1.372,00 TL 1.594,00 TL Fiyat olarak bayağı indirimli. Ürünler nasıldır bilmiyorum. şuna 1.240 TL verip sütü köpürtecem diye uğraşmaya gerek yok. Breville de tek eksiği kahveyi çekmemesi o da olduğunda 3 bin TL geciyor zaten. Kahveciler için fırsat bence kaçırmayın derim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulforever -- 30 Kasım 2020; 12:42:39 > |
Espresso Makinesi tavsiyesi!!! (51. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Tam otomatik makine arayanlar bence Beko/Arçelik sitesine bir göz atsınlar. Tam otomatik model (zaten tek model var) 1000TL indirimle 3400TL ye denk geliyor.
Basınç 19 bar yazmakta, teknik özellikleri iyi görünüyor, boyutları da gayet iyi ama sanıyorum yeni piyasaya çıktı. Kullanıcı yorumları önemli...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LUCI0 -- 30 Kasım 2020; 16:23:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: LUCI0Tam otomatik makine arayanlar bence Beko/Arçelik sitesine bir göz atsınlar. Tam otomatik model (zaten tek model var) 1000TL indirimle 3400TL ye denk geliyor.
Basınç 19 bar yazmakta, teknik özellikleri iyi görünüyor, boyutları da gayet iyi ama sanıyorum yeni piyasaya çıktı. Kullanıcı yorumları önemli...
Ürünü başka yabancı bir firma üretiyordu şuan aklıma gelmedi. Aynı ürün Homend 5003 Coffeebreak Espresso adıylada satılmıştı. Yorumlara bakabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: TinyAngelÜrünü başka yabancı bir firma üretiyordu şuan aklıma gelmedi. Aynı ürün Homend 5003 Coffeebreak Espresso adıylada satılmıştı. Yorumlara bakabilirsiniz.
Alıntıları GösterTeşekkürler şimdi inceledim Homendi, ilk çalıştırma zor denilmiş onun dışında problem yok sanırım. Bugün tekrar baktım Bekonun sitesine. Kampanya bitmiş fiyat 4400TL :) Alacak arkadaşlara duyurulur...
-
Arkadaşlar bütçe 4000 tl. Otomatik kapsulsüz öğütücülü bir makina almak istiyorum.
Marka tavsiyeniz nedir çok fazla marka model var kafa karıştırıcı.Birde en az 5 kahve seçeneği olmasını istiyorum Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 53_ekrem -- 3 Aralık 2020; 16:55:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 53_ekrem
Arkadaşlar bütçe 4000 tl. Otomatik kapsulsüz öğütücülü bir makina almak istiyorum.
Marka tavsiyeniz nedir çok fazla marka model var kafa karıştırıcı.Birde en az 5 kahve seçeneği olmasını istiyorum Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Önceki mesajlarımda bahsettiğim Bekonun bir modeli vardı 3400TL ye ama şuanda 4400TL. Bir de Tchibo nun bir makinesi var mağazasında 4000TL idi. Yine bu fiyatlara Siemens ve Phillips bakılabilir. Ancak Siemensin bir sersinde sıkıntı var denilmekte. Ben Delonghi Esam3000 kullanıyorum oldukça memnunum makinemden. Ancak Delonghi ler belki 4000TL nin üzerindedir. Bütçe arttıkça Gaggia, Saeco gibi seçenekler de var tabiki...
-
Selamlar Arkadaşlar, Siemens Tı923309Rw makinası için kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
Kaliteli ve çok çeşitli kahve hazırlayabilmesi ve dayanıklılığı önemli en öncelikli olarak.
https://www.hepsiburada.com/siemens-ti923309rw-eq-9-s300-tam-otomatik-kahve-makinesi-p-HBV00000INTOH
Alternatif olarak 4-5 bin civarına farklı makine tavsiyesi de alabilirim.
-
Almadan önce bence bunu da gözardıetmemeli. Fiyat performans gibi gözüküyor. Kampanya ile 2399 a bulmak mümkün oluyor ara ara.
-
işte aradığım başlık :D ben de nespressonun kapsüllü kahve makinalarından istiyorum ama indirim gelsin diye bekliyorum. bazen 500 liraya kadar düşüyor haberiniz olsun
-
silinebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autocar25 -- 6 Haziran 2021; 0:6:13 > -
amazon
Gaggia Naviglio Della BLKhttps://www.amazon.com.tr/dp/B00YUUZIY4/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_fPq3FbBXK9Y7B
Bu ürünün fiyatı baya uygun mu sanki?
Yaklaşık 3300TL görünüyor toplam, sanırım Türkiye'de satışı olmayan bir model.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 20 Ocak 2021; 11:17:31 > -
1+0 evde oturan tek kişilik bir lezzetli şekesiz sütlü (köpüklü) espresso yapan bir makine tavsiye edebilir misiniz? Bütçe 4000₺. DeLonghi gibi markalar olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MusashimaruKoyo -- 11 Ocak 2021; 19:7:56 > -
Arkadaşlar merhaba yurtdışından gaggia cadorna prestige almak istiyorum online olarak kargoya takılır mı ne sorun yaşarım bilgisi olan varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: angelli
Arkadaşlar merhaba yurtdışından gaggia cadorna prestige almak istiyorum online olarak kargoya takılır mı ne sorun yaşarım bilgisi olan varmıamazon.de üzerinden alırsanız vergiler dahil evinize kadar gelir. Sadece satıcının Amazon olmasına dikkat edin.
Amazon Türkiye mi
https://www.carrefoursa.com/porcoz-kucuk-ev-aletleri-temizleyici-400-ml-p-30238992
espresso makinasını bunla temizleyen varmı?
-
amazon.de Almanya
ESAM 4500 2. el kaç liraya alınmalı ?
Kaça aldınız ?
Memnun musunuz ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X