Şimdi Ara

en az yakan benzinli 1.6 araç hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ! en az yakan 1.6 benzinli düz motor 2008 model araç hangisi ?

full bir depoyla şehir içi ve şehir dışı kaç km gidiyor. Kullanan ve deneyenlerin deneyimleri rica olunur.

• 1.6 aralarında az fark olmakla beraber yeni kasalarda astra twinport eski kasalarda ise honda civic diyorum ben başka irşey demiyorum......
  • quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

1.6 aralarında az fark olmakla beraber yeni kasalarda astra twinport eski kasalarda ise honda civic diyorum ben başka irşey demiyorum......
    sehir ici en az yakan 1,6 otomatik corolla

8,4 lt

düz viteste 9 lt

http://www.toyotasa.com.tr/cars/new_cars/corolla_sedan/specs.aspx

ha illa düz vites dersen 8,7 ile astra sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

8,4 lt

düz viteste 9 lt

Alıntıları Göster
    honda civic 1,6
    bildiğim kadarıyla
    çok az yakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: giza

honda civic 1,6
    bildiğim kadarıyla
    çok az yakıyor.

Alıntıları Göster
    corolla eski kasa avensis güncel kasa cıvıc eski kasa(yeni cıvıc eskisi kadar cimri değil diyorlar) astrada baya cimri ditorlar bence jetta fsıde az yakar gibime geliyor kulllanıma bağlı olrak
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

corolla eski kasa avensis güncel kasa cıvıc eski kasa(yeni cıvıc eskisi kadar cimri değil diyorlar) astrada baya cimri ditorlar bence jetta fsıde az yakar gibime geliyor kulllanıma bağlı olrak

Alıntıları Göster
    şu andaki en ekonomik 1.6 demeyelimde benzinli en ekonomik kompakt sınıf otomobil dersek aklıma hemen honda civic hybrid gelir, şehir içinde çok avantajlı bir motor güce çok fazla ihtiyaç oladığı zaman elektrik motoruyla çalışıyor ve şehir içindeki, şıkışık trafikdeki beklemelerde dur kalklarda sadece 20hp gücündeki elektrik motoru ile çalışıyor extra güce ihtiyaç hissettiği zamanda 1.4 litre 95hp motor devreye giriyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

şu andaki en ekonomik 1.6 demeyelimde benzinli en ekonomik kompakt sınıf otomobil dersek aklıma hemen honda civic hybrid gelir, şehir içinde çok avantajlı bir motor güce çok fazla ihtiyaç oladığı zaman elektrik motoruyla çalışıyor ve şehir içindeki, şıkışık trafikdeki beklemelerde dur kalklarda sadece 20hp gücündeki elektrik motoru ile çalışıyor extra güce ihtiyaç hissettiği zamanda 1.4 litre 95hp motor devreye giriyor..

Alıntıları Göster
    Biz bu filmi yeni seyretmedik mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: giza

honda civic 1,6
    bildiğim kadarıyla
    çok az yakıyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: giza

honda civic 1,6
    bildiğim kadarıyla
    çok az yakıyor.

Yanlış biliyorsun sanırım

Corolla çok daha az yakıyor.[

Hybrid diosan kullanım şartlarına bağlı kalırım diosan Hybridli Civic daha az yakar./b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 16 Mayıs 2008; 14:51:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unforgiven3

quote:

Orjinalden alıntı: giza

honda civic 1,6
    bildiğim kadarıyla
    çok az yakıyor.

Yanlış biliyorsun sanırım

Corolla çok daha az yakıyor.[

Hybrid diosan kullanım şartlarına bağlı kalırım diosan Hybridli Civic daha az yakar./b]

Alıntıları Göster
    astra twinport baya az yakiyor da 115 ligi nasil bilmiyorum , yukaridaki arkadaslarin dedigine gore Toyota az yakyormus ama soyle bi durum var bi suru arac var piyasada iyi arastirmak lazim onu da gectim ne kadar az yakarsa yaksin benzinli bunlar her turlu fazla yakitlari. ben benzinliyi aarbaya artik binmem heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

astra twinport baya az yakiyor da 115 ligi nasil bilmiyorum , yukaridaki arkadaslarin dedigine gore Toyota az yakyormus ama soyle bi durum var bi suru arac var piyasada iyi arastirmak lazim onu da gectim ne kadar az yakarsa yaksin benzinli bunlar her turlu fazla yakitlari. ben benzinliyi aarbaya artik binmem heralde

Alıntıları Göster
    en az yakan 1.6 motor diye bişey yok en az yakan sağ ayaklar var

• İş arkadaşımda astra cd modeli var. 99 model. Bayağı ekonomik. Şehiriçi 7 litre civarı yakıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygarabi

