Şimdi Ara

eleştiri...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir insanın ırkını sevmesi, vatanını sevmesi, gerekirse canını vermesi ve bu konuda ufacık bir slogan atması diğer insanları neden bu kadar rahattsız ediyor anlamıyorum.

ülkesini, vatanını, milletini sevenleri yok ülkücüsün yok faşistsin yok katilsin yok çocuksun vs diye eleştirme hakkını kim veriyor?topikler kapatılıyor.bazı üstün varlıkların düşündüğü gibi düşünmediğinde, gerektiği gibi olduğunda bu eleştirilere maruz kalıyorsun.herkes türkü aşağılasın, ezsin, kessin hepsinin hoşuna gider.türklüğümüzü savununca, insan olduğumuzu söyleyince,asil, şerefli ve cesur olduğumuzu söylememiz hiç kimsenin hoşuna gitmiyor nedense? hemen slogancı oluyoruz, hemen şu oluyoruz bu oluyoruz?size ne düşünce özgürlüğü değil mi bu adamın ölümüne üzülmedim, abd nin öldürdüğü masumlara üzülüyorum.kim eleştircek beni?bu adamın ölümüne seviniyorum hatta, özgürüm düşüncelerimde kimse eleştiremez o zaman.

• olay budur,düsünce özgürlügü savunuluyorsa,istedigimizi söyleriz,meftaya üzülen üzülür,sevinen sevinir

• quote:

Orijinalden alıntı: GREvV

olay budur,düsünce özgürlügü savunuluyorsa,istedigimizi söyleriz,meftaya üzülen üzülür,sevinen sevinir
    10 kişi baktı bir kişi mesaj attı.demek ki 1/10 oranında fikir sahibi insan var şu anda forumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Warrior_hypatia

10 kişi baktı bir kişi mesaj attı.demek ki 1/10 oranında fikir sahibi insan var şu anda forumda.

Alıntıları Göster
    sana destek veriyorum kardeşim bir ermeni için üzülecek değilim.bu adam televizyona ne zaman çıksa sinirlerimi bozuyordu.
  • quote:

Alıntıları Göster
    bu olaya bende hak veriyorum.halkımızın büyük bir kısmı Türklüğünden utanır hale geldi.abd ye özenince mi insan olunuyor?
    gerçekten böyle düşünen insanlar varsa doç. dr. ümit sayın ın gizli örgütler,11 eylül ve büyük ortadoğu projesi adlı kitabını okusun.okusunda o çok sevimli abd ve ab neymiş öğrensinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsalangemon -- 21 Ocak 2007; 12:21:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vendeta

sana destek veriyorum kardeşim bir ermeni için üzülecek değilim.bu adam televizyona ne zaman çıksa sinirlerimi bozuyordu.

Alıntıları Göster
    "Hrant gibiler tek tek geberecek."

Bu mu vatan sevgisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuzbing

"Hrant gibiler tek tek geberecek."

Bu mu vatan sevgisi?

Alıntıları Göster
    özgürüm arkadaşım sen nasıl o lafı söyleyen kişi den nefret diyorsun ben de o yazardan nefret ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

özgürüm arkadaşım sen nasıl o lafı söyleyen kişi den nefret diyorsun ben de o yazardan nefret ediyorum.

Alıntıları Göster
    ayrıca benim dedem çanakkalede yatıyor.o, bana dedemden miras kalan kan için zehirli diyemez.derse böyle yerlerde sürünür.ve vatan sevgisi de budur.bu sevgi kutsaldır.ha pkk lıyı vurmuşsun ha bölücü bir yazarı hiç farkı yok.
  • quote:

Alıntıları Göster
    fake olmasaydın keske...arkandayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Mirliva.

fake olmasaydın keske...arkandayım

Alıntıları Göster
    fake değilim.forumdayım da hep konu dışında, diğer bölümlere bakmıyorum pek.o yüzden fake gibi görünüyorum.tek nick bu.
  • quote:

fake değilim.forumdayım da hep konu dışında, diğer bölümlere bakmıyorum pek.o yüzden fake gibi görünüyorum.tek nick bu.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Warrior_hypatia

Katılım zamanı: 5 Kasım 2006;

Arkadaşım bende sana katılıyorum. Böyle bir şey olamaz bence, yani çok abartıldı bu olay, şimdi televizyonu açın eminim hala o haberi döne döne söylüyorlardır.

• quote:

Alıntıları Göster
    boswer fake ol olma haklısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Mirliva. -- 20 Ocak 2007; 23:28:47 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

İnsanlara "geberecek" demek özgürlük değil faşistliktir. Senin yaptığın eleştiri değil, yüzsüzlüktür.

• quote:

quote:

İnsanlara "geberecek" demek özgürlük değil faşistliktir. Senin yaptığın eleştiri değil, yüzsüzlüktür.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

quote:

konuşmayı bilmeyenler, tartışmayı bilmeyenler(senin gibi hakaret edenler), kavga ederler.önce karşındakine hakaret etmeden fikirlerini açıklamayı öğren.ayrıca sen zıt düşüncende olanları kaldıramayıp bulduğun küçücük bir kozu kullanmaya çalışan biri gibisin.

