< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roxcyx -- 13 Eylül 2018; 3:56:40 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roxcyx -- 13 Eylül 2018; 3:56:40 > |
İyi yapmışsınız
|
E suç sizde. Halısaha insan olanlarla oynanır. Siz bir orangutanla oynamaya çalışmışsınız.
|
Bir insanı en iyi yatakta tanırsın.
|
ben daha lisedeyken dershanedeki sınıfla halısahaya gitmiştik.herkes zevkine öylesine gelmişti.sınıftan biri kardeşinide çağırmıştı aynı yaşta diye,iyi güzel oynasın dedik ama keşke demeseydik.çocuk bildiğin sakatlamak için dalıyor,ulan denyo milli takımda o kadar para alan insanlar bu çocuk kadar hırs yapmıyordu.neyse maç devam ediyor bende o aralar iyi futbol oynuyorum işte bir iki hareket yaptım baktım bu sağa sola bakarak geliyor bacak arasından topu geçirdim pas attım gol oldu.artık bu çalımı ne kadar yediremediyse beni sakat bırakıyordu neredeyse.şöyle anlatayım daha iyi anlarsınız olayda 3 kişi var bana pas atan arkadaşım,ben ve bu sınıftan birinin kardeşi denyo.
arkadaş bana pas attı ben ayağımla durdurup kim nerde diye 2 sn bakarken bu denyo bildiğin karşı taraftan ölümüne depar atarak geldi ve hareketsiz duran topa ve ayağıma bildiğin abandı.ben topu zaten bilekle kurtarmıştım bu denyo öyle vurunca hemen yere düştüm,küfürler filan yardırıyorum,herkes zaten şikayetçiydi bu denyodan kötü oynuyor diye herkesin ayağına vuruyor sakatlamaya çalışıyordu.ben 1-2 güne geçer dedim ama geçmedi sonra doktora gittim ve adını hatırlamadığın bilmem bir şey zarar görmüş ondan şişlik ve ağrı var dedi,ama görecektiniz ayağım şişmiş okula - dershaneye topallayrak gidiyorum.spor kursuma gidemedim 1 ay,sonra doktor ekledi eğer lenf mi öyle bir şey yırtılsaydı bundan sonra topallamak zorunda kalacaktın dedi.tabi ben bunu duyunca tepem attı.neden mi? ben müsabık sporcuydum ve yumruklar yerine tekmelerime yoğunlaşmıştım uzun boyun verdiği avantaj diyerekten.1 aya filan iyice düzeldim eskisi gibi oldum.sonra ben sınıftaki x kişiye diyorum senin denyo kardeşini evire çevire dövecem haberin olsun,öylede oldu tabi bu gitmiş kardeşine söylemiş benden kaçmaya çalıştı ama 1 hafta sonra çocuğu güzelce dövdüm,hatta kolunu ve ayak bileğini çatlatmışım sonrada ndediklerine göre.normalde müsabaka harici kavga etmemiş biriydim ama hem yürümekte sıkıntı çekmek,hem spordan uzaklaşmak hemde çok saçma bir nedenle bu duruma düşmem benim ipleri koparmıştı.gerizekalı kola iddaasına yapılan maçta beni sakat bırakacaktı neredeyse.bu olaydan yıllar yıllar geçmesine rağmen ne zaman halı saha olsa tanımadığım kimseyi oynatmıyorum. konuyla pek alakalı olmayabilir ama benimde halı sahayla ilgili böyle bir anım var,okuduysanız sizde dikkat edin boş yere sakatlanmayın. |
30 yaşındayım, halı sahaların her zaman aranılan adamı olmuşumdur, çok şükür oynarız bir şeyler.
Halı saha raconunda laf edilmeyecek tek mevkii sürekli kalede duran KALECİ dir. Kimse laf edemez, 2-3 golde bir değişmeli kaleciye laf yapılabilir ama sürekli kalede duran vefalı insanlara absürd gol bile yese laf söylenmez. İyi yapmışsınız, demek ki yakın arkadaşınız değilmiş hayırlısı olmuş :) |
Senin için en sağlıklı olanı yapmışsın. bu zamanda arkadaş bulmak öyle kolay mı lan arkadaşlığını bitirip kendisine bildirmenle hayatının golünü atmışsın.
![]() ![]() ![]() ![]() |
27 yaşa göre biraz çocukça bir olay olmuş.
|
Sinirlik durumdan değilde, sanki onun için oynuyormuşuzda herkesin parasını da o veriyor. Onun hareketlerinden ziyade en yakın arkadaşlarımdan biri olarak gördüğüm kişinin böyle bi hareket yapmasına üzüldüm.
|
Halı saha bomboş iş
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |