Elinde zaten Elano var sen Cana ile Elano'nun yanına çift yönlü orta saha alacağına Misimoviç'i getiriyorsun 8 milyon euro'ya Emana ve Ledesma gibi oyuncu alacaktın, bir Neill'ın yanına bir defans bir de yedek forvet Halil Altıntop'u bir kaç yüz bin dolar için kaçırdı aynı şekilde Hamit Altıntop'u da getirebilirdin.
Hagi teknik direktör falan değil. Adnanlar da futboldan zerre kadar anlamıyor ve bir kulüp nasıl yönetilirden bihaber şekilde kulüp yonetiyorlar. Hagi sadece koşan adam istiyor, tekniği futbol zekası falan önemli değil onun için. Hagi den de yönetimden de nefret ediyorum artık. Takımı sıradan bir takım haline getirdiler. İstanbulda olsam, hagi ve yönetim gitmediği sürece gidip maçlarını izlemem galatasarayın. Ve umarım ki galatasaray üst üste mağlubiyetler alır ve yönetimle beraber teknik direktor bozuntusu hagi de postalanır
quote:
Orijinalden alıntı: EneRGy.
Hagi teknik direktör falan değil. Adnanlar da futboldan zerre kadar anlamıyor ve bir kulüp nasıl yönetilirden bihaber şekilde kulüp yonetiyorlar. Hagi sadece koşan adam istiyor, tekniği futbol zekası falan önemli değil onun için. Hagi den de yönetimden de nefret ediyorum artık. Takımı sıradan bir takım haline getirdiler. İstanbulda olsam, hagi ve yönetim gitmediği sürece gidip maçlarını izlemem galatasarayın. Ve umarım ki galatasaray üst üste mağlubiyetler alır ve yönetimle beraber teknik direktor bozuntusu hagi de postalanır
Ara transfer demiyor, ilk yarı bitsin diyor ;)
E Hagi 'karakterli oyuncu isterim' diye buyurur...
Misimoviç, Insua; karaktersiz bunlar. Neill desen Anzak torunu, o da yolcu. Kewell: The Professional, kötü örnek. Baros içip içip sokağa işer. Son aşamada da Cana'ya kılıf bulursa takımda karakter patlaması yaşanır.
açık açık yazmamış ama sanırım yarı yılın gelmesini transfer için istiyo.
zaten gitsin, ne işi var kazmalotların arasında. genç adam, burda kalsa arpa boyu gelişme gösteremez. gitsin de kurtarsın kendini...
Transferin son gunune kadar bekleyip misi ve insuayi aldik. Onlari harcadiklari icin tesekkur ederiz.
quote:
Orijinalden alıntı: Jackson Teller
Transferin son gunune kadar bekleyip misi ve insuayi aldik. Onlari harcadiklari icin tesekkur ederiz.
Ah şu Insua herkese adını duyursada şu çakma yönetim ve teknik heyet havasını alsa. Genç, hırslı istiyorlar genç olanı gönderip elin Baltasını takımda tutuyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: osstation
Düzgün ceviri budur. Nasıl çeviriyorsunuz Allah aşkına?
quote:
Orijinalden alıntı: OziiX
quote:
Orijinalden alıntı: osstation
Düzgün ceviri budur. Nasıl çeviriyorsunuz Allah aşkına?
Alıntıları Göster
Takip merkezinde bu yazısı vardı, yanlış çeviri yapmışsınız arkadaşlarında dediği gibi. Gitmek istemiyor Emiliano, sadece gönderilmekten korkuyor. Umarım gönderilmez.
quote:
Orijinalden alıntı: Noix~
Takip merkezinde bu yazısı vardı, yanlış çeviri yapmışsınız arkadaşlarında dediği gibi. Gitmek istemiyor Emiliano, sadece gönderilmekten korkuyor. Umarım gönderilmez.
Gönderilmekten korktuğunuda nerden çıkarttın :S Adam Liverpool a dönücek
quote:
Orijinalden alıntı: BilgisayARDA
quote:
Emilianoyu biraz takip ediyorsanız bilirdiniz bunu .
Geçtiğimzi günlerde yazdığı bir yazısında : Umaırm o muhteşem taraftarlarmızın önüne takım arkadaşlarımla birllikte gidebilirim. demişti.
quote:
quote:
quote:
Geçtiğimzi günlerde yazdığı bir yazısında : Umaırm o muhteşem taraftarlarmızın önüne takım arkadaşlarımla birllikte gidebilirim. demişti.
Ekleme : TT arena için.
quote:
quote:
quote:
quote:
Ekleme : TT arena için.
Alıntıları Göster
hagi gönderir bazı oyunculara karşı takıntısı ve önyargısı var.
quote:
Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik
hagi gönderir bazı oyunculara karşı takıntısı ve önyargısı var.
Alıntıları Göster
Baktıkça içim acıyor şu bölüme her seferinde.1 şey düzgün olsun dişimi kırıcam.
quote:
Orijinalden alıntı: Deranzo
Baktıkça içim acıyor şu bölüme her seferinde.1 şey düzgün olsun dişimi kırıcam.
Alıntıları Göster
bu adam oynarken ben bile heycanlanıyorum top ayağındayken müthiş güven veriyor bek olmasına rağmen diğer yetenekli oyunculardan çok daha yetenekli
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A8D486513
bu adam oynarken ben bile heycanlanıyorum top ayağındayken müthiş güven veriyor bek olmasına rağmen diğer yetenekli oyunculardan çok daha yetenekli
Alıntıları Göster
Bu adamın yerinde olsam Balta'nın geçtiği yola kaygan madde döküp ayağını kırdırırdım. Vatana millete hayırlı bir iş olurdu en azından.
quote:
Orijinalden alıntı: Gny*
Bu adamın yerinde olsam Balta'nın geçtiği yola kaygan madde döküp ayağını kırdırırdım. Vatana millete hayırlı bir iş olurdu en azından.
Alıntıları Göster
yaziya bakinca ben mi anlayamadim ama adam gitcem seklinde yazi yazmamis. istedigim ilk kisin bitsin yazmis.
bende diycektim gelsin abisinin yanina bizim vedersonun kanadina alalim
quote:
Orijinalden alıntı: Bluedevil86
yaziya bakinca ben mi anlayamadim ama adam gitcem seklinde yazi yazmamis. istedigim ilk kisin bitsin yazmis.
bende diycektim gelsin abisinin yanina bizim vedersonun kanadina alalim
Alıntıları Göster
gerçekten yazık .
quote:
Orijinalden alıntı: hoksi
gerçekten yazık .
Alıntıları Göster
Parlaması beklenen 3-5 sol bekden birisi ve biz onu yedek bırakıp Balta'yı oynatıyor.Harikayız ya biz.