çok farklı bölümler ama siz hangisini seçerdiniz tatmin ve ilerisi olarak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ENDÜSTRİ VS ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ

ENDÜSTRİ VS ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ
(En Son Oy Tarihi: 31.10.2024)
-
-
sonuna kadar ie
-
ıp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
IE Top üniversitelerde okunursa, network geleceği parlak okur da zırto üniversitelerinde okunmaz bence.
EE güzel bölüm alt dalları çok ilgi çekici geliyor bana.
-
GOAT mühendislik elektrik elektroniktir isviçre çakısı gibidir fakat beden ve ruh sağlığını fazlasıyla yıpratır. Her şeyde en iyisini tercih etmeye gerek yok kendini de düşünmen lazım endüstri diyorum.
-
Okuduğun okula göre çok değişiklik gösterir
Atıyorum İTÜ ehm veya ODTÜ EE bu okullardaki ie den daha sağlamken boun endüstri boun EE den daha iyidir
Üniye göre değişir bence ortalama bi üniyse ee, iyi üniyse ie bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
EE varken IE konuşmaya gerek yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam boşverin tıp yazın. Elektronik boş iş yeniden hazırlanıyom ben.
-
Hocam siz de mi EE okudunuz?Ve hangi okulda?
sau eem
-
Hangisinde iyi üni geliyosa onu yaz gerisi hikaye. 10 sene sonra lisansta ne mühendisliği okudun demiyorlar, mühendis temelli şu okulda lisans şu okulda yl yapmış şöyle iş tecrubesi var diyorlar. subjektif yorumum bence etiket daha önemli
IE'cilerin ortamı çok kötü. CTIS'in alacağı tartışma.
-
Türkiye'de mühendislik okuyup Türkiye'de çalışmak fabrika işcisi olmaya benzer.Günlük 9-10 saat çalışıp cts-pazar tatiliniz olur.(Genel anlamda)Hele ki elektrik gibi bir alandan bahsediyorsak bildiğimiz mahalledeki tesisat bağlayan elektrikcilerden farksız bir vasfınız olur toplum tarafından.Devlette çöp toplayan memurun sizden yüksek kazanma ihtimali vardır.(TOP Tier Üniler hariç) Endüstri ise şirkette çalışan beyaz yakalı müdürleri kapsar.Teorik olarak Endüstri küçümsense de İE'den daha iyi çalışma şartları vardır kesinlikle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabi doğrudur. Ama bi de mesela hapşurduğun zaman bütün organların dururmuş. Mesela dikkat et abi gözleri açık hiçbir delikanlı görmemişsindir hapşururken. Hapşuruk metabolizmayı bozduğu için. Yoksa tabi sizin lafın derinliğine gelince de yarabbi şükür demek daha mantıklı oluyo
Ctis ile zorun ne senin olm
Yok oğlum iyi bölüm işte.
lan tercih döneminden beri çamur atıyorsun. Sal artık.
Tercih döneminde hacettepe bilgisayar yerine tercih edilmemeli olduğunu söyledim, hala söylüyorum. Onun haricinde çamur atmıyorum şu an.
-
niye edilmemeli? Seneye ilk 2 binden alcak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- telegram pdf grupları
- bilgi sarmal tyt deneme - 1 cevap anahtarı
- selin hoca pdf
- savcı olmak için aile sicili önemli mi
- gemi makineleri işletme mühendisliği maaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X