Şimdi Ara

Engellilere bilgisayar başından iş imkanı var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben fiziksel engelli biriyim 16 yaşındayım Bilgisayar başında yapabiliceğim bir varmı ? şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Benim Sen Kimsin

geçmiş olsun hocam
    Teşekkürler
  • Dostum selam,
    Bilgisayar başı ofis işi olarak devletin desteklediği işlerin olduğunu duymuştum araştırmanı tavsiye ederim.İnternet üzerinden para kazanmak istiyorsan, bu işin içinde olan biri olarak Google adsense çalışmanı tavsiye ederim.Wordpress siteler alıp, onu düzenleyebilir, içerik doldurabilirsin.Veya çok daha kolay ve kazançlısı olan youtube ile para kazanabilirsin.
    Sabretmek boyun eğmek değil, mücadele etmektir.Güzel günler sana gelmez, sen ona gidersin.
    Youtube ile para kazanmayı araştırabilir, iş başı yapabilirsin.

r10.net ytpara.com gibi internet siteleri sana yardımcı olacaktır.
    Hayatında başarılar.Hep dik dur.
    Selametle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Dostum selam,
    Bilgisayar başı ofis işi olarak devletin desteklediği işlerin olduğunu duymuştum araştırmanı tavsiye ederim.İnternet üzerinden para kazanmak istiyorsan, bu işin içinde olan biri olarak Google adsense çalışmanı tavsiye ederim.Wordpress siteler alıp, onu düzenleyebilir, içerik doldurabilirsin.Veya çok daha kolay ve kazançlısı olan youtube ile para kazanabilirsin.
    Sabretmek boyun eğmek değil, mücadele etmektir.Güzel günler sana gelmez, sen ona gidersin.
    Youtube ile para kazanmayı araştırabilir, iş başı yapabilirsin.

r10.net ytpara.com gibi internet siteleri sana yardımcı olacaktır.
    Hayatında başarılar.Hep dik dur.
    Selametle

Bildiğim kadarıyla devlet kadrosu var ama ben her gün iş yerine gidemem bu yüzden bilgisayar başında yapabiliceğim işler bakıyorum birde adsense konusunada baya bir uzağım ama yardımın için teşekkürler

• Omys sınavlarını bi araştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devlet kadroları var hatta babamın çalıştığı yerde kör birisi masa başı iş yapıyor sanırım santralle alakalı bir işti babam milli eğitim müdürlüğünde çalışıyor

edit: okuduğum okulda da 2 memur vardı birisi fiziksel engelli birisiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-812378C58 -- 17 Ekim 2014; 22:46:42 >
  • Hepinize teşekkürlerde memurluğu yapabilirmiyim bilemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adsense'ye başla engelin (ne deniyor tam bilmiyorum "özür" mü denir amacım seni üzmek değil) ile alakalı şeyler çekebilirsin senin gibi zorluklar yaşayan insanlar için.
  • Güzel fikir teşekkürler
  • Allah yardımcın olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam herşey azmine bağlı, bizim öğretmen anlatmıştı, hikayesini öğrendiğimde inanamamıştım, o başardıysa sen neden başaramayasın?
    http://m.youtube.com/watch?v=xxFVptVK54k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 18 Ekim 2014; 0:22:44 >
  • Hepinize teşekkürler ama herkes bir değil ben beceremem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.