• quote:

quote:

quote:

konuşmayı bilmeyenler, tartışmayı bilmeyenler(senin gibi hakaret edenler), kavga ederler.önce karşındakine hakaret etmeden fikirlerini açıklamayı öğren.ayrıca sen zıt düşüncende olanları kaldıramayıp bulduğun küçücük bir kozu kullanmaya çalışan biri gibisin.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

Senin yaptığın şeyin adını koydum hakaretin ne olduğun bilmiyorsan bu benim sorunum değil. Kaldırmadağım birşey var, o da insanların katledilmesini alkışlayanlar. Bulduğum koz küçücük birşey değil kocaman birşey bana gelip "Geberecek" lafını "Ne olmuş sanki" diye tepki veriyorsun. Sonra da buna eleştiri diyorsun. Güldürme beni.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Senin yaptığın şeyin adını koydum hakaretin ne olduğun bilmiyorsan bu benim sorunum değil. Kaldırmadağım birşey var, o da insanların katledilmesini alkışlayanlar. Bulduğum koz küçücük birşey değil kocaman birşey bana gelip "Geberecek" lafını "Ne olmuş sanki" diye tepki veriyorsun. Sonra da buna eleştiri diyorsun. Güldürme beni.

Alıntıları Göster
    bir bölücü yazarın öldürülmesi seni bu kadar üzdü.senin 24 saat üzütülü bir halde olman gerekiyor o zaman dünyada her dakikada yüzlerce kişi katlediliyor.uzağa da gitme burnunun dibinde masum, kalemi bırak ağzını açmamış insanlar öldürülüyor.sen onların hepsine yeterince üzüldün sıra buna mı geldi?

açık ol bence, bir ermeni öldürüldü diye üzülüyorsun sen.türkleri sevmeyen, kanlarını zehirli bulan ve bunu özgürce haykıran, herkesin yapamadığını yapan biri öldürüldü diye üzülüyorsun sen.sonra da bu üzüntünü haklı çıkartacak şeyler arıyorsun.birinin ortaya attığı bir lafı eline alet gibi almış burda benim bahsettiğim konuyu saptırıyorsun.

• quote:

bir bölücü yazarın öldürülmesi seni bu kadar üzdü.senin 24 saat üzütülü bir halde olman gerekiyor o zaman dünyada her dakikada yüzlerce kişi katlediliyor.uzağa da gitme burnunun dibinde masum, kalemi bırak ağzını açmamış insanlar öldürülüyor.sen onların hepsine yeterince üzüldün sıra buna mı geldi?

açık ol bence, bir ermeni öldürüldü diye üzülüyorsun sen.türkleri sevmeyen, kanlarını zehirli bulan ve bunu özgürce haykıran, herkesin yapamadığını yapan biri öldürüldü diye üzülüyorsun sen.sonra da bu üzüntünü haklı çıkartacak şeyler arıyorsun.birinin ortaya attığı bir lafı eline alet gibi almış burda benim bahsettiğim konuyu saptırıyorsun.

Alıntıları Göster
    Ben bu ülkede fikirlere kurşun sıkılarak susturulmaya çalışıldığı için üzülüyorum. Ölen kişinin ermeni, rus, ingiliz, türk, kürt, laz olması beni ilgilendirmiyor.

• quote:

Ben bu ülkede fikirlere kurşun sıkılarak susturulmaya çalışıldığı için üzülüyorum. Ölen kişinin ermeni, rus, ingiliz, türk, kürt, laz olması beni ilgilendirmiyor.

Alıntıları Göster
    bu bir tek senin ülkende olmuyor merak etme.düşünce özgürlüğü her yerde var bir tek türkiyede mi yok?

bak fransada ermeni katliamı yok diyeni hapse atcaz dedi adamlar.fransada yaa!fransadaki yazarların bir çoğu ermeni.fransızların kanı zehirlidir desin göreyim, isa gibi çarmıha gererler adamı.

• quote:

bu bir tek senin ülkende olmuyor merak etme.düşünce özgürlüğü her yerde var bir tek türkiyede mi yok?

bak fransada ermeni katliamı yok diyeni hapse atcaz dedi adamlar.fransada yaa!fransadaki yazarların bir çoğu ermeni.fransızların kanı zehirlidir desin göreyim, isa gibi çarmıha gererler adamı.

Alıntıları Göster
    Devletin engellemesi, düşüncelerin kısıtlanması ayrı birşey. Çıkıp bir dangalağın başkasının lafıyla birini öldürmesi ayrı, başkalarının da bunu alkışlaması ayrı.

• quote:

Devletin engellemesi, düşüncelerin kısıtlanması ayrı birşey. Çıkıp bir dangalağın başkasının lafıyla birini öldürmesi ayrı, başkalarının da bunu alkışlaması ayrı.

Alıntıları Göster
    bak siz düşünce özgürlüğüyle insanların bir millete hakaret etmesi arasındaki çizgiyi doğru çizemiyorsunuz.

düşünce değil bunların ki yargı bunlar.Türkler şöyledir, böyledir, bizi katlettiler, kanları zehirlidir.bunlar düşünce mi şimdi?

ben senin kanından şüphe ediyorum.senin kanın zehirli pis bir kan, yerine benim asil, tertemiz kanım gelmeli.senden nefret ediyordum, içimde bir öfke vardı(benim atalrımı kestin zamanında çünkü).kansızsın sen.

düşünce mi bunlar hakaret mi?ne?neyi savunuyorsun?saddama üzüldün mü yeterince?bushu öldürsele üzülecek misin?bu ülke böyle bunu öğren.insanların hassas olduğu noktalar var.azişz nesin 1500 evvel yazılmış kitaba inanmam dedi adamlar 30 küsür kişiyi yaktılar.böyle bu.ben kimseyi alkışlamadım.ölmesine üzülmüyorum dedim nitekim üzülmüyorum.ve vatanımı seviyorum dediğim zaman insanların, yok aşırı bunlar yok ülkücüsün vs diye eleştirilerini eleştirdim ben.ama sağol sen çarpıttın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.