Bildirim
Eski Kasa Mondeo mu?Laguna mı?
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eski kasa mondeo sahibiydim,lagunada yakınımda vardı.Lagunayı şehirlerarası çok kullandım çok yakıyor ve ufak otomobil.Mondeo ise donanım ve yol güvenliği olaak çok üst sınıfı bir araç laguna ile kıyaslamak çok zor. Mondeo 2.elde hem daha ucuz hem yedek parça olarak büyük şehirlerde nerdeyse bedava.Bakımları kolay ve sürekliği daha fazla olan bir model. tercihin mondeo GHIA X olsun için rahat etsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: perperek
eski kasa mondeo sahibiydim,lagunada yakınımda vardı.Lagunayı şehirlerarası çok kullandım çok yakıyor ve ufak otomobil.Mondeo ise donanım ve yol güvenliği olaak çok üst sınıfı bir araç laguna ile kıyaslamak çok zor. Mondeo 2.elde hem daha ucuz hem yedek parça olarak büyük şehirlerde nerdeyse bedava.Bakımları kolay ve sürekliği daha fazla olan bir model. tercihin mondeo GHIA X olsun için rahat etsin.
yuh be lagunayada ufak demişsinya,yorum yaparken biraz objektif yorum yapın yaww -
eğer 140 lık ise Laguna düşünülerbilir ama yol tutuş mondeo gibi değildir,
Mondeo o eski kasalar bildiğin mercedes dir, kaya gibi araba, mümkünse lpg li 2.5 motorları tercih edersen aldığın tadın zevkin konforun hesabı olmaz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 5 Eylül 2007; 16:51:15 > -
2001 yılında 2001model laguna 2.0rxt aracımız vardı mükemmel ötesi bir araç gerçekten çok güzel.bir arkadaş lagunaya küçük demiş,kendisi heralde mersedes s serisine biniyo diğer arabalr ondan küçük geliyo arkadaşa. genişlik olarak,konfor olarak,donanım olarak,performans olarak herşeğiyle dört dörtlük bir araba,kesinlikle mondeoya göre daha iyi bir araç tavsiye ederim. -
Bende almak için niyetlenip incelemiştim mondeo il kasayı. Malzeme kalitesi bana lagunadan iyi gelmemişti. Ancak güncelden bir önceki kasayı lagunadan daha çok beğeniyorum. -
tercihin mondeodan yana olursa
daha iyi olur laguna göre üstün bir araçtır.laguna kötü demiyorum ama mondeo daha üstündür karar senin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcon_iosis -- 5 Eylül 2007; 23:02:37 > -
kesinlikle mondeoyu tercih etmelisn fransız tenekesi eşittir renault -
laguna 140 lık uzun yolda mükemmele yakın bir tüketimi var...
öle çok yakıyor fln diye sıkmayın lütfen......
2002 modellerde 205 55 r16 lastikler vat...
yolu tutuş olarak sorun kesinlikle çıkarmaz...
uzunyolda gitmesi gerçekten zevktir...virajları çok rahat alır....araç hiç bir şekilde sağa sola yatmaz...amortisörler oldukça sert..performansı çok iyidir...
içeriye sesi fazla alır...amortisör sert olduğu için çukurları çok hissedersin... -
eski kasa mondewo dediğin ilk kasaysa onalr çok çirkin ve hiç tutmuyor uzak dur, laguna 10 kat iyidir -
bende kullaniyorum tavsiye ederim
hem bunlar 2000 motor oldugu icin piyasa mondeolari fazla tutmuyor onun icin 2005 ini 20 27 arasi bulursun -
>>teşekkürler arkadaşlar.yanlız laguna da mondeo da yeni kasalarını düşünmüyorum.bütçe kısıtlı.Laguna sanki biraz daha estetistik duruyor gibi ama mondeo da başlı başına ağır duruyor.ankarada bir kazaya şahit oldum.bozulmuş bir duble yolda yol bakımı için bölünen yola hızlı giren eski kasa mondeo karşı boş şeride takla attı.sağa sola çarparak kaplumbağa gibi ters döndü indik baktık tava biraz çökmüştü yanlardaki eziklerin içeriye hiçbir zararı olmamıştı.herhalde başka bir araba olsa top gibi yamulurdu.laguna da bu konuda iyidir ama özellikle istediğim özellik ESP eski kasa Lagunalarda esp yok.ama sanırım eski kasa bazı mondeolarda esp var.yanlışsam düzeltin. -
yol tutus onemli ise mondeo' hatta youtube da topgear tarafindan yapilmis bir video var izlersen mondeonun eski kasa bmw 3 serisi ve mercedes c klass gibi arkadan cekisli araclara bile 11 dakikalik bir pistte 2 saniye fark attigini gorursun.
laguna kucuk degildir, sessizdir, kalitelidir, yol tutusu yeterlidir ve mondeodan kesinlikle cok daha konforludur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X