Şimdi Ara

Eliftuning'de montaj ücreti olarak ne tutturabilirlerse ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Park sensörü ararken İnternette eliftuning adında bir alışveriş sitesi buldum. Eve de yakın bir yermiş, telefon ettim 50 tl montaj ücreti alacaklarını söylediler. Arabamı götürdüğümde park sensörü fiyatı üzerine 80 tl montaj ücreti giydirdiler. Telefonda 50 ytl istiyorsunuz deyince de tamam 5o tl olsun dediler. Hatta orada duran bir müşteriye de internetteki fiyat + 50 tl montaj ücretine yaptıklarını söylediler. Ben şimdi fiyatlardan bihaber olsam veya daha önce telefonda fiyat almamış olsam enayi yerine mi konulacağım? Niçin a vatandaşına 50 de bana 80. Bir de ukala bir şekilde sana verdiğimiz fiyat böyle beğenmiyorsan git başka yerde yaptır diye adeta kovaladılar. Ben de gittim başka yerde yaptırdım. Bu kriz döneminde esnaftaki bu yaklaşımı anlayabilmem mümkün değil. Böyle tür esnaf ve ustalardan alışveriş yapmamanızı öneririm. 5-10 fazla verin, gidin işin gerçek ustasına yaptırın.

• Aynı işçiliği daha aşağı bir fiyatta yaptırdıysanız kendi menfaaitiniz için iyi olmuştur.Malesef dediğiniz gibi ne tutturabilirlerse zaten bir çok sektörde böyledir.Birinci plan para olmuş.Bilgisayar alırkende bir kaç yerde fiyat araştırması yapmıştım.Aldığım yerden başka 2 yerde birinde 30 dolar diğer sorduğum yerdede 50 dolar fark atmıştı.Yani aldığım yerinde kar payı vardı.Onun için bir şey alırken bir iş yaptırırken dikkatli ve titiz olmakta Fayda var.Anfi alırkende aynı olaya denk geldim 120 tl ye aldığım anfiyi başka bir yerde sorduğumda 150 demişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: servecold

Aynı işçiliği daha aşağı bir fiyatta yaptırdıysanız kendi menfaaitiniz için iyi olmuştur.Malesef dediğiniz gibi ne tutturabilirlerse zaten bir çok sektörde böyledir.Birinci plan para olmuş.Bilgisayar alırkende bir kaç yerde fiyat araştırması yapmıştım.Aldığım yerden başka 2 yerde birinde 30 dolar diğer sorduğum yerdede 50 dolar fark atmıştı.Yani aldığım yerinde kar payı vardı.Onun için bir şey alırken bir iş yaptırırken dikkatli ve titiz olmakta Fayda var.Anfi alırkende aynı olaya denk geldim 120 tl ye aldığım anfiyi başka bir yerde sorduğumda 150 demişlerdi.
    sokak arası esnafı fight is fight
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

sokak arası esnafı fight is fight

Alıntıları Göster
    Doğru söylemişsiniz ne tuttururlarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverDrıve

Alıntıları Göster
    bu tür yerler ilk acıldığında mütiş iş yapar neden müşteri memnuniyeti ve disiplin hat safadadır ancak zamanla bu alışveriş akışı mağaza sahibini ilk günkü o özveriden disiplinden uzaklaştırır ve ne de olsa müşterim var anlayışıyla davranır zamanlada butür olumsuzluklar yayılır ve mağaza iflası ceker hiçbir mal ve hizmet veremediği için

ancak profesyonel iş yeri sahipleri daima ilk günkü özveriyi disiplini müşteri memnuniyetini aksatmadan arttırarak sunduğu için işinde yıllarca başarılı olur..

il zamanlar cok cok iyi biryerdi özellikle forumlarda ufak tefek aksesuarlardan angel farlara kadar akla gelen bir mağazaydı yazık olmuş eğer o şekilde davrandılarsa

bir laf vardır cokta severim.

Ne ekersen onu biçersin....

• quote:

Orijinalden alıntı: OverDrıve

Alıntıları Göster
    tabiki hepsi değil, düzgünlerini tenzih ediyorum. ama usta milletinin alayı böyledir. siz siz olun fiyat pazarkığı yapmadan sigaranıza ateş bile istemeyin. üzülürsünüz!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

tabiki hepsi değil, düzgünlerini tenzih ediyorum. ama usta milletinin alayı böyledir. siz siz olun fiyat pazarkığı yapmadan sigaranıza ateş bile istemeyin. üzülürsünüz!!!

