Şimdi Ara

elektrik mi makine muhendisligi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bolum degistircem. sizce hangisi? Buyrun sohbete

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elektrikten ziyade elektrik elektronik okumanı tavsiye ederim alanı çok geniş bitirdiğin zaman kendinide geliştirirsen bilgisayar yazılım hatta mekatronik mühün yaptığı işleri elektronik işleri ve inşaat sektöründe çalışabilirsin ama sadece elektrik müh okursan inşaat yada elektrik şirketlerinde çalışabilirsin

• Bu konuda ben de çok kararsızım. Çok fazla kişiyle konuştum kafam iyice karıştı tercih döneminde seçicem artık.

• İkisi arasında kıyaslama yapacaksak makine seçerdim ben.Ama tüm mühendislikler içinde elektrik elektronik mühendisliği
  • Kendı ılgı alanın neyse ona yonel.
    Hangı unıde okuyacaksın ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrik ve elektronik derim ben makine artık popülaritesini doldurdu çağımız bu tür mühendisliklerin çağı

• Kocaeli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dr.Henry Morgan D kullanıcısına yanıt
    Mrkezi yerlestirme puaniyla yatay gecis yapcam. ozel sebeplerden dolayi kocaelide okumak zorundayim. kocaelide elektrik muh ve elektronik haberlesme var. elektronik tutmuyor buna ragmen elektrigi tavsiye eder misiniz? Makine de cok cekici geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nantes

Mrkezi yerlestirme puaniyla yatay gecis yapcam. ozel sebeplerden dolayi kocaelide okumak zorundayim. kocaelide elektrik muh ve elektronik haberlesme var. elektronik tutmuyor buna ragmen elektrigi tavsiye eder misiniz? Makine de cok cekici geliyor

Yani elektrik müh kötü bir bölüm değil ama elektronik kısmında daha geniş imkan var eğer kendimi geliştiricem dersen inşaatla çap yap çünkü çalışma alanın oralar olacak genelde bir inşaat yapılırkende 3 farklı diploma gerekir inşaat elektrik ve mimarlık bunlardan 2 si senin elinde olunca kötü bir geleceğin olması çok zor burda her şey kendini geliştirmeye bakıyor

• Benim komşum özel sektörde çalışıyor ve ülkede makina mühendislerine ihtiyaç olduğunu söylüyor. Direk makina oku dedi bana.
    Aynı şeyi rehber hocamda söylüyor.
    Ha makina istemediğin bi bölümse okuman ne kadar doğrudur bilemem ama. Herşey para değil sonuçta.

• mkeshnda kullanıcısına yanıt
    Ulkede makine mezunundan bol ne var :) cok mezun veriyor. su an harita okuyorum mezunu az is cok ama sevmiyorum. gercek muhendis olmak istiyorum. makine veya elektrik pek farketmez ikiside olur bana.

• Kardesim elektrik oku dinleme kimseyi senede uc universte mezun veriyo elektronik falan alt alan bos seyleri dinleme yuksekte 1 senede elektronikci olursun ama onlarin elektrikci iblgisine sahi olmasi zor bide elohab elektrik imzasi atamaz elektronikelektrik atabilir o da yuksek lisansla ama zaten bunu niye direk elektrik okiyip yapmiycan elektrik temel muhendisliktir unutma hele kocaeli lablari harika kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.