Şimdi Ara

Engelli raporuyla araba alsam Hak yemiş olurmuyum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
8.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Al hocam benim hakkım helal olsun. Yalnız bilader yanınızda değilken engelli park yerlerini kullanırsanız haram olsun.
  • iş yerinde iki arkadaşım aynı anda aldı ötvli araç, biri babasının üstüne almıştı biri yeğeninin, yeğeni üzerine alan 3 ayda 3 kaza yaptı, arabanın üstünde lanet varmış gibi 2 kere park halinde vurup kaçtılar, zaten tamir masrafını karşılayamadı sattı, yani diyeceğim 1. dereceden akraba üzerine alınır ama dıdısının dıdısının üstünden alırsan o arabadan hayır gelmez
  • Hocam abinin özürlülüğünden faydalanmak vicdanına sığıyorsa tabiki al.. Kanuni vicdandan bahsetmiyorum..
  • 5 yıl satamıyorsunuz haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freemangroovy

Hocam abinin özürlülüğünden faydalanmak vicdanına sığıyorsa tabiki al.. Kanuni vicdandan bahsetmiyorum..

abim yatalak hasta değil,emekli vede başka bir işte çalışıyor yani vijdan yapacak birşeyyok. kendisi hiçbir zaman araba almaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomofil tutkunu

Al hocam benim hakkım helal olsun. Yalnız bilader yanınızda değilken engelli park yerlerini kullanırsanız haram olsun.

herkes park yerinden bahsetmiş,ben isparkın avantajı varsa faydalanırız diye düşünmüştüm istabulda heryer paralı ,yoksa engelli yerine bırakacak biri değilim.

• Al gitsin hocam hiç düşünme bile etik midir, değil midir...
    Bu ülkeye düşünceli insan fazla. Bir hakkın varsa sonuna kadar kullanacaksın.
  • Ben hakkından helalinden birşey demek istemiyorum.Tek diyeceğim şey alacağınız arabayı gerçek fiyatından alacağınız olması..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amacına uygun kullanırsanız olmazsınız, kullanmazsınız olursunuz.

Çok açık.
  • merhaba arkadaşlar benimde ufak bi sorum olucak,

engelli raporum var doğumsal kalp rahatsızlığı olarak, 2 yıldır hiç engelli park yerine parketmedim, oraya park etmem için aracımın engelli statüsünde alınmış olmasımı lazım yoksa raporum olduğu için park yerini kullanmamda bi sıkıntı olurmu,

ayritten her yer dolu olsa bile raporum olduğu halde yine kolay kolay park etmem, sadece merakımdan soruyorum,

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: panthera52

Amacına uygun kullanırsanız olmazsınız, kullanmazsınız olursunuz.

Çok açık.

kendim için kullanıcam.
    onun ihtiyacı yok, ihtiyacı olunca benim arabamdan faydalanabiliyor diğer akrabalarım gibi.zaten normal yaşantısını sürdürüyor çalışıyor bile.

• Öncelikle bu haktan yararlaniyoruz. Araç her daim engellinin hizmetinde. Bense iş için aveoyu kullanıyorum. Ispark mtv ÖTV hepsinden yararlan. Buraya sorarak hata ediyorsun. Yakinda bu konu ile ilgili düzenlemeler gelebilir. Malum devlet ac kaldı.

Şimdi bütçeni söyle hemen araç önerisi verelim sana. Tavsiyem reno fiat ford dacia ve vw alma. Japon al. Veya premium

• Milletin hakkını ağzının salyasıyla yiyenler utanmıyor da sen ihtyaç için alcaksın da mı utanacaksın?

Lütfen ya al gitsin
  • Sormayın böyle sorular lütfen. Ülkede vergi adaleti vardıda siz mi bozuyorsunuz. Valla güleceğim yoktu.

Tam tersi eğer almıyorsanız devlet erkanları bile size güler. Yapmayın alın gitsin. Ama daçya olmasın. Tüplü hiç olmasın
  • ÇOK NET SÖYLÜYORUM EŞİNDEN DOSTUNDAN RAPORUNU ALIP ONUN ADINA ARAÇ ALIP KULLANANLARA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

• Al gitsin, ulkeyi soyan soyana. Senin ki bunlarin yaninda atom kadar bile olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayhani A kullanıcısına yanıt
    ironi mi bu ciddi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

merhaba,abimin %90 raporu var zaten raporlu emekli oldu, arabaya ihtiyacı yok vede merakıda yok ehliyet bile almadı.

ben eski dandik arabayla uğraşmaktansa o raporu kullanıp kendime sıfır dizel bir araba alsam kimsenin hakkını yemiş olurmuyum, sonuçta böyle bir imkan tanınmış fiyatlar mâlum imkanlar kısıtlı.

raporlu arabaya yıllık mtv de ödenmiyor ayrıca avm lerde park kolaylığıda var yakıtı koy sigorta yap kullan,bizim patron bile böyle kızına araba aldı siz ne dersiniz?

bahsedilen senin ağabeyin hocam,değerlendir tabi ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

ÇOK NET SÖYLÜYORUM EŞİNDEN DOSTUNDAN RAPORUNU ALIP ONUN ADINA ARAÇ ALIP KULLANANLARA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

zaten fikir öğrenmek için sormuştum,ama dost akraba değil kardeşimizin hakkı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Devlet zaten %90 ve üzeri engelliler araç kullanamayacağı için yakınları onları taşısın diye böyle bir muafiyet sağlıyor. Eğer abinizin her ihtiyacı olduğunda onu hastaneye vb. yerlere taşıyacaksanız hak yemiş olmazsınız.

abim zaten kendi işlerini görüyor, ihtiyaç halinde herzaman yardımcı oluyorum .

çocukken trafik kazası geçirmiş onlarca ameliyat geçirdi ama şuan normal bi şekilde hayatını sürdürüyor,hatta ikinci bir işte çalışıyor.

yanlış anlamazsaniz birşeyi merak ettim. Yüzde 90 raporu bildiğim kadarıyla ağır engellilere veriyorlar. Yani tek başına hayatlarını idame ettiremeyenlere. Ben mi yanlış biliyorum acaba?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.