|
Endüstri mühendisliği
-
-
Öğrencisi değilim ama mühendislik yapmak istiyorsan biraz sıkıcı geldi bana. Daha çok optimal fiyat, kârı maksimize etmek için havayolu hatları düzenlemesi, ürün satarken ek garantiyi kaç yıl uzatırsak kaç tl yaptığımızda karlı olur gibi alanlarda çalışıyorsun sanırım.
-
Dersleri eğlenceli gözüküyor da işte sonunda işletmeci mi oluyoruz yav -
anladığım kadarıyla sayısal'ın en eşit ağırlığımsı mühendislik bölümü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinerjistcalisanadam -- 26 Temmuz 2023; 13:14:22 > -
üretim kanadında çalışabilirsin -
Sanırım. Akşam endüstri profesörüne buna yakın bir soruyu yönlendireceğim
-
İşletmelere ait karmaşık sistemleri optimize ediyorsun. Bu fabrikada üretim de olabilir bankaların finans işlemleri de olabilir. Çalışacağın alana bağlı. Doğal olarak üst yönetime yakın çalışıyorsun. Ama bu kötü bir şey değil.
-
cevabını buraya da iletirsen yararlı olur kanka
-
İşletme ve mühendisliğin birleştirilmiş hali gibi, mix yani. Diğer mühendislikler kadar ağır sayısal dersler içermiyor. Önü de açık bildiğim kadarıyla
-
Tabii ki. "Bir elektronik mühendisi 20 yıl sonra da benzer bir işi yapıp takım başkanı olup iyi bir para kazanabiliyor aynı işin takım kaptanı oluyor vs. Endüstride kariyeri tıkamamak için mühendislik işlerini bırakmak mı gerekiyor sektörden ilerlemek için" gibi bir phrase ile soracam
-
Mesajınızı bekliyoruz hocam -
hocam arkadaş uzaklaştırılmış, 10 gün beklemek zorundasınız :D
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X