Şimdi Ara

Emule'de bağlantı kesilmesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, emule'yi açtıktan 15-20 saniye sonra net bağlantım kesilmeye başlıyor..Emule'yi kapadığımda internet bağlantım geri geliyor..Nasıl çözerim bu sorunu?Yardım ederseniz sevinirim :)

• garanti upload full olduğu için kesiliyodur adsl böle dayanıksızuploadunu emuleden limitle ama bu sefer download limitlenir o yüzden netlimiter veya cfosspeed kullan.
  • netlimiter kullanıyorum zaten.Upload limitli olmasına rağmen sorun devam ediyor
  • hmm...sorun aynı anda çok fazla bağlantı kurmasından olabilir belki ayarlardan aynı anda bağlantıyı ne ayarladın?300 falan yeterli.birde sana önerebileceğim şey cfosspeed onun versiyon 3.00 ını bul kullan derim.onunla upload falan limitlemeye gerek o hallediyo gerektikçe ben memnunum.ayarlardan olmassa belki bu halleder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan__ -- 21 Ağustos 2006; 20:34:52 >
  • maalesef abi.dediklerini yaptım fakat değişen birşey yok. Yine de teşekkürler vakit ayırıp cevap yazdığın için.
  • söyliyim hemen. büyük ihtimal zoom marka modem kullanıyorsun...Ve emule yeni cıkan zoomlada sorun cıkartıyor.Disturbutörüne mail yolu ile ulaştım ve bu sorunu ancak eski firmware update ile çözebilirsiniz dedi...
    yani anlıcaan eski bir firmware bulup onu yükle modemine.Aynı sorunu bende yaşadım.
  • bende de aynı sorun var
    modem linksys
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskeletor

söyliyim hemen. büyük ihtimal zoom marka modem kullanıyorsun...Ve emule yeni cıkan zoomlada sorun cıkartıyor.Disturbutörüne mail yolu ile ulaştım ve bu sorunu ancak eski firmware update ile çözebilirsiniz dedi...
    yani anlıcaan eski bir firmware bulup onu yükle modemine.Aynı sorunu bende yaşadım.

yok,modemim realtek.nerden bulabilirim eski bir firmware?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.