< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Erdoğan: 'Yokluk, yoksulluk bitti... Eski Türkiye artık tamamen geride kalmıştır' (2. sayfa)
-
-
Önemsenmiyoruz, şımardılar, gerçek bu. Gözünü açıp, uyanıp doğru bir yola girmeli Türkiye, ittifakın iki tarafı da birbirinden beter, ülke dipte tam anlamıyla, yüzümüze bakılmıyor bile. Olabilecek her kötülük oldu, halen oluyor. Sadece iş halledecek, insanlarla ilgilenecek, farklı hesapları olmayan, atar, gider peşinde koşmayan insanlara kesinlikle ihtiyacımız var, bir de uyanmamız şart.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 27 Ağustos 2024; 10:55:7 > -
Ak partiye oy verenler bile artık ciddiye almıyor. Hı hı deyip geçiyorlar.
-
Bir semt pazarına, bir emekli kahvesine uğrasın. Yoksulluk bitmiş mi görsün.
Darbe girişimi, pandemi vs.vs. kontrolünde olamayan bir sürü negatif etken. Ve kontrolünde olan ve bariz yaptığın yanlışlarla çok kötü haldeki ekonomi.
En azından vatandaşla dalga geçmezsin ve düzeltmeye çalışıyoruz filan dersin. Reis çok değişti.
-
Reisim Doğru söylüyor. Kitlesi nasıl isterse öyle almanya bizi kıskanıyorrr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1960-1980 lardeki fakirlik yoksulluk yokta orada haklıda ama dünyada yoksulluk norm larıda değişti.
karnını doyurabiliyormusun =evet
kıyafet alabiliyormusun = evet
tatile çıkabiliyormusun = evet.
tamam yoksul değilsin .
bu ülkede yoksluluğu 2.evi alamamak,yazlık alamamak,iphone sahibi olamamak,üst model ekran kartı alamamak diye çözende var bu tip lerin ağzına kürek ile vurasım geliyor zaten.
bayıldıkları 1960-1970 lere ışınlayıp çocuk yaşta fabrikaya işe,sırtından ter gele gele çalışıp eve ekmek getirsinler babasının eline maaşı saysınlar,abisinin eskimiş püskümüş kıyafetlerini giyince fakirlik neye denir nedir nasıl yaşanır diye çözerlerdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Ağustos 2024; 17:25:48 > -
bence adamın suçu yok. Millet meyve sebze zor alıyor. Geçen kasapta 40 tl lik et alan teyzeye denk geldim 40 tl ye ne gelir ne yemek yapabilir üzüldüm ama yapacak bir şey yok özellikle bizim yaşlı kesim siz gençsiniz anlamazsınız diye diye kafasının dikine gitti başkanlıkta eveti neye attı diye sorsan cevap veremez. Herkes kendi etti kendi buldu. Şimdi açlıktan kıvranan aa maa yapmayacak adam istediğini söyler.
-
-
Hahahahahaha
Bu dönüşlerini çok seviyorum bunların.
svihs
-
akplilerin yeni argümanı yokluk bitti avmler dolu herkesin arabası var herkesin cep telefonu var restoranlar kalabalık seçimde yine bi zam yaparlar işciye emekliye tamam birazda din allah kazanır yine
-
Bilgisayarımın son parçalarını da satmak üzereyim.
-
bunların varsa elinde yoksulda değilsin fakirde değilsin derdin elitizim.
dünyada ab- abd den oluşmuyor daha kıyafete ve gıdaya düzgün ulaşamayan milyarlarca insan var dünyada
1960-1970 ler de türkiyede böyleydi yok oyle amele işçi olmam ben masa başında çalışırım,baban kulağından tutuyordu yallah işe çalış eve ekmek getirdi modları, daha 9-11 yaşında.
emekliler ve düşük maaşa çalışan işçi sınıfı sınıfı dışında yok öyle yoksulluk moksulluk ülkede dertleri daha fazla mal mülk marka elit rahat yaşamak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Ağustos 2024; 17:29:40 > -
M.Ö. yıllara gitseydin daha iyiydi :) Ekonomide orta segmentin içine edersen insanların iş seçmesi normaldir. İşe yeni başlayanla 4 yıldır aynı şirkette çalışana aynı maaşı verirsen böyle olur. Adamlar 30 bin TL maaş alanın sigortasını asgari ücretten yatırıyorlar :)
-
cumhuriyerin en kötü sefil dönemi diyorlar ondan yazıyorum bu tipleri o döneme ışınlasak rte dönemine dönmek için hidrojeni 2 kere parçalalar.
ha pahalılık var ekonomi iyi değil okey sefillik sefalet diyede dramatize etmeye gerek yok sefillik neye denir haberleri bile yok bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Ağustos 2024; 17:35:44 > -
Ya keremcim ben aldığım parayla bırak arabayı evi , düzgün bir telefon alamıyorum neyin kafası bu ?
