Şimdi Ara

emisyon kontrol sistemi uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar bugün iş dönüşü gösterge paneline baktım uyarı ışığı yanıyor, kullanma kılavuzundan uyarıyı buldum ,emisyon kontrol sistemi uyarısıymış,egzosun kalitesini düşüren bir arıza oluşmuş olabilir ,arabayı en yakın servise götürün yazıyor,daha 1 eylülde aldım arabayı günlük işe gidip geliyorum 35km şu an araba 1500 km ye daha yeni gelecek,devirli kullanıyorum fakat dsg olduğu için rampa iniş çıkışlarda kendisi artiyor,sorun sizce ne olmuş olabilir ne yapmam lazım
    araç leon 1.2 tsi dsg start stop 110 hp

servise götürdüm az önce makineye bağladılar kesin birşey söyleyemediler,1 hat-fta sonrasına randevu verdiler 1 hafta arac sürmemde sakınca olur mu diye sordum sarı yandığı için birşey olmaya bilir dediler şimdi ben 1 hafta sürmeli miyim sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 15 Kasım 2016; 15:14:23 >

• Benzin katkısı koyup (Würth) devirli kullanın. Büyük ihtimalle geçecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

Benzin katkısı koyup (Würth) devirli kullanın. Büyük ihtimalle geçecektir.

HOCAM BU MU
    NASIL VE NE KADAR KOYMAM GEREKLİ

• Bişey koymana gerek yok nasıl olsa garantiliymiş.Sürmenizde bir sıkıntı olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Bişey koymana gerek yok nasıl olsa garantiliymiş.Sürmenizde bir sıkıntı olmaz

hocam parça değişimi olursa bnde ücret talep edecekler mi veya garant mi karşilayacak hangi durumlarda ücret isterler ?
  • Sıfır araç. Olmaması gerekir. 1 hafta sonrasına randevu nedir? Devlet hastanesi sanki mübarek. Yakıt deponuza katkı falan koymayın. Sadece kötü yakıt kaynaklı yanmaz o ışık. Zaten aldığınız benzin katkılı. Servis ilgilenmemiş. Doğuş merkezi arayın. Şikayet edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir sey olmayabilir ne la? paraya doymuslar artik tas tas geciyorlar. Becerememisler bir hafta icinde arastirip oyle tamir edecekler herhalde olaya bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 15 Kasım 2016; 19:05:43 >
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Araban garantili isterse arabayı toptan degistirsinler kimse senden bişey talep edemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Araban garantili isterse arabayı toptan degistirsinler kimse senden bişey talep edemez.

işcilik ücretide garantiye dahil mi
    Evet

Ürün bu dostum. Egzoz muayenesinden geçmeyen araca uyguladık, şaşırıp kaldık. Muayeneden geçtiği gibi motor sesi de azaldı.

Yarım depo benzinin üzerine konup 3-5 gün normalden biraz daha devirli kullanılıyor.

Araç garantili olduğundan buna gerek olmayabilir.

https://shop.wurth.com.tr/motor-ici-temizleme-400ml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egelidost -- 15 Kasım 2016; 23:55:25 >
  • Katkı falan kullanmayın bence garanti varmış zaten bırakın servis halletsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.