Şimdi Ara

En sevdiğiniz savaş uçağı ve helikopter hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Savaş uçaklarına, helikopterlere falan merakı olan kaç kişi var bilmiyorum, ancak ilgisi olan varsa en sevdiği savaş uçağını ve helikopterini yazsın bakalım.

Dünyanın en iyi savaş uçağını söylemeniz şart değil en sevdiğiniz hangisi ise onu söyleyebilirsiniz.

Mesela F22, Pak Fa T50 gibi uçaklar dünyanın en iyi uçakları, ancak benim en sevdiğim savaş uçağı gerek performansı, gerek görünümü ile Su-34, Helikopter ise Ka-52.

Su 34.

Ka 52.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsres -- 2 Mart 2016; 14:02:50 >

• su-37
    little bird
  • Rus savaş uçakları tasarım olarak güzeller. Rusya su-24'ü su-34 olarak güncellemeyi başardı ama aynı şeyi
    su-27'yi su-37 güncellemesinde başarılı olamadı ve geliştirme aşamasında üretilen 5 uçağa su-35 ve su-37 adlarını vererek projeyi iptal ettiler.
    Sonra yetine t-50 geldi ve başarılı bulunarak üretime geçildi ki üretilmesi planlanan 500 uçağının yarısını Hindistan alacak.
    Venezuela gibi komünist hükümetler de müşteri konumunda ki bu durum mali açıdan Rusya için çok önemli.
    Rusya bize ka-52 satmaya kalkıştı ama Türkiye son anda vazgeçmişti.
    Bana göre Mi-24P helikopteri Türkiye için AH-1 Kobra'dan daha yararlı olabilirdi ama Türkiye,
    TSK envanterine süper kobra'yı seçti.
    Tabi Çin'in savaş uçağı projelerini anımsamak gerek bu arada.
    Chengdu J-20 ve Shenyang J-31 ilk uçuşlarını yaptılar ve şu an proje olara varolup,
    2020 yılında kontak açması planlanan H-20 fighter bomber savaş uçağı,
    maket görselinde su-34'e benziyor ve onun kadar da güzel görünüyor tasarımı.

Şu an Rus ordusunun en yararlı ve güzel uçağı su-34 ve onun
    2020'de Çin replikası olacak H-20 fighter benim favorim diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bmp61 -- 17 Nisan 2016; 23:00:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.