Bildirim
Eski model D sınıfında mı yalıtım daha iyidir yoksa yeni B sınıfında mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Tabii ki D sınıfı. 2000 passat'la son kasa corsa arasında dağlar var. Ama C sınıfı dersen bilemem.Bir de sınıf içinde de yalıtım farkı çok -
Verdiğiniz örnekler üzerinden gidersek tabii ki Megane II, Concord'dan daha sessiz bir araçtır.
Ancak şu da var geçenlerde 2004 Passat'a bindim, benim arabamdan(2007 Megane) bariz daha sessizdi. Ki Megane ses yalıtımı konusunda C sınıfı rakipleri arasında iyi bir yere sahiptir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Yalçın -- 3 Mart 2013; 15:50:58 > -
markaya, modele göre değişiyor.
yeni c, eski d'den sessiz olabilir. tam tersi de geçerli. model önemli. -
Arkadaş ilk mesajında marka değişikliğinden bahsetmeden aynı markanın modellerinden bahsetmiş. Renault Concorde ile Renault Megane demiş. Yani passat la corsa dememiş ya da eski mercedes le yeni megane dememiş.
İstisnalar hariç genel olarak yeniler daha iyidir diye düşünüyorum. -
Yeni C sınıfında daha iyi olur diye düşünüyorum.B sınıfı için birşey diyemem. -
w124 mercedes, Cruze'dan daha çok ses alıyordu. -
arabasına/yılına göre değişir. Kıyaslanan araçların yaşları yakınsa muhakkak D segmenti daha sessiz konforlu olacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Doğan.
w124 mercedes, Cruze'dan daha çok ses alıyordu.
İşte bunu çok merak ediyorum.
W124'ler sessiz araçlar mı? Daha önce hiç binmedim o yüzden pek bilmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jason Becker
quote:
Orijinalden alıntı: Doğan.
w124 mercedes, Cruze'dan daha çok ses alıyordu.
İşte bunu çok merak ediyorum.
W124'ler sessiz araçlar mı? Daha önce hiç binmedim o yüzden pek bilmiyorum.
Motor sesi olarak yalıtımları fena değil, hatta iyi bile denebilir.
Ancak yol-lastik-rüzgar sesi olarak sessiz değiller maalesef.
Süspansiyonlarıda çok stabil çalışıyor. -
2006 Mondeo , 2004 Laguna , 2008 Leon, 2013 Fiesta , 2013 Hyundai i30
Sıralama Nasıl olur acep -
bunların hepsinde yalıtım çok iyi ancak amortisör ve lastik sesi dersen concorde ve megane derim ama concorde yaşlı oldugu için zamanlı deformasyondan dolayı megane derim...
bilmem anlatabildimmi...
düz yolda en yenisi hangisiyse o sessizdir... -
quote:
Orijinalden alıntı: EmreFB1907
2006 Mondeo , 2004 Laguna , 2008 Leon, 2013 Fiesta , 2013 Hyundai i30
Sıralama Nasıl olur acep
2004 laguna , 2013 i30, 2006 mondeo, 2008 Leon , 2013 Fiesta şeklinde olur. 2004 laguna ve i30 belki yer değiştirebilir.
Konuyu açan arkadaşa diyeceğim ise 2004 laguna yada 2006 mondeoya bindikten sonra , 2013 Fiesta felan kesmez adamı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fottili -- 3 Mart 2013; 18:20:04 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X