Şimdi Ara

En fazla bagaj hacmi sunan scooter hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 15 bin tl civarında bir scooter almayı düşünüyorum Suzuki, Yamaha, Sym, Peugeot, Daelim gibi markaların 150-200-250-300 cc maxi scooterları çıkıyor karşıma bu fiyat aralığında.

Benim için en önemli şey bagaj hacmi. Bu fiyat aralığında en büyük bagajı sunan scooter hangisi?

Torpido ve özel gözlerin bulunması da önemli.

• Selvolution S kullanıcısına yanıt
    Suzuki burgman , piaggio xevo, yamaha xmax, sym Joymax. Sıralamayı tam bilemiyorum ama bunların hepsi bagajı büyük. Yetmezse bir de topcase takarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu soruya doğru cevabı verebilmek için bütün o markaların bütün o modellerinin özelliklerini bilen birisi olmak gerekiyor ki bence böyle biri henüz icat edilmedi.
  • 2015 xmax 250 alabilirsin o fiyata hem sıfır hemde momo desing
  • xmax ın bagajı yukarıdakilerin hepsinden büyük. 2 fullface kaskın yanına eldiven kilit vs dünyanın eşyasını alıyor.
  • Listeye 4 scooter ekledim, X-Max 250, Burgman 200, X Evo 250, Joymax 250.. X Evo'nun tasarımı hoşuma gitti. X-Max ve Burgman'ın tasarımıda çok güzel, tasarım olarak bana en uzak motor Joymax şuan.

4 motorda benim ihtiyaçlarımı karşılayabilecek motorlar. Bu saatten sonra fiyat, görünüm, bagaj aydınlatması, yolcu konforu(sırt dayama), çakmaklık-usb var mı yok mu, yakıt tüketimi, torpido gözü-özel gözlerin yeterliliği gibi ayrıntılara göre eleme yapıp kalan son 2 motor arasında tercih yapacağım.

Siz olsanız bu 4 motor arasında tercihiniz ne olurdu?

Benim şuanki sıralamam:

1- SYM Joymax 250 - 13.000 TL
    2- Yamaha X-Max 250 - 13.950 TL
    3- Suzuki Burgman 200 - 13.500 TL
    4- Piaggio X Evo 250 - 13.900 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selvolution -- 25 Ekim 2015; 11:16:34 >
  • bunların arasında kaldıysan x city kullanmama rağmen x evo derim. italyanlar bu işi biliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben xevo aldım çok memnunum. Tek sıkıntısı durkalk sıkışık trafikte varyatörü ısındığından dolayı ses yapıyor yeni modellerde var mı bilmiyorum. Onun haricinde bagajı, konforu, performansı, kalitesi çok iyidir. Xmax ın sele konforu iyi değil çok tutulmasına rağmen ben sırf bu selesi sert diye vazgeçtim. Suzuki ve yamahada sırt dayama yok ekstra para. Sıfır alacaksanız kesinlikle xevo derdim ben. Suzuki de rahatlık bakımından güzel ancak çok alçak, uzun boylular için iyi durmuyor. Motoru bildiğiniz üzere 50cc daha düşük. Bu listedeki en iyi motor piaggio ve yamaha'da, en yeni motor sym'de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.