Şimdi Ara

EN ACİLİNDEN VE SAĞLAMINDAN VERİ KURTARMA PROGRAMI İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kuzenim harici HDD Mİ hızlı biçimlendirme yapmış.300 gb lık biriktirdiğim veriler yok oldu...ben hdd ye o biçimlendirmeden sonra hiçbir şey yüklemedim.dün bir program kullandım bütün silinen dosyaları gösterdi seçtiğim 227 gb lık kısmı sözde kurtardı ama hiçbir resim açılmıyor resim yerine yazı çıkıyor.Lütfen bu işi bilen birisi bana yardımcı olsun.kesinlikle işe yarayacak bir program yada yöntem söyleyin.Bütün resimlerim videolarım oyunların pert oldu :(

VERİ KURTARMA PROGRAMI TAVSİYELERİNİZ İŞE YARADIĞINDAN EMİN OLDUĞUNUZ PROGRAMLARDAN OLSUN LÜTFEN ...

• ben programımı buldum beyler Ease US Data Recovery işimi fazlasıyla gördü.
  • EaseUS Data Recovery Wizard.
  • Benim yazdığım programı aynen yazmanızın ne gibi bir mantığı var acaba ? bi anlamı falan var da ben mi bilmiyorum analamadım. Mantığı nedir söyleseniz de ben de bilsem sayın EMEKLİ YÖNETİCİ .Her ne kadar üyeliğim çok önceden beri olsada pek aktif olamıyorum forumlarda.Bu yüzden Tekrar yazmanızın mantığını Anlayamadım.
  • HOCAM BEN 7-DATA RECEVORY SUİTE ENTERPRİSE KULLANDIM FORMATTAN SONRA BULDU KAYDETTİM FAKAT HİÇBİR ŞEKİLDE AÇMIYOR NE YAPACAĞIM NE YAPMAM LAZIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ LÜTFENN!
  • reis_38bey R kullanıcısına yanıt
    Senin yazdığını okumamış olmam olabilir mi?
  • selo_33 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak ne açılmıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    açmak istediğim resim müzik word dosyası v.s açılmıyor oyunlarıda denedim olmuyor oyunları anlarım kayıt defterine girdi filan girilmesi gerekiyor anlarsın yüklerken filan yüklüyor kayıt girdisi bir sürü oyunu anladım da bu diğer dosyalar benim başımı çok ağrıttı açması lazım kesinlikle ve abi aynı dosyanın en az 2-3 tane bulmuş 3 ünüde açmıyor bazısı dolu değil zaten dolu olanlarda açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selo_33 -- 13 Şubat 2021; 21:35:22 >
  • Kurtarma işlemini farklı bir diske yapmayı denedin mi?
  • Arkadaşlar benim harici hdd ye de kuzenim format atmış hizlı format olduğu için bulunması kolay oldu.Bir kaç program denedim ama yukarıdaki gibi buluyor ama açılmıyordu.bu EaseUS Data Recovery Wizard programı hdd yi olduğu gibi klasörleriyle buldu.çok işime yaradı.Bana kalırsa diğer programlarla zaman kaybetmeyin.önce bu programı deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reis_38bey -- 17 Kasım 2014; 16:51:37 >
  • reis_38bey R kullanıcısına yanıt
    KESİN BÜTÜN DOSYALARINI BULUYOR MU KARDEŞİM TAMAMINI YANİ .. BEN ARAŞTIRDIM ÇOK ZOR BULUNMASI DİYORLAR TAMAMINI O YÜZDEN SORDUM ..
  • Recover My Files bu programı tam sürümünü tedarik ederek kullanman sorunu çözer diye düşünüyorum. zamanında ben silinen resimleri vs bununla kurtarmıştım. Recover My Files
  • arkadaşlar benim harici hdd ye hızlı format atılmıştı ve üzerine hiçbirşey yazdırmadım.ve tamamını kurtardım EaseUS Data Recovery Wizard ile ..daha öncekileri yani üzerinden bi kaç format geçmiş dosyaları kurtarmayı denemedim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.