıtma sistemi var.

fatura resmi burada. bunlar rresmi dolandırıcı arkadaşlar. nasıl olsa dava açamaz cahil diyorlar bize. anlayamadığım nokta ise o kadar şikayet var neden devlet bişey yapmıyor.

Elektrik Faturasına Bakın - Resmen dolandırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsungoguz -- 12 Şubat 2015; 20:15:33 >

• Yuh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 nisan falan mı?

• Geçmiş olsun
  • juckle kullanıcısına yanıt
    valla 1 nisana bile çok var ama böyle 1 nisan şakasıda olmaz.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim evimde tv, çamaşır makinası, bulaşık makinası, buzdolabı var. Birde cep telefonumuz. Ben şu an cepten buraya bağlanıyorum. Yani evimde ttnet yok, ayrıca fırınımda yok setüstü ocağımız var. fırınlık işler olunca hanım üst komuşumuzun fırınını kullanıyor. yani gerçekten çok fena sıkıtnıya girdim. burada çocuklarımın hakkıda var. ahirette bunların yakasına yapışacağım. bu kadar dolandırıcılık olmaz. ne yapmaya çalışıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi %99 saatini yanlış okumuşlardır. 302,05 yazan saati 3020,5 diye okudularsa böyle saçma faturalar gelebiliyor.

• eve gecim ekside baslik acarin istersen

• Dogudaki malum irkin kullandigini sana kitlemisler galiba faturaya bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ot kullanıcısına yanıt
    valla ekşi neresidir bilmiyorum ama benim yerime yazarsanız sevinirim.
  • Sayaç okuma hatası. Korkacak birşey yok. Teknik ekibi çağırın ve bir önceki faturanızdaki son okuma ile şu an ki tutarı kıyaslayın ve ekiplere gösterin. Merak etmeyin sinirlenmeyin o çağrı merkezindeki avanaklara onlar asgari ücrete çalışan kişiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hannover 96 kullanıcısına yanıt
    evet valla iyi olur.
  • Bir yanlışlık vardır ilgili kurumlardan kontrol yaptırın

• SAMSUNDA SIRADAN BİR ELEKTRİK FATURASİ

• Lümpen kullanıcısına yanıt
    valla önce ödeyecekmişiz sonra şikayetimizi yazacakmışız. böyle bir mantıkmı olur. bu kadar elektrik faturası gelmesinin ihtimali bile olmazken bana böyle söylüyorlar.
  • Devlet özelleştiğinden beri böyle şeyler çok olmaya başlandı malesef
  • valla ben kısaca yazayım. belki buradan bazı yetkililer okur diye; benim bu faturayı ödeyecek gücüm yok, bu faturayı 20 milyon elektrik abonesinin 19 milyon 900 bin abonesininde ödeyecek durumu olduğunu sanmıyorum. enerjisanın kralıde gelse bana bu faturayı ödetemez. elimden geleni yapacağım. önüne gelen soyuyor. önceden turkcell den telefon aldım gelen faturaların haddi hesabı yoktu. yemediğim kazık kalmadı ama bu biraz büyük kazık bunu zaten kaldıramam. kimsede bana bu faturayı ödetemez. 23 ündede elektriğimi keseceklermiş. gelsinde kessinler şerefsizler. doğudakilerden elektrik parası alamıyorlar ancak güçleri yetene kazığı sokmaya çalışıyorlar. yarın mahkemeye gideceğim. bu devlette adalet varsa bana hak verirler. daha fazla bişey yazmayacağım zaten sinirlerim fena bozuk.

İnşallah kimsenin başına gelmez.
  • Of geçmiş olsun, umarım başınız yanmaz bu durumdan. Bir an önce düzeltirler umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cusss ya o musteri hizmetlerin de ki kadinin da ben taaaaa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.