en iyi akü markası ve akü ömrü (49. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
en iyi akü markası ve akü ömrü
(En Son Oy Tarihi: 9.2.2025)
-
-
En iyi olablar türkiyede yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İki yıldır 72 Ah Bosch akü kullanıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım.
-
Hugel; İNCİ'nin yan ürünüdür, uygun fiyatı nedeniyle tercih edilebilir fakat
genellikle 60 AH aküler 540-560 amper iken bu ürün 490 amper !!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 7 Ekim 2021; 15:13:12 > -
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-12v-60-ah-inci-aku-sok-kampanya-baskan-cildirdi-931502865/detay
Eski akü ne işinize yarayacak hocam. Atıl kalacak bir yerlerde.. Paylaştığınız akünün fiyatı uygun gibi ama 190 tlye bile var marş gücü yüksek olan 60lık akü.
İstanbulda olanlar şu satıcının ilanlarına baksınlar bence. Kargo yapıyorlar mı bilgim yok ama istanbul içi kurye 15tl yazmışlar.
Geçen sene her yerde 600-650tl olan 74lük vartayı 420liraya aldım bu satıcıdan. Şimdi de 495 olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eloq -- 8 Ekim 2021; 11:38:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
farkı ne acaba tarihimi eski,bana yakın lazım olursa ordan alayım🤔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlar ucuz satıyor hocam. Baya bi araştırıp bulmuştum.
Akü de orjinal. Vartanın uygulamasını karekodu okutunca üretim tarihi çıkıyor. Baktım 6 ay önce üretilmiş aküydü. Aldım geçtim.
Envai çeşit marka var adamlarda. Hangisi hesabına gelirse ki hepsi piyasadan ucuz.
Kadosanda bir de Kadıköye var yerleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eloq -- 8 Ekim 2021; 12:0:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler demekki aküde bayaa kâr payı var
Exide akü iyi geldi bana. Aracımın üzerinde efb aküsü vardı. 85000 km ve 5 yıl gitti
Arkadaşlar merhaba,
Aracımı 2 ay önce aldım, bir uzun yol planım var... Yaklaşık 1.500 KM gidiş dönüş.
Aslında çok bir problem yaşatmıyor aküm, çalışıyor bazen soğuk havalarda marşı biraz geç alıyor gibi oluyor ama alıyor. Şimdi yolda kalmak, gittiğim bir yerde marş basmama gibi bir durum istemiyorum.
Sizce bu yol süresince akü kendini şarjda edip bir kendine gelir mi? Akünün markasını görmedim, ama bilindik bir şey değil gibi..
Öneriniz var mı, bir akücüye götürsem bir ölçtürme gibi, daha ne kadar dayanacağını öğrenme şansım var mı?
Teşekkürler.
-
-
Arabamın aküsü orijinal varta idi 6 seneden fazla dayandı geçen gün ömrünü doldurdu tekrar varta aldım.
Şuan sıkıntı yapmıyorsa uzun yoldan sonra yapma ihtimali daha düşük. farları filan açık bırakmadığınız sürece birşey olmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pandeminin akü üzerindeki etkisini de görmüş oldum. Yasaklar yüzünden dönem dönem 2-3 hafta yatan arabanın aküsü 2 yılda pert oldu.
Bosch aldım 72 amperi 650 lira olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vamos Bien -- 2 Kasım 2021; 9:19:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim fabrikadan cikip üstünde gelen akü varta idi 8 yıl kullandım tekrar varta aldım 3 yil dayanmadı. Araç parça kodunda exide veya varta öneriliyor Türkiye de varta nin sahtesi çok ama akü üstündeki seri kod ile doğrulama imkanı oluyor exide premium serisi varta nin 2 katı fiyatlı değer mi değmez mi
exide premium kullananlardan var mı?
-
inci akü
Maxim A Gorilla Akü Modelihttps://www.inciaku.com/tr/urunler/otomobil-ve-hafif-ticari-araclar/konvansiyonel/maxim-a-gorilla
Mutlu 3 yılda bitti. Inci aldim bilmiyorum ne olacak.
Hemşerim, Mart başında 2013 Ford Fiesta aracım için değişim yaptım. Araçta orijinal Varta vardı. Değiştirdiğim tarihten itibaren yine Varta E43 72Ah almıştım 495 liraya. Şimdi fiyatı nedir bilmiyorum. Akü ile ilgili bir problem yaşamadığım gibi fabrikasyon çıkışlı akü ise beni 7-8 yıl gibi sürede sorun yaşatmadı ve tercihim yine Varta olacaktı. Muadil olarak İnci Gorilla düşünüyordum aynı fiyat bandında olduğu için ama akücü Varta varken bakma dedi. Aldığım yer Şemikler kavşağından Soğukkuyu istikametine gidiş yönünde sağda Akü Peksaygılı var oradan almıştım. Aynı bayide İnci, Bosch, Mutlu, Energy gibi diğer marka ürünlerde vardı fakat Alman ürünleri sorunsuz oluyor dedi. Uğrayıp incelemeni öneririm hocam.
Not; yılda 10 bin km aşağısı yol yapıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aracımda start-stop EFB akü var, sanırım 5 yıllık, araç da 5 yaşında, (mevcut akü özellikleri: 69Ah, EN 680CCA)
fiyatlara bakınca bir akü 1000 tl mertebesinde,
bunun yerine turbo ( Abdulkadir Özcan AŞ. markasıdır. ) marka akü alsam, 475 TL EFB akü, 2 yıl garantili.
(70 Ah, EN 630CCA-Soğuk bölgede değilim yeterli olur)
2 yılda ömrü dolsa yeniden sıfır akü alsam bile 1000 tl seviyesindeki aküden daha uyguna mal etmiş oluyorum.
ne dersiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X