Şimdi Ara

Enjektör degisimi sonrasi kodlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 4 yeni cikma enjektör taktirdim.Taktirdiktan sonra arabada enjektör sakirti sesi almaya basladim.Takarken kodlama yapmamistik o yuzden oldugunu düşünüyorum herhangi bir arac ariza lambasi vs almiyorum ecu fln saglam ama kafama takildi.Bunlardan hangisi enjektor kodu oluyor ve kodlama yapmadan binsem bi problem olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şakırtı sesi pullardan olur . sistem tanımasaydı enjektörler püskürtmezdi . bir kontrol ettirin

• eğer enjektör revizyon gördüyse üstündeki kodlar geçersiz oluyor. revizyonu yapan yer, revizyon sonrası cihaza bağlayıp enjektörün yeni durumuna/değerine göre yeni kod vermesi lazım.

Bu koduda araca girmek lazım tabi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • benim enjektörden başım yandı sapasağlam arabam sırf çok devirsiz kullanımdan sonra gaza çökünce duman atıyor diye enjektörleri yaptırdım yaptırmaz olaydım ikisi sağlam ikisi tıkalı denildi aracı aldım siyah duman yok fakat performans gitti geç çalışma başladı araçtan randıman alamadım acayip soğudum aynı hafta sattım aracı. varsa enjektör sorunu paraya kıyıp sıfır takılmalı piyasadaki pompacı bozuntularına para yedirmeye değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosasaurus -- 10 Eylül 2022; 3:8:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaputu degismis arac alinir mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.