Şimdi Ara

Eski Model Araç Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar,Almanyada üniversite okuyorum ve iş için bir araba almam gerekiyor.1500 Euro bütçem var ve bu bütçeye eski arabalar geliyor.Benim de hiç anlamadığım bir konu.Almam gereken araç benzinli,sedan(almanca Limousine diyolar sanırım bizde sedana denk geliyor) ve bana sürekli masraf çıkarmayacak sağlam bir araba olmalı.Tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Ben almanya için arama yaparken bu siteyi kullanıyorum:https://www.autoscout24.com.tr/?genlnk=navi&genlnkorigin=de-all-all-home

Düz vites kullanabiliyorum bu arada.

• 2000 modelden itibaren volvo s40 alınabilir. Tamir bakım işleri çok karmaşık değil basit araç aslında. Motor da aynı şekilde basit. Turbo olmadığı sürece motordan sorun çıkaracak şey azdır. Ayrıca avrupadaki S/V40 sayfasını da atayım aklınıza yatarsa orada da ilan paylaşıyorlar bazen. 1000-1500 euro arasında dolaşıyor. Kendim 98 v40 kullanıyorum.
    quote:

facebook.com/groups/972416682830534/

[facebook=facebook.com/groups/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 24 Ekim 2020; 18:15:40 >
  • Fiat Coupe ya da Fiat Barchetta olabilir. Tam genç işi arabalar.

Yaşı gereği problem çıkarabilirler iyice baktırın bunlara niyetlenirseniz.

Edit: Sedan demişsiniz. Dikkat etmemişim. Eski alman araçlarından şaşmayın o zaman. Özellikle Vw grubu araçları usta ve parça bakımından oldukça şanslı. Passat 1.8, Golf, Octavia 1.8 gibi araçlar sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profes124 -- 24 Ekim 2020; 16:50:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Skodalar olabilir. Felicia falan.Polo Golf olabilir. Seat Leon olabilir. Belli bir grubun arabasını tercih ediyor muydunuz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

2000 modelden itibaren volvo s40 alınabilir. Tamir bakım işleri çok karmaşık değil basit araç aslında. Motor da aynı şekilde basit. Turbo olmadığı sürece motordan sorun çıkaracak şey azdır. Ayrıca avrupadaki S/V40 sayfasını da atayım aklınıza yatarsa orada da ilan paylaşıyorlar bazen. 1000-1500 euro arasında dolaşıyor. Kendim 98 v40 kullanıyorum.
    quote:

facebook.com/groups/972416682830534/

[facebook=facebook.com/groups/

Almanyada 2000 model???

Abi saçmalamayın onu tamir ettiremezsin çoğu imha edilmiştir zaten parça bulamazsın

• wehrmacht kullanıcısına yanıt
    Facebook grubunda tertemiz araçlar var. Halen sıfır parça üretimi var orijinal. Türkiye’de bile servisten sıfır parça alabiliyorsunuz. Daha geçenlerde Volvo 850 parçaları almışlar 90 kusur model aracın. Diğer markalar ile karıştırdınız galiba :) ayrıca dedim ki tamiri kolay parçayı al değiştir tamam. Eli tornavida tutan her insan yapar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Facebook grubunda tertemiz araçlar var. Halen sıfır parça üretimi var orijinal. Türkiye’de bile servisten sıfır parça alabiliyorsunuz. Daha geçenlerde Volvo 850 parçaları almışlar 90 kusur model aracın. Diğer markalar ile karıştırdınız galiba :) ayrıca dedim ki tamiri kolay parçayı al değiştir tamam. Eli tornavida tutan her insan yapar.

Abi yapmayın t ye bile parça üretiliyor hala bu demek değil ki kullanılabilir?

DMC Delorean 1980lerde üretime başladı dükkanı kapattı ama paraya kıyarsan piyasadan yedek parçala diye toplayıp 0 km üretimiş olmak mümkün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KitapMeraklisi kullanıcısına yanıt

belli bir grup yok hocam aklımda ama sedan olması lazım belirttiğim gibi

• Japondan şaşma

• Mazda 6 veya Mazda 5

• fstsrp F kullanıcısına yanıt

Toyota camrylere bakabilir msiinix hocam belki ucuza vardır.

• wehrmacht kullanıcısına yanıt

Parçadan değil ustadan sıkıntı yaşarsınız. O da işçilik ücretlerinden kaynaklanır, malum volvo.

Konuya gelirsek, ben de japon öneririm araçlarla aranız pek yoksa.

• 2002 kasa opel astra nasil sizce dostlar? Hem alman arabasi saglam olur diye dusunuyorum hemde cok ilan var satarken kolay olur satmasi.Cunku 1 yil sonra falan yukselticem araci,eski aracin masraf yapma ihtinaline karsi daha yeni bir arac alirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.