Şimdi Ara

eski hdd deki Bilgiler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    eski SSD Harddiskimi yeni SSD ile degiştirdim.Eskiyi usb den bagladım üstündeki Foto ve bazı Dosyaları koyalamak için ama klasöre erişim izni yok diyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?

• loko kullanıcısına yanıt
    Merhaba, flash belleğe Mint ya da Ubuntu tarzı bir Linux sistemi yükleyin ve kopyalama işlemini bu sistem üzerinden yapın. Linux'u bilgisayarınıza kurmanıza gerek yok, flash belleğe boot ettiğinizde aynı zamanda çalışan sürümü de kullanabiliyorsunuz. Mint ya da Ubuntu yu deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuz*han

Merhaba, flash belleğe Mint ya da Ubuntu tarzı bir Linux sistemi yükleyin ve kopyalama işlemini bu sistem üzerinden yapın. Linux'u bilgisayarınıza kurmanıza gerek yok, flash belleğe boot ettiğinizde aynı zamanda çalışan sürümü de kullanabiliyorsunuz. Mint ya da Ubuntu yu deneyebilirsiniz.

tşk ederim.
    Rica ederim işlem sırasında yardım gerekirse yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Açmak istediğin klasörün özelliklerini aç. Güvenlik sekmesine gel. Düzenle ye tıkla. Açılan pencerede ekle ye tıkla. Açılan pencereki kutuya bilgisayardaki kullanıcı adını yaz. (Başlat menüsünde görünen adın.) Ardından tamam diyeceksin.
    Sonra tekrar güvenlik sekmesine gel. Kullanıcı adını göreceksin. Üstteki listeden kullanıcı adını seçip, Gelişmiş e tıkla.
    Açılan pencerede izinleri değiştir e tıkla.
    Açılan pencereden tekrar kullanıcı adını seçip düzenle de. Açılan pencerede tam denetim seçeneğini işaretle. Sonra ardından açık pencereleri tamam diyerek kapat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Açmak istediğin klasörün özelliklerini aç. Güvenlik sekmesine gel. Düzenle ye tıkla. Açılan pencerede ekle ye tıkla. Açılan pencereki kutuya bilgisayardaki kullanıcı adını yaz. (Başlat menüsünde görünen adın.) Ardından tamam diyeceksin.
    Sonra tekrar güvenlik sekmesine gel. Kullanıcı adını göreceksin. Üstteki listeden kullanıcı adını seçip, Gelişmiş e tıkla.
    Açılan pencerede izinleri değiştir e tıkla.
    Açılan pencereden tekrar kullanıcı adını seçip düzenle de. Açılan pencerede tam denetim seçeneğini işaretle. Sonra ardından açık pencereleri tamam diyerek kapat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni laptopum ve hdd den gelen ses
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.