Şimdi Ara

Eski HDD mi yeni kasamda calıstıramadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle merhaba, yeni bir sistem kurdum eski kasamı dagıttım ve eski kasamdaki hdd yi yeni anakarta taktıgımda windowns hosgeldiniz yazısında kalıyor bir uyarı veriyor güncelleme ile ilgili tam hatırlayamadım yani eski hdd mi yeni makianmda bilgiler kaybolmadan nasıl tanıtırım ve ya nasıl acarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi withcaner -- 21 Ocak 2011; 18:49:49 >

• Hard diskinde birşey yok çalışıyor. Bilgisayarının parçaları değiştiğinden windows çalışmıyor. Tek çare format atıp windows u yeniden kurmaktır. Windows'un bulunduğu bölümde önemli dosyaların varsa yedek alıp öyle format at. Yedek alamıyorsan bilgisayarı servisine (ya da tamirciye) götürmeni tavsiye ederim.
  • yani hiç bir yolu yokmu eski hdd mi yeni kasamda acamazmıyım. format atmadan.
  • xp işletim sistemi ise açamazsın ama normal windows kurar gibi xp yi kurup ta diskformatlama ekranında diskte değişiklik yapmadan kur derseniz xp
    diski formatlamadan kuruluyor ve o zaman çalışıyor sizde verilerinizi yedekleyip yeniden temiz bi format atıp sistem kurarsınız
    veya başka bi hdd ye sistem kurup senin hdd yi ikinci disk olarak tanıtabilirsin
  • Windows'u Onar seçeneği ile kurmayı da deneyebilirsin.
  • hdd tek sürücü vardı C: seceneği onarabilirim umarım deneyeceğim içindeki bilgiler benim için çok değerli onar seceneği ile dosyaalra zarer vermeden kurabilirmiyim tekrar, teşşekkürler.
  • Onarma seçeneğiyle içindeki dosyalara birşey olmaz. Sadece windows dosyaları silinir ve yerine DVD'dekiler yüklenir. Yalnız ornarma işleminden sonra güncellemeleri sil baştan yapmak gerekiyor ve tamamen düzelme garantisi yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.