Şimdi Ara

elleri tersten kelepçeleyip nofap yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim için tek kurtuluş yolu nofap. ama bir türlü beceremiyorum. zihnimde nofapi öyle bir yete koydum ki sanki tek kurtuluşummuş gibi geliyor.

ne yapmalı kafese mi tıkamalı insan kendini.

geçen gördüm iranda adamı direğe bağlayıp biraz uzağınada su koymuşlardı istesede içemiyordu. müthiş bir nefis terbiye yöntemi bence. banada öyle birşey lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 9 Aralık 2023; 21:48:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nofap kadar saçma birşey yok. 40 gün denedim ben bir faydasını görmedim. Haftada 1 2 yapmak en temizi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elleri tersten kelepçeleyip nofap yapmak
  • crux07 kullanıcısına yanıt
    nofap = gereğinden erken fap yapmanın getirdiği pişmanlık ile ortaya çıkan yanılgı.

fap gayet sağlıklı ve normal bir şeydir. normal olmayan ise günümüzde genç erkeklerin teknoloji sayesinde aşırı çıplaklığa maruz kalmaları ve bunun sonucu olarak gereğinden çok erken şekilde (çok sık aralıklarla) fap yapmaları.

ben gençken teknoloji yoktu. çıplak kızı geçtim bacağı görünen bi kız bile göremezdik. görmenin tek yolu denize gitmekti.

o dönemde bakmadan hayal ile yapılan fap gayet yeterli oluyordu.

şuanki gençlerin hatası z0rn0 açıp onu izlerken bi yandan fap yapmaya çalışmaları. bunun güzel tatmin sağlayacağını zannediyorlar ama aslında tüm tatmini öldüren bi işlemdir bu.

cinsel içerik tüketmeyin demiyorum ama cinsel içerik izleyeceksen şöyle izlemelisin:

1- aşırı derecede fap yapma isteği gelene kadar cinsel içerik açıp bakmamak gerek.
    2- ciddi istek gelince de cinsel içeriğe anlık bakıp, görüp geçmek gerek. bakıp kapatmak gerek yani. sonra o gördüğün şey senin zihnin tarafından yoğrulur ve sana asıl tatmini sağlayacak şekle sokulur. sonraki gün gene bakıp geç sadece bi kez (kısa süreli) fap yaparken de ekran falan açık olmasın zihinden yap.

bu sistem az sayıda ve tatmin edici fap yapmanın yoludur.

bunun dışında nofap neverfap falan alayı zırva.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.