Merhaba eşime doğum günü için cüzdan alacağım 3 gündür inceliyorum ancak internetten kaliteleri ve yapıları hakkında emin olamıyorum ayrıca kadın modasından da çok anlamıyorum sanırım. Şu an kullandığı cüzdan çok eskimiş ancak kaliteli ve büyük bir cüzdandı ondan daha iyi bir şey almak istiyorum. Öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.
Hocam dh konu dışı bunun için yanlış bir yer değil mi? Kadınlarkulübüne bir bak derim
Hocam dh konu dışı bunun için yanlış bir yer değil mi? Kadınlarkulübüne bir bak derim
DH konudışında o kadar çeşitli ve çok şey gördüm ki bu güne kadar çok da yanlış bir yer gibi gelmedi bana ama yine de teşekkür ederim oraya da bakarım.
Hocam 2. cüzdanı çok beğendim ancak 1000 tl fiyatı etiketi var.
aliexpress.com
US $21.94 50% OFF|LAORENTOU kadınlar uzun cüzdan inek deri cüzdan moda bayan cüzdan şık uzun çanta el çantası kadınlar için|Cüzdanlar|Bagaj ve Çantalar - AliExpress
Aynı ürün aliexpressde 150 tl. Sanırım bunu alacağım ancak sormak istediğim bir şey var. Gümrükde vergi alınıyor sanırım artık ne kadar alırlar bir fikriniz var mı?
Napcan cüZdanı aydin Al bi buket cicek salla gec
Hocam handcraft bir şey al sana özel yaptırdım dersin havalı olur isim falan da işliyorlar deriye güzel oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Red___
Hocam 2. cüzdanı çok beğendim ancak 1000 tl fiyatı etiketi var.
aliexpress.com
US $21.94 50% OFF|LAORENTOU kadınlar uzun cüzdan inek deri cüzdan moda bayan cüzdan şık uzun çanta el çantası kadınlar için|Cüzdanlar|Bagaj ve Çantalar - AliExpress
Aynı ürün aliexpressde 150 tl. Sanırım bunu alacağım ancak sormak istediğim bir şey var. Gümrükde vergi alınıyor sanırım artık ne kadar alırlar bir fikriniz var mı?
Alıntıları Göster
Malesef çok bilgim yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme