Şimdi Ara

Eski blogumu bulmam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 2-3 sene evvel bir blog açıp bir şeyler karalamıştım daha sonra uzun süre hiç girmedim.O zamanlar neler yazdığımı merak ediyorum.Blog'un hangi e-mail üzerine kayıtlı olduğunu biliyorum ama bir türlü blogspot altyapılı sitemin adresine ulaşamadım.Ben bu blog'u nasıl bulabilirim?

not:Bu arada e-mail'i sadece blog açmak için oluşturmuştum.Şu an o e-mail'e giriş yapabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurthan96 -- 24 Haziran 2014; 21:00:02 >

• kurthan96 K kullanıcısına yanıt
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:30:13 >
  • dumprep D kullanıcısına yanıt
    Giriş yapmayı denediğimde yanlış mail adresi veya şifre diyor.Herhalde blogger hesabım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:30:8 >
  • dumprep D kullanıcısına yanıt
    gmail değil hotmail.
    aynı isimde hem gmail hem hotmail açmışım bir şekilde bağlandım ama blogla alakalı bir bilgi bulamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:30:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende blogspot hesabımı silmek istiyorum bir türlü silemiyorum ne yapmalıyım mail şifre bilmiyorum 2007'den beri kullanılmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.