Şimdi Ara

Elektrikli araç kullananlar platformu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
44
Favori
47.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

1 sene içinde sadece bir kere ekranlar hareket halindeyken kapandı açıldı. Mesela çalıştırırken frene basıldığında ekranlar bekliyor, bu donma sayılmaz ama bir parça yazılım hatası denebilir. Çalışmasını etkilemiyor. Çalıştırınca normal seyrine dönüyor.

Bir kere de yan ekranda görüntü gitmişti. Muhtemelen onun sebebi aracı çalıştırmadan önce ekranların açılmasını beklememekti, hızlıca çalıştırmıştım. Ondan sonra normal seyrinde çalıştırdığımda bir daha böyle bir hata yapmadı.

Şikayetler konusu biraz beni de endişelendiriyor yani bu süre içinde ciddi bir sorunla karşılaşmadım ama bundan sonrası için olasılığı arttırıyor. Bu kadar insanın şikayet ettiği bir aracı sorunsuz kullanmak büyük şans olur.

Bunlar haricinde ben şu ana kadar gayet memnunum. İlk servise az kaldı, ondan sonra durum nasıl olacak bilemiyorum.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Bende ioniq 5 var sadece dışarıda şarj ediyorum ş.içi 1 kere şarj edince neredeyse haftayı kapatıyor ama uzun yola çıkacağım zaman ( otoban sürüşü olan ) menzil çok çabuk azalıyor ortalama 250 gibi burda eğim ve yükseklik çok etkili gideceğiniz yolu kendiniz önce analiz edin derim ben izmir - denizli ( tavas ) arası kullanıyorum tavastan izmire tek şarj ile geliyorum fakat dönerken gidemiyorum sebebi dağ çıkıyorum 50km

Satış için birşey diyemem sonuçta teknoloji ilerleyecek maliyet düşecek menzil yada şarj hızları artacak ayrıca zaten 2. El düşecek kalkıp 1700 e aldığınız aracı da 500 e satmazsınız korkmayın insanlar elektrikli araç diyince korkuyorlar korkacak birşey yok planınızı yapın sürün

Keyif konusunda içten yanmalı kullanmak istemezsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 11kw seyyar tip şarj aleti tavsiye eder misiniz fiyat performans???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qazzzz Q kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevabınız için. Umarım hiç sorun yaşamadan güle güle kullanırsınız aracınızı. Ben şimdilik eski usül içten yanmalı motora karar verdim. Ama Jeep Avenger hep takibimde olacak.

• Merhaba elektrikli araba kullanıp başı ağrayan oluyor mu?

• mekilic M kullanıcısına yanıt

Soruyu tam anlayamadım, bu bildiğimiz baş ağrısı mı? 40 dakika civarı kesintisiz günlük de 1,5 saate kadar toplam kullanım sonrasında herhangi bir baş ağrım olmadı.

• mekilic M kullanıcısına yanıt
    ShiftDelete.Netyoutube
    Elektrikli arabalar radyasyon yayıyor mu? Elektrikli Tesla Model Y'yi, benzinli Renault Clio ile karşılaştırdık. İki araç ile aynı yerde, aynı şartlar altında, sürücü koltuğunda oturduğumuzda, ne kadar elektromanyetik radyasyona maruz kaldık? Sonuçlar şaşırtıcı. Yorumlarınızı bekliyoruz. #ev #elektrikliaraba #radyasyon
    https://www.youtube.com/watch?v=Pml2Y_46k4o
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.