Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1699. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: taysal Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.982
Cevap
1.016
Favori
3.295.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16961697169816991700
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım. Öylesi daha mantıklı sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • machine88 M kullanıcısına yanıt

eyv hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • camokasahin C kullanıcısına yanıt

2.91 olmuş bende ön başvuru aşamasındayken 3.03 oran vardı. Geçen hafta bankacı mesaj atmış 2.91 oldu gözünüz aydın diye :) haftaya krediyi kullanacağım inş.

• yurdakull kullanıcısına yanıt
    Bekliyor olacağım .
    Teşekkürler

• resdemx R kullanıcısına yanıt

Resmi sitelerinde 2.88 gözüküyor. Şubeye gidip bir sorayım ben de son durum neymiş.

• Max Damage M kullanıcısına yanıt
    Bu oranlar ilk evim kapsamında mı oluyor? Yazlık gibi kullanmak için Antalya dan 1+1 alma düşüncem var. İkinci ev olarak düşünüyorum. Düşük faizli konut kredisi nasıl kullanırım bu şekilde acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vakifbanktan 2.75 ile başvurduk eksper salı günü geldi şimdi de sonucu bekliyoruz hayırlısı ile bi çıksaydı kredi

• doken kullanıcısına yanıt
    İlk evim kapsamında mı bu oran hocam?

• huzyin67 kullanıcısına yanıt
    Evet

• _RuLazz_ kullanıcısına yanıt

Selamlar,

stresli ve sahte-fake / dolandirici gibi ilanların arasından eleyerek allahın sevdiği kuluymuşuz hiç alakasız bir yerden tanışın tanışından ev arıyormuşsun arkadaşda böyle böyle bir daire var diye telefon aldık.

Mütahitten sıfır daireyi buldum, 3m daire.

Sembolik bir kapora attım 10 bin tl.

İlk evim, sıfır daire, dolayısı ile eksperin %80 oranına kredi çıkıyor.

Ziraat bankasına gittim, yılbaşından sonraki ilk mesai günü. (2 ocak oluyor sanırım,)

Maaş bodrosu, gerekli evraklar sgk dökümü vs teslim ettik,

1 hafta sonra ilk onay geldi, arından sisteme girdiler eksper gelmesi için,

Eksper geldi aynı gün, 2.250m değer biçti. (ilk evimde %80e kadar çıkıyor kredi)

Eksper cuma günü geldi, 15 Ocak çarşamba günü rapor ziraat sistemine düştü, bizi çağırdı son imzaları attık.

Bu işleri yapan bir çocuğa 1.000TL para verdim, perşembeye dandevu aldı tapudan. (esenyurt bura 1-2 hafta bekletiyorlar)

16 ocak perşembe tapuya gittik, imzaları attık, parayı verdim 20 dk ya tapumuz çıktı.

2 Ocak'da başvurdum, dün 16 ocak da ev sahibi oldum tapumu aldım.

1.700m tapuda değer gösterip havalesi yaptığımız eve 72bin tl ödeme yaptık. (Döner serme (6bin), kalanı tapu har-c-ı)

1500 nakitim vardı arabamı sattım, 1600 kredi kullandım. 2.75 dan kredi kullandım, kefil vs istemedi ziraat.

- 52 bin tl kredinin masrafları oldu,(Eksper, dask, konut sigortası, hayat sigortası vs vs.)

Hepsi böyle, allah herkese nasip etsin, ilk evim olduğu için. Hem süreçte zorlandım, hemde çok ama çok temkinliydim her adımım tedirginlik doluydu ilanlarda sahte ve dolandirici insan çok. Çok dikkatli olmak lazım.

Soru işaretleri ile konuyu okuyordum, sorularınız olursa bildiğim kadar edindiğim kadar yanıtlarım.

Allah herkese nasip etsin, daha düşük komisyonlarla daha büyük kolaylıklarla, herkese ödeme kolaylığı ve ağız tadı ile oturmayı nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 17 Ocak 2025; 11:10:2 >

1,6Mm kredi çekmeyi düşünüyorum ben de haftasonu bakacağım bir ev olacak. Öğrenmek adına sormak durumundayım, aylık ortalama geliriniz ne kadar?

Krediyi kaç aylık çektiniz?

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt

1.6m için, hane gelirinin 65+ bin maaşı olması gerekiyor.

Nişanlıyım, zamsız maaşım yetmiyordu (üs yazı ekledik, kaşeli imzalı böyle bir yazı eklerseniz yanına oda halloluyor, detay gerekirse özelden yazın)

2024 yılı maaş ortalamam 85k bandında hocam, yeterli olacaktır o zaman, bekarım ben de.

Hayırlı olsun güle güle oturun.Ziraat kredi oranı 2.79 değil mi? birde kredi masraflarını tek tek yazmanız mümkün mü?

• seko211 kullanıcısına yanıt

Allah razı olsun. Taleple istediler o oranı, 2.79 direk veriyor. 350 kişi çalışıyor bizim şirkette. Şirketin maaş bankası, o yüzden söz naz işi oldu gibi biraz. Talep açtılar taleple istediler onaylandı

2.75 i bu şekilde akbank bile gelin bizde veririz dedi bizim muhasebedeki arkadaşa ama ben gitmedim. Ziraat 1 tık daha yavaş ama kefil vs uğraştırmadı. Zaten eve hipotek koydukları yetmezmiş gibi elli tane debdebe istiyor özel bankalar.

Kalem kalem yazmam mümkün değil malesef, bugun besi iptal için aradım 13 bin sırf oymuş. 8 küsür eksperdi onu hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 17 Ocak 2025; 14:21:33 >
    Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam, oran da iyi.

Genel bir sorum var, tapu harcı kredi kartı ile ödenebiliyor mu? Bilen yanıtlayabilirse sevinirim.

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt

Allah razı olsun, herkese nasip olsun. Allah ödeme kolaylığı versin inşallah.

Tapu harcını iş bankasından kredi kartımla vade farksız kampanya var 3 ay taksitle ödedim.

Döner sermaye olarak gözüken 6 küsür olan hariç.

• iyi akşamlar arkadaşlar. yakın zamanda Vakıfbanktan konıt kredisi çeken var mı masrafları nedir . 20 bin tl ekspertiz değeri diye biliyorum diğer toplam ne masraf çıkıyor acaba.
    çekilmek istenen kredi miktarı . 1.200m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnLimiteD. -- 17 Ocak 2025; 18:42:5 >
  • geçen ay 2.79 dan ziraatten 1.4m kredi çektik aylık 43.5k 7sene gerı odeme 3.6m min 1sene sonra konut kredı oranları 2 ye geriler mi? 2 civarına geldiğinde başka bankaya transfer yapılırsa (ziraat yapılandırma yapmıyor) izin vermeme şansı olur mu sorun yaşar mıyım? ziraaat maasımı aldıgım banka ve devlet memuruyum. 2 ve altına geldıgınde yapabılırsem ek masraflar dahı olsa hem toplam odeme azalmıs oluyor hem aylık ödeme. çok iyi olur gibi. bilen yapan varsa yazarsa sevınırım.

hocam üst yazı kaşeli imzalı derken nasıl birşey tam olarak. ben 1,8-2m arasında çekmeyi istiyorum çünkü.

bir de şu tapu harcı tutarı neye göre belirleniyor? belli bir oranı vs var mı? bilen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0110engin -- 17 Ocak 2025; 20:34:21 >
  • 
Sayfa: önceki 16961697169816991700
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.