Arkadaşlar herkesin telefon seçerken beğendiği bir veya birkaç özelliği vardır kimisinin kaliteli kamera,kimisinin ekran ,kimisinin pil ömrü..vb. bu pahallı cihazları alırkende bu beğenilere göre karar veririz
Benim akıllı telefon alırken ki kriterim çok çok yüksek sesle müzik dinlemek öyleki dışarda yürürken en gürültülü ortamı bile bana bu gürültüyü duyurmayacak kadar yüksek sesle dinlemek
ilk telefonum iphone 4 idi o zamanlar iphone telefonlarda avrupa ses kısıtlaması olmadığı için sesi güçlüydü ama ses kısıtlama gelince benim de farklı markalara yönelmem gerekti daha sonra yüksek ses araştırmalarımda HTC aldım htc m7-m8 ve şu an htc 10 kullanıyorum htc 10 kulaklık ve ses doyurucu ve yüksek
ancak iyinin de iyisi yüksek sesinde yükseği var misali araştırırken şu günlerde ZTE AXON 7 nin tam bir ses canavarı olduğunu okuyor ve izliyorum netten ancak somut görüp dinlemediğim için karar veremiyorum
biraz uzattım ama siz değerli arkadaşlara sorum şu olacak: htc 10 mu zte axon 7 mi veya belki kullanan vardır htc u 11 mi veya bunların dışında daha da yüksek ses veren bir cihaz var mı?
teknolojiyi özellikle ses konusunda takip eden arkadaşlar varsa bana bu konuda yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme