Hocam niro başarılı araç ama Türkiye'de şu anda 2024 model yok diye biliyorum bu bence büyük bir eksi. |
Elektrikli araç kullananlar platformu (12. sayfa)
-
-
Yoo, alırken 7-8 bayiyi aradım. Hepsinde 2024 model vardı. Hepsi farklı fiyat veriyordu hatta 😅 250bin 0 faiz kredi de vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moozcan -- 28 Eylül 2024; 22:1:44 > -
Öncelikle gerek forum kültürü gerek gerçek hayatta siz diye hitap eden birine "SEN" diye hitap etmemelisin.
Ben gelmiş sana 9-10 aydır kullandığım araçla ilgili performans kaybı olmadığını aktardım. Mesafe ile ilgili açıklamalar zaten en önemli ve pahalı parçaları piller, onlardaki kaybın daha önemli olduğu ile ilgiliydi. Nesine bu kadar sert üslupla cevap verdin anlamak mümkün değil ama tekrar ve tekrar yukarda yazdığımı senin için açıklıyorum.
Hemen bir üstte bu süre içinde performans kaybı yaşamadığımı, örneğin düzenli olarak her gün dik yokuşta manevra yaptığım için aracın çekişi ile ilgili fikrim olduğunu ifade etmiştim.
Eğer bir performans kaybı belirtisi olsa bu 3-4 yıl sonra pat diye olacak değil, şimdiden kendini gösteren düzeyde olurdu. Dolayısıyla olmayan bir şeyi aradığını ifade ettim.
Olası performans kaybının 3-4 yıl için mümkün olmayacağını zaten ilk cevabımda söyledim. Bu elektrikli aracın çalışma prensibine aykırı, deneyimlediğim süre takriben üçte biri bir süre ve bu sürede tespit etmedim performans kaybı ile ilgili geri dönüşüme teşekkür etmek yerine aldığım tepkiyi de geri iade ediyorum.
-
Togg kullanıcısı olarak Togg u tavsiye ederim şu an Togg kısa menzil 700bin sıfır faiz kredili 1.477Tl , cam tavanlı alırsanız 1.507Tl , metalik renk ücretsiz
Tesla SR ile aynı batarya kapasitesinde ve tesla SR dan artısı Toggun kısa menzil bataryasıda tesla uzun menzil gibi NMC tipinde
Togg yalıtım ve konfor olarak D sınıfı standartlarında , içi çok geniş ve ferah
bir test sürüşü yapın , zaten tamam diyeceksiniz bu fırsatı bence kaçırmayın
1 eylül sonrası Togglar GSR2 ve son güncelleme yüklü olarak geliyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Why Shy
Bu mesaj silindi.Terbiye sınırları içinde olması gerekenden bahsettim. Okuduğunu anlayamayan sensin, forumu hemen yukarı doğru kaydır verilen cevapların benzer olduğunu göreceksin. Buna rağmen hala ego'dan bahsediyorsun.
Önceki muhtemelen şikayet ettiğin cevabımda da hiçbir hakaret yoktu, bu nezaketsizlik genel ve ağır bir tavır. İnsanları trafikte katile çeviren bu gibi yaklaşımlar. O yüzden bunu forum kültürü açısından da ağır bir hata olarak görüyorum ama tutup bunun donanımhaber bünyesinde uygulanmasını sağlayamam ya da bununla uğraşamam.
Özetle minumum düzeyde saygılı davranışlar zaten bu olağan tepkiyi doğurmalı fazlasındaki arıza tamamen karşı tarafa aittir, bizim olayda iyi niyetle cevap veren birine geliştirilmiş ters bir tepki var.
Durumu net olarak açıkladığım halde hala konuyu uzatmak zaten abesle iştigal. Saçmaladığım hiçbir şey yok. Yukarda verdiğim bilgilerin zaten yeterli olması gerek.
Seviye derken seviyeyi buraya çizmemiz gerekiyor, buna rağmen hala tartışan taraf sensin. Basit bir adab-ı muaşeret bu, bunun ötesinde forum kültürü içinde zaten yüzde yüz doğru yerine fikir alışverişi esastır. Benim 9-10 aylık deneyimim yeterli gelmiyorsa buna verilecek cevap da bu değildir ama bu da gerçekten ağır saçmalamaktan öteye gitmiyor.
Sonra da tekrar ve tekrar açıkla dur işte. İyi yönüyle bakarsak 3-4 yıldır kullanan bir arkadaş da bize bu konuda "deneyim"lerini aktarabilir. Hadi bakalım.
-
Hocam şimdi hatırladım dolu paket gelmemişti 2024 model ben de niro bakıyordum oradan aklımda kalmış
-
Yoğunluktan yeni girebildim şimdi gördüm mesajınızı. Toprak ölçümü yaptırdınız mı? 1 ohm değerinin altında olmasını istiyor Vestel. Bizimki 0.42 çıktı. Ama Aynı durum devam.
Vestel togg a, togg Vestel’e topu atiyor. Vestel’e Bulaşmamak en iyisiymiş. -
2023 Prestige var bende hocam...
İnanın çok fark var Elegance ile arasında...
En başta ısı pompası!
-
Hocam daha bugün dışarıda DC de 12,5kW yı 100₺ ye şarj ettim...
Evde bu oran 4 kat daha da düşüyor...
Kısaca her halükarda avantajlı, evde çok çok daha avantajlı... -
Kadınlar tarafından yılın otomobili seçilmiş Niro Ev var! -
Ac şarj istasyonu kurduracağım...
Cihaz ile sigorta paneli arasına 35-40 metreye yakın çatı üzerinden yada kablo kanalı ile evin cephesinden kablo çekilecek.
Kablo 5x6 olacak kesin ama herkes farklı bir şey söylüyor;
Nhxmh diyen var,
Ona gerek yok TTR olsa iş görür ,
Antigron kullandım ben o iyi diyen var...
Hangi elektrik kablosu kullanılmalı, tecrübelerini ve bilgilerini paylaşacak olan var mı? -
İstasyon kuracaksınız kabloyu toplamayacaksaniz dış etkilere açıksa antigron 5x6 pahalıya gelir ama durum
-
Merhaba,
Ben bir kamu üniversitesinde araştırma görevlisi ve doktora öğrencisiyim. Doktora tez konum, elektrikli araç şarj istasyonlarının en uygun konumlarının ve sayılarının belirlenmesi üzerine. Bu çalışmanın yanı sıra, elektrikli araç kullanıcılarının satın alma motivasyonları, kullanım alışkanlıkları ve memnuniyet düzeyleri arasındaki ilişkileri inceleyecek bir makale hazırlamaktayız.
Bu araştırmamıza katkı sağlamak için kısa bir anket oluşturduk. Anketin tamamlanması yalnızca 5 dakikanızı alacak. Ankete katılarak araştırmamıza değerli bir katkı sağlamış olacaksınız ve anketi özveriyle yanıtlayanlar arasından bir kişiye 1000? değerinde Hepsiburada hediye kartı verilecektir.
Anketi yanıtlarken lütfen elektrikli araç satın alma kararınıza etki eden faktörleri dikkate alarak cevap veriniz. Ayrıca, tez çalışmamıza katkı sağlamak amacıyla mülakat görüşmeleri de planlanmaktadır. Anketin sonunda, bu mülakata katılma durumunuzla ilgili bir soru bulunmaktadır. Mülakatlara katılanlar arasında da bir kişiye 1000? Hepsiburada hediye kartı hediye edilecektir.
Hediye kartları, hem anket hem de mülakat katılımcılarından belirlenen sayıya ulaşıldığında dağıtılacaktır. İletişim bilgileriniz üzerinden size ulaşarak hediye kartlarını ileteceğiz, bu yüzden lütfen güncel bilgilerinizi giriniz.
Katılımınız ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.
Anket Linki:
-
Togg güzelde hocam kiza menzil de baya az, bence insanı düşündüren cinsden -
Öyle olsa başta tesla SR, hyundai, EC4x bu kadar satılmazdı, fiyatta epey etkili, ayrıca 300-350km de iyi menzil , çoğu benzinlide ancak o kadar yapıyor
-
Bahsettiğiniz modellerde ısı pompası standart. Togg neden getirmemekte ısrar ediyor anlamak mümkün değil.
-
Anketi doldurdum da sorular biraz non spesifik olmuş hocam, mesela elektrikli araçları kaliteli bulur musunuz? Dacia spring de elektrikli porsche taycan da elektrikli hangisi? Elekteikli araçlar konforlu mudur? Konforlu olan da var olmayan da. Ve de şarj istasyonları konumlandırmasıyla ilgili soru göremedim. En azından hangi rotaları kullanırsınız veya hangi güzergahta yetersiz olduğunu düşünüyorsunuz gibi sorular olabilirdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X