Bildirim
En iyi görüşme yapılabilen tws bluetoothlu kulaklık hangisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
En düzgün görüşme yapılabilen kulaklıklar airpodslar. Gürültülü ortamda kullanılacaksa, airpods pro mantıklı olur. Ortam gürültüsünü azaltma özelliği vardı bildiğim kadarıyla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müzik kalitesi çok önemli deil ama konuşmada en iyisi hangisi dersen airpods prolara bakabilirsin çıkıntılı olduğu için çeneye daha yakın oyzden diğerlerini konuşmada yeniyor. Ama ses kalitesi olarak sony ve diğer kulaklıkların gerisinde kalıyo. Ama şahsen ben kulak içi kulaklıklarla konusmayı hiç sevmiyorum kulağın içine girdiği için kendi sesini bile boğuyor, en iyisi kulağın tam içine girmeyen kulaküstüde olamayan kulaklıkları seviyorum. Taotronic kulaklıklarda birinci nesil airpodslar kalitesinde ses veriyor konuşmada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kulaklık tamiri
- bluetooth kulaklık açılmıyor
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- kulaklığın sesi azaldı
- realme buds air 6 pro
- bluetooth kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır
- airpods orjinallik sorgulama
- en iyi bluetooth kulaklık
- en iyi kablolu kulaklık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X