Şimdi Ara

En Fazla Kaç K'ye Çekerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sene YGS'de 100k yaptım.Tabii beklemediğim bir sonuçtu.Hedefim ÇÜ Mimarlık'tı.Ama 36500 malûm kendileri.LYS' yle yaparım dedim,fazlasıyla abuk subuk yanlışlar yaptım.MAT:30 Fizik:13 Kimya:21 Biyoloji :22 Geometri:17 bekliyorum aşağı yukarı.Bunlarla 60-65k yapar mıyım? Bu sene olmazsa Mühendislik yazacağım.Çünkü mezunum.Yerleşmem lâzım.Ama 2. sorum da yerleşince OBP'm ne kadar kırılır?Çok etkisi olur mu sıralamalara?Bu defa Diş Hekimliği için hazırlanacağım.Konu,soru,zaman problemim yok denecek kadar az.Tek problemim heyecanım ,devamında gelen panik ataklığım ve onun devamında gelen sakarlığım...Bunları da atlatırsam yapacağıma inanıyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler.

• 60 65 den daha iyi gelir 50 55lerde gelir bence
  • 60-65k oladabilir ancak olmazsa eğer bence şaşırmamalısın dostum. Aşağı yukarı netlerimiz aynı ygs de de 107k olmuştum. Ben 75-85k civarı bekliyorum.
  • ronay02 R kullanıcısına yanıt
    50-55k yaparsam direkt hedefim Mimarlık gelir AÜ'de.Ama hiç sanmıyorum.Bu sene anormal derecede yığılmalar oldu.
  • inşallah olmaz 75-85k .LYS'ye girmeyeydim daha iyiydi.Bir de bakıyorsun geri atmışım.Belli olmaz ki ÖSYM sonuçta bu şakaya gelmez...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.