Şimdi Ara

Engelli raporuyla araba alsam Hak yemiş olurmuyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
8.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba,abimin %90 raporu var zaten raporlu emekli oldu, arabaya ihtiyacı yok vede merakıda yok ehliyet bile almadı.

ben eski dandik arabayla uğraşmaktansa o raporu kullanıp kendime sıfır dizel bir araba alsam kimsenin hakkını yemiş olurmuyum, sonuçta böyle bir imkan tanınmış fiyatlar mâlum imkanlar kısıtlı.

raporlu arabaya yıllık mtv de ödenmiyor ayrıca avm lerde park kolaylığıda var yakıtı koy sigorta yap kullan,bizim patron bile böyle kızına araba aldı siz ne dersiniz?

• Al abi delimisin allasen böyle ulkede nerden paçayı kurtarsan kardır.Kendini düşün nasil daha iyi işine geliyorsa öyle yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 17 Mayıs 2016; 11:14:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • %150 vergi alınan araba piyasasında hak mı arıyosunuz?
  • Abinin gönül rızası var ise, hiç sorun değil.

Yapıştır indirimi, geç git..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Devlet zaten %90 ve üzeri engelliler araç kullanamayacağı için yakınları onları taşısın diye böyle bir muafiyet sağlıyor. Eğer abinizin her ihtiyacı olduğunda onu hastaneye vb. yerlere taşıyacaksanız hak yemiş olmazsınız.
  • Tanınmış hak sonuçta alınır ama alırsanız engelli yerlerine park etmeyin bence. Zaten plakalarda eskisi gibi engelli amblemi de yok

• Ben olsam şimdiye coktan almistim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Devlet zaten %90 ve üzeri engelliler araç kullanamayacağı için yakınları onları taşısın diye böyle bir muafiyet sağlıyor. Eğer abinizin her ihtiyacı olduğunda onu hastaneye vb. yerlere taşıyacaksanız hak yemiş olmazsınız.

abim zaten kendi işlerini görüyor, ihtiyaç halinde herzaman yardımcı oluyorum .

çocukken trafik kazası geçirmiş onlarca ameliyat geçirdi ama şuan normal bi şekilde hayatını sürdürüyor,hatta ikinci bir işte çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Abinize çok geçmiş olsun. Kendi işlerini görebilecek durumda olması çok iyi. Allah kimseyi muhtaç etmesin. Abiniz araçta yokken engelli alanlarına lütfen aracınız park etmeyin. O alanlar çok az sayıda ve gerçekten engellilere kolaylık olsun diye ayrılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Tanınmış hak sonuçta alınır ama alırsanız engelli yerlerine park etmeyin bence. Zaten plakalarda eskisi gibi engelli amblemi de yok

• Devlet senden %45 ötv %18 kdv keserken hak yemiş olmuyoda, sen satıcısı ne fiyat koyduysa o fiyata alınca mı hak yemiş olacaksın ? Yapıştır gitsin

• Geçmiş olsun, rapor sahte olsa hak yemek olurdu da, rapor gerçek olduğuna ve devlet de size böyle bir hak verdiğine göre hak yemek değil gibi geliyor.
    Doğrusunu Allah bilir.
  • Ak kardeşim kul hakkı diyenlere de kulak asma.Kimsenin hakkına girmiyorsun abine tanınan hakkı kullanıyorsun ve resmi olarak yapıyorsun bunu da.Yapıştır gitsin

• Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam her avmye gittiğimde dikkat ederim ne kadar beyin özürlü varsa o bölgeye park eder

• Dacyam var diye istasyondaki cam temizligi ile ilgili konuda hava atiyordun noldu?

• arabayi al. arada abinle bikac tur at. vicdanını rahatlat.

• Neden olsun ki? Devlet sana bu hakkı tanımış kanunsuz bir iş yok

• Başımızdakiler yıllardır hak yiyor bir şey olmUyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Dacyam var diye istasyondaki cam temizligi ile ilgili konuda hava atiyordun noldu?

daçyayla havamı atılır iyimisin senyıkamacıya gidince tip tip bakıyorlar, heryerde ikinci sınıf insan muamelesi .
    araba lan bu verem mikrobu değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorumları okudum dehşete düştüm. Devletin yaptığını düşündüğünüz haksızlığı haksızlık yaparak mı kazanacaksınız. O zaman haksızlık, hırsızlık yaptığınız devletten ne farkınız kalacak. Yanlışı yanlışla mı düzelteceksiniz. O zaman bir gece yarısı gidin. Vergi dairesini soyun. Tüm paranız orada çünkü. Ha bu arada benim ödediğim vergi parasını çalmayın. Kendinizinkini alın.

Konuyu açan kişiye: Devlet size bu konuda bir hak vermişse ve siz bu hakka katakulli çevirmeden sahip olabiliyorsanız elbette alabilirsiniz. Bunun kul hakkı ile bir alakası yok. Abinizi binmek istediği her seferde arabanıza bindirip gitmek istediği yere götürürseniz, kul hakkı filan olmaz. Götürmezseniz, işte o zaman kul hakkı olur. Hem de sadece abinizin hakkı geçmez. Tüm insanların hakkı geçer. Çünkü devlet abinizi bindireceksiniz diye onun üzerinden veriyor bu hakkı size.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.