yau bu adam kovuldu hürriyetten yani doğan grubundan ama şu anda sözcüde yazıyor e sözcü doğan grubuna ait ne iş?
geyik yapacak cahilce laf sokacak adam istemiyorum konuda.
sözcümü gözcümü :S
hürriyetteki eski yazılarını gözcü veriyor arşivleri yani orda yazmıyor
peki güzel hoş da, saçma değilmi yine mantıksız yani? bi yayın grubunun bir gazatesinden atılıyor hem de yazılarından dolayı, ama aynı yayın grubunun başka bir gazetesinde (ki bu gazete yayın grubunun en muhalefeti olmasıyla ünlü..) yazıları çıkıyor..?!?!?!
Burası Türkiye hiç olmaz denilen şeyler benim ülkemde olur.
quote:
Orjinalden alıntı: Zülfü Yüksel
peki güzel hoş da, saçma değilmi yine mantıksız yani? bi yayın grubunun bir gazatesinden atılıyor hem de yazılarından dolayı, ama aynı yayın grubunun başka bir gazetesinde (ki bu gazete yayın grubunun en muhalefeti olmasıyla ünlü..) yazıları çıkıyor..?!?!?!
pardon dediğin doğru sözcü gazetesi ne gözcüsü ikiside doğan gurubunun burda nasıl bir çelişki olabilir yanıtı çok kolay sözcü ismi cismi çok duyulmamış bir gazete ama Emin Çölaşanın eski yazılarıyla gazetenin satışları baya arttı aydın doğan Emin Çölaşanı iktidar yüzünden attığının en açık kanıtı adam yazdığı gazetenin trajını yükseltiyor yani burda hürriyet veriyor yazıları Emin Çölaşanın isteğiyle vermiyorlar
kendisi skytürke çıkmıştı en son ve kovuldum adlı kitabını anlatıyordu, doğan grubunun Poaş ve dışbanktaki açıklarını kapatmak için hükümete boyun eğdiğini bundan nemalandığını söylüyordu.
Bunlar (Medyanın geneli için) satılmış adamlardır, yaptuıkları hiçbirşey beni yanıltmaz aksine herşeyi beklerim.
ona bakarsan emin çölaşanın kitabı "kovulduk ey halkım unutma bizi" diye kitabı d&r da çok satanlar listesinde...d&r kimin? Doğan grubu...
quote:
Orjinalden alıntı: hakan1453
ona bakarsan emin çölaşanın kitabı "kovulduk ey halkım unutma bizi" diye kitabı d&r da çok satanlar listesinde...d&r kimin? Doğan grubu...
sağol..artık kafam iyice basmamakta hadi desek zaten heryerde satılacak önüne geçemeyecekler bari bu sağlam satışı olan kitaptan bizde faydalanaım dediler, hadi yazıları hürriyet ekibi tarafından seçilip yollanıyor, e peki neden hükümeti eleştiren yazılar bunlar? yani normal ılımlı yazılar değil yine hükümetle doğanı papaz edebilecek yazılar? off!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme