Şimdi Ara

Emniyet kemeri problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben yurtdışından 2008 model BMW 320cd aldım.Fakat aldııktan çok sonra farkettim ki ,arabamın sağ ön yolcu koltuğundaki kemerinde problem var.ilk kemerdeki o demir oarçası yok sandım fakat birde baksak koltuğun altına kadar gitmiş.alıp sürekli yukarı çıkarıp kemeri bağlamak çok zahmetli oluyor.kemerdeki o zımba tarzı şey kopmuş bunun için ne çözm önerisi tavsiye edersiniz iyi günler
     Emniyet kemeri problemi Emniyet kemeri problemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O kemer Türkiye şartlarında muayeneden geçmez. Kaza anında da koruma görevini gerçekleştirmez. Kemere bir asılın, geliyorsa hepten işi bitmiş. Yine de doğru servise ya da sanayiye götürün.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Kemerin gücenlikle alakası yok hani kemeri çektiğinde o demir zımbırtıyı bağlıyorsun ya kırmızı girişe o demir parçası aşağıya düşüyor yoksa kaza anında tutar

• Bahsettiğim şeyin kaynaklanmasının sebebi gönderdiğim resimde kemerde koyu bir halka var o demiri tutan o halka olmadığı için kemer takılı değilken koltuğun altına kadar iniyor onu demek istedim
     Emniyet kemeri problemi

• Şimdi anladım. Özel bir servise gidip sorun olmazsa.
  • Bmw servisine gittiğimde komple takımın değişmesi gerektiğini ve 150 tl fiyat çektiler.Küçücük parça için 150 tl fazla geldi küçücük zımbırdı için ve birşey yaptırmadım. 150 liraya 38 litre yakıt alıp 600 km gezerim daha iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EMNİYET KEMERİ DEĞİŞİMİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.