Bildirim
engelli araç
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
%90 ağır özürlülerin adına ötv ödenmeksizin 5 yılda bir defaya mahsus olmak üzere 1600 cm3 ü geçmeyen araçlar alınabilir. anneanneniz evde bakım parası aldığı için önce aracın fiyatını ve ödemeyi nereden karşılayacağınızı aylık aldığı kuruma danışmanız gerekir.
ötv muafiyeti hesaplama aracı:http://otvhesapla.seyfettinkahveci.com/ -
-
hocam cok sagolun cevap için. bugün beni asayiş çevirdi askere gidecem mecbur bakaya düşmüşsn falan dedi bi kagıt imzalattı araba işi yattı :) -
quote:
Orijinalden alıntı: gkaratr
hocam cok sagolun cevap için. bugün beni asayiş çevirdi askere gidecem mecbur bakaya düşmüşsn falan dedi bi kagıt imzalattı araba işi yattı :)
Araba piyasası toz duman şuan, dönene kadar durulur belki :) -
ötv zammı geldi. hadi onu geçtim. doların fırlamasından dolayı da mart gibi fiyatlar coşar daha toz duman olur:) uzun dönem çıkarsa para biriktirip şimdikinin üstüne ev peşinatı yaparım.:) -
Otv zammi sizi ilgilendirmiyor Otv muafiyetiyle alacaksiniz aracinizi.
Benim asil merak ettigim %90 uzeri engelli vatandas yakinlari turkiyede yabancidan yabanciya araclari satin alabiliyorlar mi ? Bildigim kadariyla engellinin tasinmasi icin ozel tertibat ve minibus sarti var. Peki ya atiyorum 2.0 motor bir otomobili bulgaristandaki ahbabiniz getirip engelli vatandasa bagis yapabiyor mu ? Boyle bir acik var mi sistemde ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar peki mesela engelli indirimiyle 0 araç aldık 1 yıl sonra sattık tekrar engelli indirimiyle araç alabiliyor muyuz yoksa 5 seneyi tamamlamamız mı gerekiyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: arabaci_58
arkadaşlar peki mesela engelli indirimiyle 0 araç aldık 1 yıl sonra sattık tekrar engelli indirimiyle araç alabiliyor muyuz yoksa 5 seneyi tamamlamamız mı gerekiyor?
Satarken vergisini odemeniz gerekiyor. Yoksa satamazsiniz. Vergisini odedikten sonrada yenisini alabilirsiniz diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X