Yoksulluk açlık sınırı da yaşamak ise yoksul değiliz
Tatil mi ? O da ne ? Senelerce gidemedim bekarken bir kez gaza gelip 1 aylık maaşı 1 hafta da yedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya kardeşim sende mantıkta yok. Durup dururken neden insanlar geçmiş zamana gitsin ki? RTE dönemi dediğin ne o bile mantıksız. Adam kendi kendisiyle bile sürekli çelişiyor. Senin sefillik sefaletten bahsettiğin nedir? Yani sana göre sefillik ve sefalet nedir? Madem hidrojen parçalanacak, RTE'nin torunları neden Montessori eğitim sistemindeler? Türk eğitim sistemine ne oldu?
-
düşük maaşa çalışanlar için var şu an doğru redetmedimki, halk geneli komplike bir yoksulluk yok biraz kariyer yapmış yükselmiş kişinin bir halttan geri kaldığını görmüyorum mahallenin %60 ı bronz heykel.
25 yaşında veledler bile 1.200 lük araba alıyor 50.000 tl lik montlarla dolanıyor gözümün önünde ha okumuş olsa diyecemde ortaokul mezunu çiğköfteci.
kiminin durumu halen çok iyi biraz hindistan variyiz şu an .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Ağustos 2024; 18:33:3 > -
Halk denen nesnesel obje bir şeyden bıkınca ne yapıyor peki? Bıktıkları sistemin ortaklarını destekleyip, ağalar, bu sistem yanlış diyenleri linç ediyorlar.
Halk = Jelibon
Bıkılan Şey: Yönetim
Ortaklar: CEHAPE
Muhalefet: Muharrem İnce-Ümit Özdağ-Cem Uzan
Şimdi açıklama yazmasam H.A.L.K denen şey 1000 yıldır olduğu gibi yanlış anlar!
Başka söze gerek yok. Gelişimin önündeki en büyük engel H.A.L.K'tır!
Şimdi halk daha da bıktığına göre demekki daha da çok destek olacaklar ortaklarına! Daha da çok muhalefeti linç edecekler!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 27 Ağustos 2024; 18:53:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
www.verikaynagi.comYıllık Sefalet Endeksindeki ilk 10 Ülke – 2024https://www.verikaynagi.com/grafik/yillik-sefalet-endeksindeki-ilk-10-ulke-2022/
Quality of Life Index by Country 2012
27 Turkey
www.numbeo.comQuality of Life Index by Country 2012https://www.numbeo.com/quality-of-life/rankings_by_country.jsp?title=2012-Q1Quality of Life Index by Country 2024
51 Turkey
www.numbeo.comQuality of Life Index by Country 2024https://www.numbeo.com/quality-of-life/rankings_by_country.jsp?title=2024Gelir dağılımı eşitsizliği (Gini katsayısı, 2022)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 27 Ağustos 2024; 19:10:38 >
-
www.dogrulukpayi.comGörsel Türkiye’nin Sefalet Endeksi’nde Güncel Sıralamasını mı Gösteriyor? | Doğruluk Payıhttps://www.dogrulukpayi.com/dogruluk-kontrolu/gorsel-turkiye-nin-sefalet-endeksi-nde-guncel-siralamasini-mi-gosteriyor
sen güvenme o firmaların çoğu resmi değil şahsi bir çoğu yunan veya ermeni patronlu, şimdi istediklerini verdik eksen yine hafif batıya döndü, faizi uçurduk bir çok dış güçe kurumlarına göre, aşık olduğunuz ülkelere göre ekonomimiz çok iyi yolda rte doğru yolda hadi onada inanın o zaman her şeye inanıyorsunuz .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Ağustos 2024; 19:14:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X