Şimdi Ara

Erciyes Veda Etti Diyebiliriz Sanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kayseri Erciyesspor Atletico Madrid'e ne yazıkki 4-0 mağlup oldu ve nerdeyse imkansız oldu tur şansı. Yinede teşekkür ederiz bu anadolu takımına. Şerefiyle oynayıp buraya kadar geldiği için. Helal olsun.

• Kesinlikle katılıyorum şerefiyle oynadı onuruyla kaybetti ama olsun mücadelesiyle takdiri hak etti
  • helal olsun anadolu yiğitlerime

herkezden alkış bekliyorum

ilk alkışlar benden

• trabzonspor gibi dandik bi takıma elenmediler en azından. tebrikler erciyese
  • Durun ya ne bu acele daha elenmedi.
  • erciyesten süpriz bekliyorum
  • yapmayın beyler. buraya kadar artık. bizi kalkıpta temsil etmesi bile yeterdi zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erciyesin maçını 1-0 dan sonra 15 dakika kadar seyrettim . Ayakları dolanıyordu şaşkın şaşkın atleticoyu seyretmekten başka bir şey yapamadılar bu süre içinde bir de gol yediler. Bu rakip ağır geldi maalesef. Atletico presle anında topu alıyordu. Sonuçta Erciyesten bu kadar daha ilersini beklemek mucize olur bence.
  • Şerefiyle oynanıp onuruyla mı yenildi? Bu terimler bana 80'leri hatırlattı nedense?

Not: Erciyes üzülmesin, turu büyük ihtimalle geçemeyecekler ama kendi evindeki maçı kazansınlar o bize yeter. Sağlık olsun.
  • aslında çok iyi direndi 83.dk'ya kadar iyi dayandı 2-0 bitseydi çok güsel skor olurdu ...
    ama 83'te ip koptu 90dada sonucu belirleyen gol geldi ...

ama genede helal olsun erciyes, helal ...
  • Yazık oldu keşke biraz daha dişine göre bir rakip çıksaydı burada en azından bir gol atsa bari ispanyollara
  • Erciyes dün Türk Futbolu adina cok güzel isler yapti.....
    teslim olmadi, elinden gelen herseyi en iyi sekilde yapti...basarili oldu....
    rakip Atletico.....primera divisionun en popüler takimlarindan birisi ve Real Madridin
    tatli basbelasi....Erciyesten 2 gömlek büyük....3,4büyük diye adlandirdigimiz takimlar,bizleri
    gecen senelerde fazla sevindiremedi......herkes erciyesi örnek alsin.......
    kolay degil Atletiyo gidip,mac yapmak,bu Erciyesimize anlamli hediyedi.......Erciyes bu macla beraber,Türkiye süper ligine
    güzel bir sekilde veda etmis oldu.....Anadolu takimlarimiz,gecen senelerde oldukca güzel skorlar elde etmis
    olmasina ragmen,taraftar sayisindan oldukca üzgün.....
    hatirlayalim
    Genclerbirligi : Blackburn ,Lizbonu ,Parmayi eledi.Valenciayi evinde 1-0 yikti
    Denizli : Fransa sampiyonu ( Lyon )kupa sampiyonu ( lorient ),Cek sampiyonu ( prag )eledi.
    Portekizin " real Madridi " portoyla evinde berabere kaldi ,iki gol atarak.......
    artik kayserili "kaysereliyim",ankarali "ankaragüclüyüm",karsli " posofsporluyum demesinin
    zamani geldi...Taraftar sadece carlos,alex,lincoln formasi almayacak,hamdi,ugur ,mustafa ,erol vs.....
    formasin almasini da bilecek.....Türk futbolu taraftar eksikligi yasiyor.....kimse beni lütfen yanlis anlamassin.....
    BJK,FB ( interi yenmesi her türk evladi gibi benide mutlu etti ),Gs ve Ts güzide kulüplermiz,ama
    diger 14 ve alt liglerde oynayan takimlarda bizim Takimlar....sahip cikalim....

saygilar

• Dün madrid galatasaraya karşıda oynasa sonuç bu olurdu Bu arada tüm medya yalnız bıraktı adamları varsa yoksa üç büyükler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.