Şimdi Ara

En Masrafsiz lüks araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 100bin tl civari bütçem var ancak pahalı arabaya biniyoz diye parayi yolda bulmadım bana yakit bakim yedek parca olarak en az masrafli araba önerirmisiniz. Hoşuma giden modeller volvo s60.. mb a180 . bmw 1.16d ve a3 sedanin dizel motorlari ancak hangisi daha az masraflidir bilmiyorum bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yorguntıbbiyeli Y kullanıcısına yanıt
    En mantıklısı s60.
  • Accord
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorguntıbbiyeli

Arkadaşlar 100bin tl civari bütçem var ancak pahalı arabaya biniyoz diye parayi yolda bulmadım bana yakit bakim yedek parca olarak en az masrafli araba önerirmisiniz. Hoşuma giden modeller volvo s60.. mb a180 . bmw 1.16d ve a3 sedanin dizel motorlari ancak hangisi daha az masraflidir bilmiyorum bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim..

s60 diğerlerinden sınıf olarak farlı tabiki

ben olsam

s60 > 1.16d > a180 > a3 sedan
  • s60 ın İlk bakımı 600 küsür lira diye okumuştum forumda biyerde.

• --- BURAYA PASSAT ÖNERİSİ GELECEK ---

• quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

s60 ın İlk bakımı 600 küsür lira diye okumuştum forumda biyerde.

O eskidendi, 800 küsür şimdilerde, ama bazı firmalar yuh artık deyince indirim yapıyorlarmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG de en az yakan araba
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

--- BURAYA PASSAT ÖNERİSİ GELECEK ---

B8 1,6 tdi dsg higline

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklentiye göre değişir
    Ben gider cadillac alırım mesela, öteki gider pazzart alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 17 Ağustos 2015; 22:10:46 >
  • S60 'ın kullandığı D2 motor Citroen ve Peugeot'da kullanılan HDI motor olduğu için parça bakımından daha ucuzdur diye tahmin ediyorum. Aynı şekilde MB A180 CDI da kullanılan motorda Renault'da kullanılan DCI motor onun da parçalarını ucuza temin edebilirsiniz diye düşünüyorum.
  • A180 > Renault motoru olduğunden kimi taraflar tarafından eleştiriliyor. Mercedes kalitesinin olmaması da bir nokta. Sadece Yıldız.
    1.16 > A180 yerine gayet tercih edilebilir HB alınacaksa o bütçedeki en iyi araç.
    S60 > Kişisel bir durum ama, Mercedes, BMW, Audi 3'lüsünün gerisinde geliyor marka algısı. İç Tasarımındaki Donukluk da bir eksi benim için.
    A3 Sedan> Bu bütçedeki Dizel-Otomatik-Sedan kombinasyonundaki en iyi araç. Kendi aracım bu arada :)

HB isteseydim 1.16d alırdım.
    Herkesin kendi fikridir ama benim marka algıma göre bu 4'lü de Mercedes>BMW>Audi>Volvo şeklinde olurdu.

Öncelikle Sedan-HB kararınızı verin.
    HB ise tartışmasız 1.16D
    Sedan ise marka algısı daha yüksek fakat alt klasmandaki bir araç mı, iç tasarımı baya donuk olan üst klasmandaki arac mı.

Son olarak 100.000 TL'lik araçtaki masraflarda pek fark olmayacaktır 100-150 TL farkeder maksimum diye umuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yorguntıbbiyeli

Arkadaşlar 100bin tl civari bütçem var ancak pahalı arabaya biniyoz diye parayi yolda bulmadım bana yakit bakim yedek parca olarak en az masrafli araba önerirmisiniz. Hoşuma giden modeller volvo s60.. mb a180 . bmw 1.16d ve a3 sedanin dizel motorlari ancak hangisi daha az masraflidir bilmiyorum bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim..

aynı benim kafadasin dostum. bende uzun süredir bakıyorum. s60 ile a3 arasında kaldım a180 de güzel ama bagaj dar .

• quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

s60 ın İlk bakımı 600 küsür lira diye okumuştum forumda biyerde.

O eskidendi, 800 küsür şimdilerde, ama bazı firmalar yuh artık deyince indirim yapıyorlarmış

E Citroen C4 ile Toyota Corolla'nında 15.000 bakımları 600 TL tuttu. Bu durumda Volvo'nun 600 Tl olması bedava. 800 TL olması bile ucuz.

En iyisi sanayide yaptırmak.

Bmw E39'un bakımları 200 TL'ye yapılıyormuş, yeni kasalarda çok farklı değildir.

• yorguntıbbiyeli Y kullanıcısına yanıt
    Hocam küçümsemek değil ancak 100Tl ile alınan araç lüks değil artık...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 bin varsa dusunmeden dsgli 1.6 tdi highline golf almalisin. boyle imkanlari degerlendirmekte fayda var.

Ey golf, bir zamanlar senle harika gunler gecirmistik. Belki en masrafsizi degildin ama en luksu sendin. Seni park ettigimde ilgi odagi oluyor, insanlar fotograflarini cekiyordu. O kadar guzeldin iste. Seni cok ozledim, belki birgun tekrar bir araya gelecegiz.

Hocam golf almak en mantiklisi bence.

• hocam birazdaha zorla 120.000 tl civarına yeni c serisi al ben şahsen çok beğendim uzun yolculuğu çok iyi uçak konforu var hiç yormuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

100 bin varsa dusunmeden dsgli 1.6 tdi highline golf almalisin. boyle imkanlari degerlendirmekte fayda var.

Ey golf, bir zamanlar senle harika gunler gecirmistik. Belki en masrafsizi degildin ama en luksu sendin. Seni park ettigimde ilgi odagi oluyor, insanlar fotograflarini cekiyordu. O kadar guzeldin iste. Seni cok ozledim, belki birgun tekrar bir araya gelecegiz.

Hocam golf almak en mantiklisi bence.

Benden biri Çıktı Sonunda
    2004 Passat Vardi bizdede herkesin Gozu Ustundeydi bi ara Passat diyince akillar dururdu ama Mazide kaldi

• Volvonun bakım maliyetleri yüksek diye biliyorum. Mercedesinde öyle fakat tutulan bir mercedes alırsanız yan sanayi özel servis çıkma parça v.b unsurlarda zorluk çekmezseniz. A serisi alıyorsanız dizel almayın. O paraya makyajlı c serisi bakabilirsiniz. LPG uyumu iyidir Parça ve Bakım maliyeti düşüktür.

• normal bi dünya ülkesi olsaydık camry&accord kapışırdı burada.
    o parayı hakedenler bunlar hemde ful.
    normal bi ülkede olsak benim tercih volvo xc-70 ile subaru-xv arasında olurdu.
    volvo özellikle güvenlikte enson çalacak firma.

tr şartlarında dizel ful güvenilirik düşünüldüğünde avensis olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytradm -- 18 Ağustos 2015; 0:41:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brtnkc

Volvonun bakım maliyetleri yüksek diye biliyorum. Mercedesinde öyle fakat tutulan bir mercedes alırsanız yan sanayi özel servis çıkma parça v.b unsurlarda zorluk çekmezseniz. A serisi alıyorsanız dizel almayın. O paraya makyajlı c serisi bakabilirsiniz. LPG uyumu iyidir Parça ve Bakım maliyeti düşüktür.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ilk-sahibinden-hatasiz-boyasiz-orjinal-19.000km-de-c-180-amg-225487669/detay/

aynen hocam şu makina ya baksana

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.