Aga bee eskiden komşular o kadar samimiydi ki komşu çocukları ve aileleri birbirlerine benzerdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eskiden komşuluk vardı samimiydi

-
-
Mahallede torpil patlatıp, zillere basar kaçardık çocukken. Sonrasında pedere şikkayetler gelirdi. 1 Mliyoncudan MP5 falan alıp boncuklu silahlarla inşaata girip arkadaşlarla CS maçı atardık gerçek hayatta.
Ahh ahhh komşularda bakardı bunlar ne yapıyor diye.
Komşu çocukları ile çok güzel zamanlarımız vardı. Mahalle kavgası falan çıkar kaçar saklanırdık 5 kişiye 100 kişi gelirlerdi.
-
Çok önemli.
Bundan önceki evimde komşulardan hiçbirini tanımıyordum. Alt katta yaşayan, biraz ses yapınca duvarlara vuran adam hariç...
Şimdi yaşadığım binada ise komşuluk ilişkileri çok daha iyi, yaklaşık 4 senedir buradayım. Şehrin daha sessiz yerindeyim, sadece binadakileri değil, diğer evlerde yaşayan çoğu kişiyi tanıyorum (Çevremde yalnızca birkaç apartman var, gerisi müstakil ev). Köşedeki bakkalla muhabbetim var... Tatile gidince kedime komşular bakıyor, biz diğerlerinin köpeğine bakıyoruz. Ufak çocukları bize ziyarete geliyor, birlikte film izliyoruz. Yazın terasta hep beraber yemek yiyoruz, farklı bir şey yaptıysak birbirimize ikram ediyoruz...
Fakat bunun avantajını yaşayınca fark ettim. Eski apartmandayken eksikliğinin farkında değildim. Sosyal hayvanlarız, bir topluluğun parçası olmak mutlu ediyor...
-
önceki oturduğum Küçük Çamlıca'daki apartmanda komşuluk sıfırdı. alt komşu balkonla ilgili merak ettiği bi şeyi sormak için kapıma geldi. kadın benim yüzüme bakmadan konuşuyo. yani kapımı çalıp benim fikrime danışıyo, ama, benle konuşurken bana değil de çapraza bakıyo. merdiven duvarına doğru bakıyo. göz göze gelmedik. genç denebilecek asortik takılan bi kadındı. muhtemelen "ben çok taze kadınım, çok değerliyim, sana baştan net mesafe koyayım ki komşumsun diye benimle samimi olmaya kalkışma sakın" tavırlarında.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumun yarısı karşısındakiyle göz teması kuramıyor, çekiniyor, utanıyor... Başka bir sorunu da olabilir yani.
-
öyle bişey yok hocam. bu kadında bi sağlık sorunu yok. kendi bilerek yana baktı ama sonraki konuşmalarımızda artık paşa paşa yüzüme bakarak konuşmaya başladı çünkü komşu komşuya muhtaç oluyo.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlginç
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X