Bildirim
Eski model otomatik vitesler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
S320 Long
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzak durulması gereken otomatikler belli. Çoğu otomatik vites, baya bir süre gidiyor. Fakat bazıları, diğerlerinden daha kısa sürede pes ediyor.
O yıllarda yaygın olarak bulunanlardan, opel astra ve vectranın otomatik vitesinden, ford mondeo otomatik vitesten, bir de renault ve özellikle altını çizerek volvonun otomatik vitesinden uzak durulması lazım. Bunlarla alakalı iyi duyumlar almadım.
Diğerlerinin otomatiği aşırı hoş kullanılmamışsa 400 bin civarı gider diye düşünüyorum. -
Lada SAMARA + Özel Şoför -
mondeo 2.0tdci ve laguna 2.0dci konusuna katılamayacağım. mondeo mk3 2.0tci'da jatco 5 ileri tam otomatik var, mk4 makyajsız kasalarda de aisin 6 ileri tam otomatik şanzımanlar var. Ayrıca laguna3 2.0dci ve 2.0turbo motorlarda 6 ileri jatco tam otomatik var. Bunlar gerçekten sorunsuz şanzımanlar. Hele ki jatco 6 ileri gerçekten kullanmak istediğim bir şanzıman. -
quote:
Orijinalden alıntı: K@sToR
mondeo 2.0tdci ve laguna 2.0dci konusuna katılamayacağım. mondeo mk3 2.0tci'da jatco 5 ileri tam otomatik var, mk4 makyajsız kasalarda de aisin 6 ileri tam otomatik şanzımanlar var. Ayrıca laguna3 2.0dci ve 2.0turbo motorlarda 6 ileri jatco tam otomatik var. Bunlar gerçekten sorunsuz şanzımanlar. Hele ki jatco 6 ileri gerçekten kullanmak istediğim bir şanzıman.
ilanlara baktım,lagunalarda yarı otomatik yazıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yazdıkların dışında Opel Corsa, Audi a3, Toyota Yaris, yüksek modellerde hyundai getz ve Fiat panda var. Bunların fiyatları uygun geldi gözüme. Alınabilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: K@sToR
mondeo 2.0tdci ve laguna 2.0dci konusuna katılamayacağım. mondeo mk3 2.0tci'da jatco 5 ileri tam otomatik var, mk4 makyajsız kasalarda de aisin 6 ileri tam otomatik şanzımanlar var. Ayrıca laguna3 2.0dci ve 2.0turbo motorlarda 6 ileri jatco tam otomatik var. Bunlar gerçekten sorunsuz şanzımanlar. Hele ki jatco 6 ileri gerçekten kullanmak istediğim bir şanzıman.
Bahsedilen araçların modelleri yüksek, arkadaşın kastettiği modeller değil.
Mk2 mondeo ve laguna 2 de bizzat komple otomatik şanzıman değiştiren tanıdıklarım var. Çıkan masrafı ne siz sorun , ne ben söyleyeyim. Markaya tövbe ettirecek cinsten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 25 Mayıs 2017; 12:6:7 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Usami
Hocam yazdıkların dışında Opel Corsa, Audi a3, Toyota Yaris, yüksek modellerde hyundai getz ve Fiat panda var. Bunların fiyatları uygun geldi gözüme. Alınabilir mi
Toyota yaris MMT şanzıman değilse kesinlikle alınır. Zamanında kullandık onu ailece, tam 9 sene-221 bin km. İnanılmaz dayanıklı bir otomatik şanzıman. -
hocam ilana bakma, sahibindendeki çoğu aracın verileri yanlış. Hatta şanzıman kodu jf613. -
Megane 2001 otamatik kullanıyorum. Tavsiye edilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Honda civic bakabilirsiniz. Kasa ies de olsa vtec de olsa (bütçeye hangisi uyarsa) otomatikleri sorunsuzdur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X