Şimdi Ara

EPİLEPSİ HAKKINDA Bİ SORUM OLUCAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba beyler benim çok merak ettiğim bi konu var öncelikle 16 yaşımdayım ve hayatımda hiç nöbet geçirmedim ama internette yazanlar gibi bazen dalıp giderim bazı oyunları (özellikle half life2) oynarken arabada kitap okuyormuş gibi midem bulanır başım döner ne bileyim birgün üst üste 3 kere dejavu görürüm internette epilepsi olabilirsiniz yazar böyle küçük nedenler var ama hayatımda hiç nöbet geçirmedim sizce epilepsi olmuş olup doktora mı gitmeliyim yoksa sadece psikolojik hicbir sorunum yok mudur ?
    her cevap benim için çok değerlidir lütfen bu konu hakkında bilgisi olanlar bakıp geçmesin

• cagan1919 kullanıcısına yanıt
    16 yaşındasın dolayısıyla sağlık güvencen var devlet hastanesine nöroloji bölümünde rutin eeg testi, emar ve tomografi çektir. öyle olduğunu düşünmüyorum. belirtiler genelde şöyle olur ama herkesde olmaz;
    Bilinç kaybı
    Bayılma
    Titreme, yere düşme
    Otururken uzaklara dalma
    Nefes darlığı, nefes kesilmesi
    Dokularda ve yüzde morarma
    Aşırı tükürük salgılanması
    İdrar kaçırma
    Hareketlerini kontrol edememe
    Kriz sonrası şaşkınlık, uyku hâli.
    Korku gibi olur.
    AMA BENCE YAŞINLA İLGİLİDİR ÇÜNKÜ TAM BU YAŞLARIN HORMONLARIN DÜZENSİZLİĞE GİRDİĞİ PSİKOLOJİNİN DEĞİŞTİĞİ YAŞTASIN VE BU NORMAL TEK SEN DEĞİLSİN ÖNCELİKLE O DÜŞÜNCEYİ AKLINDAN ÇIKAR HER ŞEY BEYİNDE BİTER KENDİNİ ÜZME EMİN OLMADAN ÖYLE DÜŞÜNME MUTLU GÜNLER DİLERİM :)
  • gerçekten çok çok teşekkür ederim
  • cagan1919 kullanıcısına yanıt
    ÖNEMLİ DEĞİL SEN İYİ OL İYİ DÜŞÜN HER İHTİMALE KARŞI KONTROLE GİT HER YAZANA İNANMA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    modifiye hakkında bir sorum olcak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.