|
Bildirim
yüzde 40 bana %60 devlete :D haram paranın zirvesine geçtiler :D
|
Mercedes'in elektrikli arabalarda yumurta kasa olayını çözemedim? Herifler üçgen araba yapıp 800km menzilli olacak diyo bunlarda biracık aerodinamik olacak diye iyice yumurtaya benzetiyor. Bir Taycan'a bak bir de buna...
|
4,95 metre uzunluğa 430 lt bagaj şaka gibi.
|
Şu sitedeki tüm haberler altına ne olursa olsun akla hayale gelmeyecek mantıksız yorumlar yapılması gerçekten can sıkıcı, 1.si sitenin muhataplarının durumu 2.si birşeyleri karıştırıp bahane edip saldırganlığın zirveye çıkması,
Ne içiliyorsa artık lüks segment bir araba'nın bagajı (evet bildiğiniz bagajı yahu) çok daha alt segment arabalarla kıyaslanıyor sanki E serisi kitlesine yapılmış araba, yada bunun fiyatı bu ise şunun fiyatına göre bedava, bir başkası devlete çemkirir utanmadan sıkılmadan. ona kalsa zorla kazanılan dövizi tutmak için yapılan tüm önlemler gaddarca ve fırsatını bulsa hepsini indirecek mahvedecek zaten ittirerek idare edilen sistem, sorsan yine bu işlerden anlıyor vergi sistemindeki eksiklikleri değil de en saçma önerileri hak mış gibi sunuyor. Bu ülke gerçek manada var olmayan tipleri barındırıyor, bu tiplerden memlekette çok fazla var. şu haberin altına ilgili şeyleri yazmak çok mu zor, şu arabadan son 1 yılda 20 tane görmüşümdür. bana göre çizgisinin dışına çıkmadan epey bir değişim geçirmiş. benzinli modele göre ucuz olması da hayli şaşırtıcı. tasarım olarak önü eğimli kısa olmasından tutta arabanın piano black tarzında olması da epey bir ilginç, bizim patronlar bizim çalışmamıza göre bu sene olmasa da seneye bu arabadan 1er tane alırlar eminim. servis bakım vb maliyetleri de kallavi olsa da onlara şuan dert olmadığı gibi seneye alırsalar yine dert olmaz. belki sürüş menzili diyeceğim ama mercedesin batarya-motor optimizasyonu segmentinde de çok iyi olduğundan pek dert edilecek tarafı yok. olsa olsa dert edecek kişi şoförü olabilir. :)) Son olarak fiyatlara alıştık mı nedir? bana'da ucuz geliyor oysa değil alabilmek hayal etmek bile bana zor geliyor. |
|
|
|
|
|
|
Soygunun resmî ve yasal hâli. Alırken o kadar ötv, kdv ödüyorsun, kullanırken de mtv ödüyorsun vs vs.. ve yollar paralı 😑 |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 27 Nisan 2022; 08:57:34 > |
i4 den daha iyi bir araba. Fiyatı rekabetçi |
|
|
|
|