İş arkadaşımda astra cd modeli var. 99 model. Bayağı ekonomik. Şehiriçi 7 litre civarı yakıyormuş.
    Benim bildiğim test sürüşlerindende görülebilir yeni kasalarda 1.6 astra twinport az yakıyor emsallerine göre eski kasalarda da honda civic az yakıyor.Ama çok fark yok öle aralarında 0.2 0.4 filan dır. 1.4 tsı motorlarında az yaktığı söylenıyor ama epeyce pahalı onlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

Benim bildiğim test sürüşlerindende görülebilir yeni kasalarda 1.6 astra twinport az yakıyor emsallerine göre eski kasalarda da honda civic az yakıyor.Ama çok fark yok öle aralarında 0.2 0.4 filan dır. 1.4 tsı motorlarında az yaktığı söylenıyor ama epeyce pahalı onlarda

Alıntıları Göster
    astra h 1.6 twinport ile tam depo ile 700 km yol yapabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan dh

astra h 1.6 twinport ile tam depo ile 700 km yol yapabiliyorum.

Alıntıları Göster
    en yakın arkadasımda 1.6 honda civic 2007 model otomatik vites var ortalama 8.5 in altına inmiyo hatta 9 larda bazende 10-10.5 larda seyrediyor. biliyorum cok fazla deger verdim ama anlayacagınız aracı cok ekonomik kullanmakla biraz basmak arasında 2 litreye yakın oynuyor ve8.5 ile 10.5 arası degişiyor.
    ablamın eşinde de 2007 model toyota corolla 1.6 otomatik vites var. o araç 7.5 in üstüne fazla cıkmıyo hatta karşıdan avrupa yakasına gelirken 7 lerin altına dustugunu soluyo eniştem.
    bu 2 aracıda cok kullandım ve 2 sinide cok seviyorum ama objektif olarak soleyebilirm toyota daha az yakıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: mromer911

en yakın arkadasımda 1.6 honda civic 2007 model otomatik vites var ortalama 8.5 in altına inmiyo hatta 9 larda bazende 10-10.5 larda seyrediyor. biliyorum cok fazla deger verdim ama anlayacagınız aracı cok ekonomik kullanmakla biraz basmak arasında 2 litreye yakın oynuyor ve8.5 ile 10.5 arası degişiyor.
    ablamın eşinde de 2007 model toyota corolla 1.6 otomatik vites var. o araç 7.5 in üstüne fazla cıkmıyo hatta karşıdan avrupa yakasına gelirken 7 lerin altına dustugunu soluyo eniştem.
    bu 2 aracıda cok kullandım ve 2 sinide cok seviyorum ama objektif olarak soleyebilirm toyota daha az yakıyo

Alıntıları Göster
    quote:

Şehiriçi 500 km'de ışık yanıyor. Depo 45lt, ışık 8 lt kalınca yanıyor. Bu durumda 100 km'de 7.4 lt şehir içi. Bu arada ben biraz performanslı kullanırım. Şehirler arası 600 km'yi buluyor ışık yanması. Hiç bir zaman tam olarak ölçmek nasip olmadı

Fusion topiğindeki kendi mesajımdan alıntıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: coolfire

quote:

Şehiriçi 500 km'de ışık yanıyor. Depo 45lt, ışık 8 lt kalınca yanıyor. Bu durumda 100 km'de 7.4 lt şehir içi. Bu arada ben biraz performanslı kullanırım. Şehirler arası 600 km'yi buluyor ışık yanması. Hiç bir zaman tam olarak ölçmek nasip olmadı

Fusion topiğindeki kendi mesajımdan alıntıdır

Alıntıları Göster
    astra twinport un üstüne tanımam

• quote:

Orijinalden alıntı: selim82

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: selim82

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

8,4 lt

düz viteste 9 lt

Alıntıları Göster
    en az yakan sağ ayaklar doğru tespit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE GaSeS -- 16 Mayıs 2008; 19:43:27 >

• en az yakan 1.6 fsi dir 6 ileri vites olduğu için yüksek hızda gidiliyor. 3000 devirde 120 kmh mesela 2200 devirde 90la gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: vwgolf5

en az yakan 1.6 fsi dir 6 ileri vites olduğu için yüksek hızda gidiliyor. 3000 devirde 120 kmh mesela 2200 devirde 90la gidiyor
    ona bakarsak otomatik civic 5.viteste 3000d/d 150km yapıyor.2000d/d da 100kmmesela şuanda izmirde 8,0lt yakıyor.klima açık.
    quote:

Orjinalden alıntı: vwgolf5

en az yakan 1.6 fsi dir 6 ileri vites olduğu için yüksek hızda gidiliyor. 3000 devirde 120 kmh mesela 2200 devirde 90la gidiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.