Alıntıları Göster
    para hırsı gözlerini bürümüş bir vida sıkıyorlar 80-100 lira işçilik yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diferansiyeli kırarsın!

para hırsı gözlerini bürümüş bir vida sıkıyorlar 80-100 lira işçilik yazık

Alıntıları Göster
    Klasik tuning shop lafları..Zamanla hepsi de paraya doydu.Belki hepsi değil ama çoğu da böyle.Zamanında 1-2 tl'ye sticker satmaya uğraşan adam köşe olunca şimdi müşteriyi tınlamıyor bile.Dediğin gibi tutturabildiğine.O yüzden bu tip tuning shopların sitelerinden dahi olsa alışveriş yapmamanızı ısrarla belirtirim.İnternette daha bol çeşit mevcut.
  • iyi yapmışsın arkadaş hakediyor bunlar
    quote:

Orjinalden alıntı: dreamerofist

Park sensörü ararken İnternette eliftuning adında bir alışveriş sitesi buldum. Eve de yakın bir yermiş, telefon ettim 50 tl montaj ücreti alacaklarını söylediler. Arabamı götürdüğümde park sensörü fiyatı üzerine 80 tl montaj ücreti giydirdiler. Telefonda 50 ytl istiyorsunuz deyince de tamam 5o tl olsun dediler. Hatta orada duran bir müşteriye de internetteki fiyat + 50 tl montaj ücretine yaptıklarını söylediler. Ben şimdi fiyatlardan bihaber olsam veya daha önce telefonda fiyat almamış olsam enayi yerine mi konulacağım? Niçin a vatandaşına 50 de bana 80. Bir de ukala bir şekilde sana verdiğimiz fiyat böyle beğenmiyorsan git başka yerde yaptır diye adeta kovaladılar. Ben de gittim başka yerde yaptırdım. Bu kriz döneminde esnaftaki bu yaklaşımı anlayabilmem mümkün değil. Böyle tür esnaf ve ustalardan alışveriş yapmamanızı öneririm. 5-10 fazla verin, gidin işin gerçek ustasına yaptırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: caslann

iyi yapmışsın arkadaş hakediyor bunlar
    quote:

Orjinalden alıntı: dreamerofist

Park sensörü ararken İnternette eliftuning adında bir alışveriş sitesi buldum. Eve de yakın bir yermiş, telefon ettim 50 tl montaj ücreti alacaklarını söylediler. Arabamı götürdüğümde park sensörü fiyatı üzerine 80 tl montaj ücreti giydirdiler. Telefonda 50 ytl istiyorsunuz deyince de tamam 5o tl olsun dediler. Hatta orada duran bir müşteriye de internetteki fiyat + 50 tl montaj ücretine yaptıklarını söylediler. Ben şimdi fiyatlardan bihaber olsam veya daha önce telefonda fiyat almamış olsam enayi yerine mi konulacağım? Niçin a vatandaşına 50 de bana 80. Bir de ukala bir şekilde sana verdiğimiz fiyat böyle beğenmiyorsan git başka yerde yaptır diye adeta kovaladılar. Ben de gittim başka yerde yaptırdım. Bu kriz döneminde esnaftaki bu yaklaşımı anlayabilmem mümkün değil. Böyle tür esnaf ve ustalardan alışveriş yapmamanızı öneririm. 5-10 fazla verin, gidin işin gerçek ustasına yaptırın.

ben o park sensörünün montajına başka bir yerde 25 ytl verdim.Bunlar 50 diyor 80 diyor resmen bulutlarda uçuyorlar zaten sitelerindeki fiyatlarda çok uçuk.amfiler falan 1e alıp 2 ye satıyorlar.Çok pahalı orası artık sitelerine bile bakmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sansar_Selim

ben o park sensörünün montajına başka bir yerde 25 ytl verdim.Bunlar 50 diyor 80 diyor resmen bulutlarda uçuyorlar zaten sitelerindeki fiyatlarda çok uçuk.amfiler falan 1e alıp 2 ye satıyorlar.Çok pahalı orası artık sitelerine bile bakmıyorum.

Alıntıları Göster
    Bahsettiğiniz sitedeki bir ürünün aynısını Manisa da tanıdık bir abi var (Cenmax ve Cyclone'nin yetkili servisi aynı zamanda) ordan daha uygun bir fiyata ve montaj ücreti almaksızın taktı ...

• quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Bahsettiğiniz sitedeki bir ürünün aynısını Manisa da tanıdık bir abi var (Cenmax ve Cyclone'nin yetkili servisi aynı zamanda) ordan daha uygun bir fiyata ve montaj ücreti almaksızın taktı ...

Alıntıları Göster
    Dışardan aldıgım Cyclone Park sensörlerini Renault servisinde ücretsiz taktırdım..
    Onlar kim oluyorda 80 TL para istiyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 17 Ocak 2009; 23:35:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Dışardan aldıgım Cyclone Park sensörlerini Renault servisinde ücretsiz taktırdım..

Alıntıları Göster
    aslında hatan en başta eliftuningden mal almakla başlamış. piyasının en kazık fiyatları onlarda ve karşılığında müşteriyi bir dövmedikleri kalıyor ayrıca hiç bir şeyden de anlamıyorlar. 120d için yay soruyorsun 120i için var fark etmez diyor, üstüne kendini övüyor yarım saat ikna etmek için. başka bir yere gitmeniz çok isabetli bir karar olmuş. kendilerini dev aynasında gören insanları barındıran bu tip yerlerden uzak durun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Alıntıları Göster
    Öyle esnaf var ki, dükkanında yere 100 lira düşürseniz almayın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: extremeenvy

Öyle esnaf var ki, dükkanında yere 100 lira düşürseniz almayın derim

Alıntıları Göster
    Birkaç ay önce patronun eşinde uno var kapılarını merkezi sistem yapalım dedik neyse bi yerden merkezi sistemin parçalarını aldım bi elektrikçiye gittim ne kadara montaj edersin dedim 100 dedi dedim olmaz nese kavga dövüş 50 ye zor ikna ettim. Elektrik sisteminden anlasam kendim monta edicem ama elektrikten anlamıyorum neyse tornavidayı aldım kapı döşemelerini komple söktüm kapı çıtalarınıda söktüm kabloları altına koysun diye. Usta montaja başladı ama uydur kaydır o monte ediyo diğer kapıya geçiyo ben peşinden söküp uygun şekilde yerleştiriyom usta öyle yerleştiriyoki kapı açma motorlarını iki kere çalışır üçüncüde hayatta çalışmaz neyse usta bi baktı ne yapıyon dedi hiç dedim düzeltiyom bi baktıki kendi yaptığından çok daha iyi yerleştiriyorum en azından uzun seneler kullanılacak şekilde. Usta iyi dedi sen onları monte et ben kablolarını çekeyim Geri kalan iki tanesini ben kendim monteledim ustanın yaptığı iki taneyide düzelttim. Usta kabloları çekti bağladı baktık tamam çalıştı kapı döşemelerini ve çıtalarını tekrar yerine yerleştirdim. Parayı ustaya uzattım ustanın yaptığı tek iş kabloları yerleştirmek aldı parayı cebine koydu bide sırıttı sen baya iyi anlıyon arada yardıma gel dedim olur bir daha buralarda görürsün beni. Bişe olmaz başka kekler düşer dedi utanmadan. Çıkıp gittim bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Birkaç ay önce patronun eşinde uno var kapılarını merkezi sistem yapalım dedik neyse bi yerden merkezi sistemin parçalarını aldım bi elektrikçiye gittim ne kadara montaj edersin dedim 100 dedi dedim olmaz nese kavga dövüş 50 ye zor ikna ettim. Elektrik sisteminden anlasam kendim monta edicem ama elektrikten anlamıyorum neyse tornavidayı aldım kapı döşemelerini komple söktüm kapı çıtalarınıda söktüm kabloları altına koysun diye. Usta montaja başladı ama uydur kaydır o monte ediyo diğer kapıya geçiyo ben peşinden söküp uygun şekilde yerleştiriyom usta öyle yerleştiriyoki kapı açma motorlarını iki kere çalışır üçüncüde hayatta çalışmaz neyse usta bi baktı ne yapıyon dedi hiç dedim düzeltiyom bi baktıki kendi yaptığından çok daha iyi yerleştiriyorum en azından uzun seneler kullanılacak şekilde. Usta iyi dedi sen onları monte et ben kablolarını çekeyim Geri kalan iki tanesini ben kendim monteledim ustanın yaptığı iki taneyide düzelttim. Usta kabloları çekti bağladı baktık tamam çalıştı kapı döşemelerini ve çıtalarını tekrar yerine yerleştirdim. Parayı ustaya uzattım ustanın yaptığı tek iş kabloları yerleştirmek aldı parayı cebine koydu bide sırıttı sen baya iyi anlıyon arada yardıma gel dedim olur bir daha buralarda görürsün beni. Bişe olmaz başka kekler düşer dedi utanmadan. Çıkıp gittim bende.

Alıntıları Göster
    Bu Elif Tuning'den bi tane mi memnun kalan olmaz.Daha düzgün tuningciler var,oralardan alışveriş yapmanız daha uygun olucaktır.Omsa Tuning,Bys Tuning,s dizayn ben bunların 3 ündede alışveriş yaptım hiç bi sorun yaşamadım gayetde müşteriyle ilgililer.

• Terbiyesizlikten başka bir şey değil. Milletin parasına göz diken tipler bunlar. Her tarafta kötü reklamını yapın ki barınamasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Terbiyesizlikten başka bir şey değil. Milletin parasına göz diken tipler bunlar. Her tarafta kötü reklamını yapın ki barınamasınlar.
    reklamın iyisi kötüsü olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Terbiyesizlikten başka bir şey değil. Milletin parasına göz diken tipler bunlar. Her tarafta kötü reklamını yapın ki barınamasınlar.

Zaten bi forumda 11 sayfa felan yorum yapmışlar aralarından sadece 2 - 3 tanesi olumlu yorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CILGIN_HACI

reklamın iyisi kötüsü olmaz

Neden olmaz? mesela şu an bir parça arayın karşınıza direk Elif Tuning in Sahibinden sitesini resmen bombaladığı ilanlardan birisi çıkar. Ben bu durumu şimdi bu konudan öğrendim. Elif tuning den hiç alışveriş yapmamıştım iğne bile almam artık. Demekki kötü reklam oluyormuş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.