Fenerbahçe Kulübü tarafından sözleşmesi yenilenmeyen Emre Belözoğlu, kendisini istemeyen sportif direktör Giuliano Terraneo'ya ateş püskürdü.
Fenerbahçe tarafından ikinci kez kapının önüne konulan Emre Belözoğlu'nun dost sohbetlerinde söylediği iddialı sözlere çok çarpıcı bir cevap geldi... çok sevdiği takımından kendisiyle tek kelime konuşulmadan ve neden belirtilmeden koparıldığını anlatan Emre bir dost sohbetinde; "Giuliano Terraneo'ymuş, şuymuş, buymuş... bunlar gelip geçici adamlar! Bakın buraya yazıyorum sezonu bitiremezler. Geçen sefer olduğu gibi, 'Emre gel bizi kurtar' diyecekler. Ben yeniden burada olacağım ama Terraneo olmayacak" diye sert ifadeler kullandı.
Fenerbahçe'nin eski kaptanı Emre Belözoğlu'nun, kulüpten gönderilmeyi hiç beklemediği bu yüzden yeni bir takım için herhangi bir görüşme yapmadığı da gelen haberler arasında. Emre'nin, ne olursa olsun kendisini çok seven Aziz Yıldırım'ın olaya el koyacağını düşündüğü ancak bu gerçekleşmeyince çok üzüldüğü ve hazırlıksız yakalandığı da belirtiliyor. Menajeri Ahmet Bulut'un da bu ayrılıkı beklemediği ve Emre'ye kulüp aramaya başladığı belirtiliyor. Morali çok bozuk olan Emre'nin Amerika ve Çin opsiyonlarını istemediği ve Avrupa veya Arap ülkelerinden birinde oynayabileceğini menajerine söylediği de gelen bilgiler arasında...
İlk başta üzülmüştüm gönderilmesine ama bu açıklamalarını okuyunca sevindim.
Fenerbahçe medyası Terraneo Pereria'yı 3 ayda tefe koyar
Yahu inanmayın şöyle haberlere.Kaynak yok bir şey yok. "Emre Belözoğlu'nun dost sohbetlerinde söylediği iddialı sözlere çok çarpıcı bir cevap geldi.. bunlar gelip geçici adamlar!"
Söylentilere inanmamak gerek. Belki iftiradır? Nereden bilebiliriz ki... Hem Emreden nefret etmemiz, O'nun hakkında adaletsiz olmamızı gerektirmez.
quote:
Orijinalden alıntı: EneRGy.
Söylentilere inanmamak gerek. Belki iftiradır? Nereden bilebiliriz ki... Hem Emreden nefret etmemiz, O'nun hakkında adaletsiz olmamızı gerektirmez.
Yalan haber
quote:
Orijinalden alıntı: altı ok
Açıklama? Kaynak "dost sohbeti"
Emre'yi karalamak isteyen bir yazarin uydurdugu haber
quote:
Orijinalden alıntı: Shinku
quote:
Orijinalden alıntı: altı ok
Açıklama? Kaynak "dost sohbeti"
Emre'yi karalamak isteyen bir yazarin uydurdugu haber
Alıntıları Göster
Zebani nerde
quote:
Orijinalden alıntı: SayisalMan
Zebani nerde
Alıntıları Göster
Karalama kampanyası başlamış bile. Demek ki doğru yoldayız.
quote:
Orijinalden alıntı: SayisalMan
Zebani nerde
Alıntıları Göster
bu ne saçma bi haber la
quote:
Emre hala Fenerbahçe oynarken bu haber çıksaydı aynı yorumu yapmayacağına bahse varım. Emre gitti bir anda herkes Emreci oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
quote:
Emre hala Fenerbahçe oynarken bu haber çıksaydı aynı yorumu yapmayacağına bahse varım. Emre gitti bir anda herkes Emreci oldu.
Alıntıları Göster
Ne Emre'ymiş be kardeşim bu adamın kalması zarar çok doğru bi karar verildi gönderilmesiyle.
Cevap geldi diyor ama ortada cevap yok
Emreyi turkiyede taraftarsiz bir kulüp alabilir sadece. O da başakşehir dır. Ancak abdullah avcı da emre yı istemeyebilirler o sebeple mecburi istikamet katar. Pek de tercihi yok yanı. Sinirlenmesi normal. Ancak ortağı olduğu menejerlik şirketi oyunlarıyla iyi bir yere gidebilir ancak oynar mi o da bilinmez.
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
quote:
Alıntıları Göster
Bize haber verebilmek için insanların dost sohbetlerine kadar giriyorlar helal olsun habercilik dediğin böyle olur
Emre tek bir aciklama yapti ve dedi ki ' bu aciklamalar benim tek ve son aciklamalarimdir bundan sonra duyacaklariniz bana ait olmayacaktir" nokta. İnanmayin gaza gelmeyin bunlar bilincli yapilan seyler. Emre ye zarar vermek icin degil Fenerbahce ye zarar vermek icin ortaya atilan yalanlardir. Uyanik olun.
quote:
Orijinalden alıntı: tugtim
Emre tek bir aciklama yapti ve dedi ki ' bu aciklamalar benim tek ve son aciklamalarimdir bundan sonra duyacaklariniz bana ait olmayacaktir" nokta. İnanmayin gaza gelmeyin bunlar bilincli yapilan seyler. Emre ye zarar vermek icin degil Fenerbahce ye zarar vermek icin ortaya atilan yalanlardir. Uyanik olun.
tipik bir türk masabaşı haberi..
yılan haber
Yazıklar olsun nasıl vicdanları el verip böyle bir haber yapıyorlar.Turk gazeteciliği nereye gidiyor?
quote:
Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürüler
Yazıklar olsun nasıl vicdanları el verip böyle bir haber yapıyorlar.Turk gazeteciliği nereye gidiyor?
böyle bir haber mi olur, ne demişti PVH; Quality Turkish Media.... Anlayana sinek saz vs..