Şimdi Ara

En Kral Motor Yağı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
4
Favori
34.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ccestr kullanıcısına yanıt
    1.6 120 beygir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbocharger41

1.6 120 beygir

Subaplar rahat çalışıyor mu ?

• normalde kalın yağ supaplar için kötü değil iyidir.ancak bazı firmalar kendilerine göre ince yağ gerektiren tasarımlar yapabilirler
    tahminim yeni nesil alaşım subap kullanılan ve lpg takılan araçlardan koruma özelliği düşük yağ kullanılan araçlar erken subap eritmektedirler.aynı araçlardan bazıları da çok geç subap eritmektedirler.yağ burda önemli bir faktör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ccestr

quote:

1.6 120 beygir

Bi sıkıntı yok olsa kitapçıkta yazmaz ayriyetten 10w40, 10w60a göre daha çok eksiliyor.

• Bende hep mobil ve Castrol kullandım bu güne dek yağ değişimi zamanı geldi liuqi moly 10/40 yağ aldım nasıldır bilen varmı .

• quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

Bende hep mobil ve Castrol kullandım bu güne dek yağ değişimi zamanı geldi liuqi moly 10/40 yağ aldım nasıldır bilen varmı .

Kullanım kılavuzundaki spesifikasyonlara uyuyorsa en iyisidir. Burda şu marka iyidir, şu çok iyidir diyenlere bakma. Motorunun ihtiyaçlarına uymuyorsa istediği kadar iyi olsun sağlıklı olmayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarkihalindekal

quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

Bende hep mobil ve Castrol kullandım bu güne dek yağ değişimi zamanı geldi liuqi moly 10/40 yağ aldım nasıldır bilen varmı .

Kullanım kılavuzundaki spesifikasyonlara uyuyorsa en iyisidir. Burda şu marka iyidir, şu çok iyidir diyenlere bakma. Motorunun ihtiyaçlarına uymuyorsa istediği kadar iyi olsun sağlıklı olmayacaktır.

5/30 ve 10/40 yazıyor Dacia 1.6 8v motor sübap sıkırtısı var biraz LPG'li km 170 k

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ccestr

quote:

1.6 120 beygir

Bi sıkıntı yok olsa kitapçıkta yazmaz ayriyetten 10w40, 10w60a göre daha çok eksiliyor.

Otomatik lifter li arabalara iyi gelmiyormuş ondan sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Fade to Black

normalde kalın yağ supaplar için kötü değil iyidir.ancak bazı firmalar kendilerine göre ince yağ gerektiren tasarımlar yapabilirler
    tahminim yeni nesil alaşım subap kullanılan ve lpg takılan araçlardan koruma özelliği düşük yağ kullanılan araçlar erken subap eritmektedirler.aynı araçlardan bazıları da çok geç subap eritmektedirler.yağ burda önemli bir faktör.
    Ben tam tersi diye biliyorum kalın yağı yağ pompası iyi pompalayamadığı için sübapları iyi yağlayamıyor

• Arkadaşlar araç 2000 opel corsa b. Benzin + lpg 203 binde. Bir kez internetten castrol aldım 8000 km olunca araç subap iticilerinden ses geldi ve uzun bir sanayi, yağ değişim ve subap itici değişmesi sonucu ara ara ses gelmeye devam eder gibi olurken en son yağ ustası motul 6100 koyunca ilk başta ses yine ara ara gelir gibi olurken ben havalarında ısınmasına bağlı olduğunu düşündüğüm subap itici sesi 4000. Km gibi gelmez oldu. Şimdi soru şu: Uzun vadede bu sesi tamamen ortadan kaldırmak için aynı yağı koymaya devam mı etmeliyim? Yağ numarası hakkında 10 40 mı yoksa farklı bir numara yağmı koymalıyım ve bu numarayı neye göre karar vermeliyim. Siz olsaydınız bu araca hangi marka ve hangi numara yağı koyardınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absurde -- 16 Haziran 2018; 19:46:1 >
  • Selam arkadaşlar,

Sizler için motor yağ testi hazırladım. - 18 derecede aynı yağların kullanılmış ve yeni hallerinin akışkanlık durumları.

• quote:

Orijinalden alıntı: TURKA83

Selam arkadaşlar,

Sizler için motor yağ testi hazırladım. - 18 derecede aynı yağların kullanılmış ve yeni hallerinin akışkanlık durumları.

https://youtu.be/RkKdATq2xuw
    Eline koluna sağlık...

• Ccestr kullanıcısına yanıt
    Spesifik 5.30 rn720 motul

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.