Şimdi Ara

EN AYIK TUTAN KAHVE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk kahvesi kullanıyordum fakat nedense hiçbir işe yaramadığını düşünüyorum ders çalışırken.Önceleri nescafe 3'ü bir arada kullanırdım sonra zararlı maddeler içerdiğini okuyunca onu bıraktım Türk kahvesine geçiş yaptım.Sizin içtiğiniz etkili olduğunu düşündüğünüz kahveler varsa yazın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf2156 -- 19 Eylül 2018; 21:32:34 >

• Bence çay iç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni rahatsız ediyor kahve soda felan içiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli bir süre sonra vücudun alışacak ve etkisi eskisi gibi olmayacak. Geçen sene çok yazdık bunları
  • Süt tozuyla kullanılan kahveyi süt tozu katmadan iç nescafe goldu yada bimde jacobs gold var onu kullanıyorum genelde

• sabah 6 da kalkıyorum akşam 8,5 a kadar okulda olacağım.Bir termos alacağım en ucuzu 60-70 istiyorlar 60 tl bana ağır geliyor. hem bana interntten alabileceğim ısıyı koruyan uygun fiyatlı termos hemde bu kadar saat beni dinç tutacak kahve lazım yardım eder misiniz?
  • Instant Kahve markası farketmez ama klasik olacak ille de gold içerim diyorsanız o da olabilir. Tabi küçük paketlerde satılan karışımlardan bahsetmiyorum büyük boy paket sadece kahve.

Geldik en önemli noktaya fincana kahve ve şekerini atıyorsun üstüne de yarısına kadar sıcak su sonra karıştırıp geri kalan yarısına da süt katıyorsun. Süt katılmamış kahveden daha dinç tuttuğuna defalarca şahit oldum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar pek emin değilim ama Nescafe nin soğuk içeceklerini deneyen varmı belki işe yarabilir ?

• yilmaz028 kullanıcısına yanıt
    İse yarıyor mu bilmiyorum ama vanilyali olanini mavi renkliydi denemistim tadı aciydi hiç hoşuma gitmemişti

• sade türk kahvesi en zararsızı ve sağlıklıdır diye biliyorum . bunun dışında press ile filtre kahve yapılabilir , french pressler 15-20 liraya bulunabiliyor . her gün kahve içmemeye çalışıyorum , alışkanlık olmasını istemiyorum . zaten sınav günü de kahve içmem çünkü kahve direk wc götürüyor beni . sınav günü içmeyeceğim için her gün içip alışkanlık kazanmak istemiyorum bence siz de çok içmeyin . içecekseniz de sade türk kahvesi için 1 fincan .
  • yilmaz028 kullanıcısına yanıt
    Ben ders için denemedim hiç çalışmadığım için ama her gün 1 tane siyah teneke nescafe içerim uyku kaçırdığı kesin bu sene son hafta özellikle kullanırım belki başlarda gerekmez 5saat çalışsam yeter bu sene bitsin de gideyim Koç tıpa orda yine sebepsizce içerim yani etkili o siyah olan tadı da güzel

• Kola ile kahveyi karıştırıyorlardı veya redbull mu karışıyo du hatırlamıyorum bu üçünden ikisini karıştırıp içiyolardı
  • Hiçbir kahve 2si1arada kadar ayık tutmuyor beni. Kokusu bile zihnimi açıyor. Filtre kahve alıp denedim hiçbir etkisi olmadı.

Şuan bende zararlı olduğu için türk kahvesine geçtim.Koca kupada içiyorum ama yine pek etkisini görmüyorum. İçtikten sonra uyuduğumu biliyorum. Oysa nescafe ile 2 gün ayakta durduğumu bilirim. Yinede türk kahvesine devam edeceğim. Sağlığımı bozmak istemiyorum. Belki bünyem alışır.
  • Hocam günde 3 bardak içtiğim bile oluyor.Vazgeçmenizi sağlayacak kadar büyük zararı nedir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nescafe gold veya jacobs (yani sade kahve, karışım değil). hazırlarken sut tozu ve şeker kullanma bence. ders çalışırken çok kahve içiliyor, sürekli şekerli kahve içmek bi süre sonra zararına olabilir. tatlı tatlı bayar zaten. acı kahveye alış, daha etkili oluyo. bi yudum alınca insan kendine geliyo

nescafenin soguk içeceklerini bi ara seviyordum fakat çok şekerli ve adı üstünde soguk oldukları icin mideme dokundular, bıraktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bağdatlı Ruhi

Kola ile kahveyi karıştırıyorlardı veya redbull mu karışıyo du hatırlamıyorum bu üçünden ikisini karıştırıp içiyolardı
    inanılmaz tehlikeli bir şey. hastanelik bile olabilirsin aman aman.

@Çizgili pijamalı çocuk : içindeki her şey kanserojen ve işlenmiş. 3ü1 arada tarzı kahveler çok aşırı sağlıksız. içmeyi bırak bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 20 Eylül 2018; 1:17:10 >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Nescafe gold alıyorum , 3ü 1 aradanın kahve miktarı beni kesmiyor.

• Arada sırada gerekirse için. Onun haricinde neden içiyorsunuz anlamıyorum. Çok uykusuz şekilde çalışıyorsanız çalışmayın. Verimsiz olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • taft kahve
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.